Şimdi Ara

Meizu vs Xiaomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir android cihaz almak istiyorum ve Meizu M2 Note ile Xiaomi Mi4 arasında kararsız kaldım.
    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar acaba bir fikir verebilirmi. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar..

• Mi4 tabi ki daha iyi bir telefon. Fakat iki telefon arasında 100 dolar fark var. Pek yakın rakip sayılmazlar birbirlerine.
    M2 Note un rakibi Redmi Note 2 bile değil. Ondan da düşük bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2 note fiyat performans açısından rakipsiz bir telefon diyebilirim. İncehesap.com da 850 lira gibi bir fiyata satılıyor. Benzer özelliklerdeki Samsung Galaxy A7 1600 lira düşünün. n11.com dan Xiaomi Mi 4 de alabilirsiniz 1050 lira. Kısacası bu iki telefondan hangisini alırsanız alın üzülmezsiniz.
  • Benim tavsiyem 950 lira civarına getirtebileceğiniz (fprumfaki aracılarla) mi4c hocam

• Xiaomi ilk çıktığında ki gibi kaliteli f/p cihazları üretmiyor. Yerini Meizu'ya bıraktı gibi. Miui kullandıktan sonra daha kaliteli Android arayüzü bulabileceğimi düşünmezdim ama Flyme OS cidden beni şaşırttı. Bu kadar özelleştirme barındırmasına rağmen gerçekten Abdroid'in en stabil arayüzlerinden.
    Xiaomi'nin servisinin ülkemizde olmamasıda Meizu'yu seçmek için bir sebep. Çok iyi bir teknik servis olmasada şuana kadar Meizu modelleriyle ilgili hiç sorun çıkarmadılar. Mx4 ün ana konusunda yorumları okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 5 Ekim 2015; 20:18:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis olarak beş para etmez meizu ve servis olarak türkiyede servislerden bile hızlı kullanıcı destegi ve servise olan xiaomi .Xiaomi al üzülmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Servis olarak beş para etmez meizu ve servis olarak türkiyede servislerden bile hızlı kullanıcı destegi ve servise olan xiaomi .Xiaomi al üzülmezsin

Xiaomi teknik servisi yok ülkemizde, yani resmi tedarikçisi yok. Meizu'nun servisi çok iyi olmasada çoğu konuda üzmedi MX4 konusunda bizi. Meizu MX4 Ana konudan yorumları okuyabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Servis olarak beş para etmez meizu ve servis olarak türkiyede servislerden bile hızlı kullanıcı destegi ve servise olan xiaomi .Xiaomi al üzülmezsin

Xiaomi teknik servisi yok ülkemizde, yani resmi tedarikçisi yok. Meizu'nun servisi çok iyi olmasada çoğu konuda üzmedi MX4 konusunda bizi. Meizu MX4 Ana konudan yorumları okuyabilirsiniz.

OLmadıgı halde iyi diyorum işte burda olan veya merkez beş para etmez. 2 tane telefon biri xiaomi biri meizu. Biri şu anda çöpde digeri aktif kullanıyoruz .Cöp hangisi biliyosunuz zati
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

OLmadıgı halde iyi diyorum işte burda olan veya merkez beş para etmez. 2 tane telefon biri xiaomi biri meizu. Biri şu anda çöpde digeri aktif kullanıyoruz .Cöp hangisi biliyosunuz zati

Baltalama hissediyorum sizden. Çöp dediğiniz Meizu modeli hangisi acaba ve ne oldida çöp dediniz? Benle birlikte 12 arkadaşımda Meizu MX4 mevcut. Birinin ekranında 3 ölü piksel çıktı ve anında bırakın tamiri sıfır cihaz gönderdiler arkadaşıma. Hem zaten aynı fiyat seviyesindeki Meizu telefonun Xiaomi modellerine kıyasla çok daha önde olduğuda ortada. Örneğin Mİ 4 ve Meizu MX4'u karsilastiralim.

Mi 4 te 4G yok, ısınma problemi aşırı derecede var, servisi yok, kamera meizu mx4'e göre vasat durumda, gorilla glas yok, çift ton flaş yok...

Daha fazla uzatmadım aynı fiyat seviyesinde ki iki model ve sonuç ortada...

• M2 note kullanıyorum. Şarjı çok iyi gidiyor. Ekranın panel teknolojisi iyi olduğundan ve işlemci düşük hızlarda çalıştığından pil tüketmiyor. Redmi note 2 de hızlı bir telefon. Arka kapağı çıkabiliyor. Bence m2 note alin. Flyme 5 de yakın zamanda geliyor hem.

• yorumlarınız için teşekkürler şu anda m2 note daha ağır basıyor. tabi benim asus teknik destekteki zenfone 2 cihazıma para ödemeleri halinde m2 not veya çıkmasını beklediğim pro 5 i alacağımı düşünüorum. tekrar teşekkürler
  • Bende 5" 'den büyük olmayan, daha doğrusu atrix 4" ve baya yeterli geliyordu, Oneplus one baya bir büyük geldi. N2 mini ve Mi4c arasında kaldım. Ben öyle fazla oyun oynamayan biri olduğum için illa ki iyi işlemcisi olsun demiyorum. Fakat beni 3-5 sene götürsün derdindeyim. Bunlar dışında da önerebileceğiniz bir marka model varsa lütfen onuda yazın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.