Şimdi Ara

Mekanik Klavye Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim

Aklımda son karar 2 klavye var biri ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe diğeri ise ROG Strix Flare II (Animatede alabilirim animasyonlu ledler beni çekiyor :D )

Önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan bir insanım ve bilek desteksiz klavye kullanamıyorum normalde TKL tercihim değil ama RX switchler için düşünüyorum ve wireless benim için olmasada olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 14 Ekim 2022; 5:35:41 >

Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window PSU: Evga Supernova 750 GT 750W 80+ Gold Anakart: ASUS ROG Strix B550-XE Gaming Wifi İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Ram: Kingston Hyperx Predator 8 GB 3000Mhz CL15 DDR4 (x2) Ekran Kartı: Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD: Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD: XPG SSD 1TB S50 Lite HDD: WD 1 TB 7200RPM 64MB Fan: NZXT AER RGB 120mm Soğutma: NZXT Kraken x52 Kulaklık: Hyperx Cloud 2 Klavye: Hyperx Elite Alloy RGB Fare: Steelseries Rival 5 Mikrofon: Hyperx Quadcast S Mikrofon Tutucu: Lastvoice NB40 Monitör: MSI 27" OPTIX MAG274R2 Masa: Adore AGT-140-QQ-1 Sandalye: Aerocool AC120B Webcam: Logitech C310 TV: Samsung 50QN90A Gamepad: Xbox 9. Nesil Mavi Gamepad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/P Mekanik Klavye Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.