Şimdi Ara

Meizu'nun yeni telefonları için geri sayım başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu'nun yeni telefonları için geri sayım başladı

    Meizu'nun önümüzdeki aylarda birkaç yeni akıllı telefon duyuracağı söyleniyordu. İddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı. Meizu marka iki telefon Çin Devlet Radyo Düzenleme Merkezi'nden (SRRC) sertifika aldı.

     

    Ayrıca Bkz.Windows Defender yarım milyardan fazla bilgisayarda kullanılıyor
    M928Q ve M973Q model numaralarına sahip cihazlar hakkında henüz somut bir bilgi bulunmasa da ikisinden birinin, Meizu’nun bir sonraki amiral gemisi telefonu olabileceği düşünülüyor.

     

     Meizu'nun yeni telefonları için geri sayım başladı

    Meizu 16s Pro olabilir


    Çinli akıllı telefon üreticisi bu yıl Meizu Note 9, Meizu 16s ve Meizu 16Xs olmak üzere sadece 3 akıllı telefon çıkardı. Bunlardan sadece Meizu 16s'i üst sınıf bir model olarak kabul edebiliriz.

     

    Şirketin her yıl en az 2 amiral gemisi telefon çıkardığını düşünürsek söz konusu iki telefondan biri muhtemelen Snapdragon 855 veya 855 Plus yonga setiyle gelecek. Hatta bu telefon yakında tanıtılması beklenen Meizu 16s Pro da olabilir.







  • Meizu 16s bir ülkemize gelseydi. Avrupa'da satışa çıktı, bize ne zaman gelecek. Bekliyoruz!

  • Meizu telefonlar aptal güncelleme stratejileri yüzünden ilgimi çekemiyor bir türlü. Google güncelleme desteğini düzgün vermeyen firmaların lisansını iptal edeceğiz diye bir açıklama yapsa ne güzel olurdu.
  • Meizu Türkiye resmen uyuyor, getirseler ne, getirdikleri telefonlar yok satıyor ama adamlar yeni telefon getirmemek için resmen direniyorlar...

  • Geçenlerde bir yerde okumuştum, Meizu firmasının Çin de yüzlerce mağazası varken 6 adet mağazası kalmış. 1000 işçisi varken 300 tane işçi çıkartma yapmış. İflas yolunda hızla ilerliyor deniyor. Bunca kötü durum söz konusuyken neden agresif bir yol izleyip büyümeyi denemiyorlar ilginç doğrusu.

  • X8 aldım 10 gün oldu. Parasına göre çok iyi. 16th alacaktım bitmiş. Yok satıyor heralde az geliyor yetmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Firmanın şuanda 1500 tane çalışanı var. Maliyetleri azaltıp fiziksel mağazaları kapattılar online satışa yöneldiler sebeb bu. İflas falan yok. Volkan Manav Bir MANAV haberciliği kalitesinde
    https://www.teknoburada.net/2019/08/01/meizu-turkiye-meizu-iflas-miflas-etmiyor-aksine-buyuyor/

  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    gelmeyecek 16s Pro veya 16T gelecek. Meizu 16s in üretimi durduruldu. Firma ürün üretmiyor. Üretilmeyen ürünün yedek parça sıkıntısı olur. Firma normalde geçen aylarda ürünü getirecekti. Bu sebebten ötürü binlerce stoğu iptal ettiler. 16T veya 16s Pro modeli getirilecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.