Şimdi Ara

Meizu Note 8 (64GB-4GB), 1149 TL'ye 4 Ekim'de BİM'de olacakmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
9
Favori
23.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

150tl fark vermeye degermi degmezmi kafam karıştı rn7 daha güçlü bir telefon donanımsal sıkıntı yaratabiliyor ama yazılım güncellemesi konusunda meizudan 5gömlek üstte .

Alıntıları Göster
    RN7 düşünüyorum ben de. Donanımsal olarak ne gibi sıkıntısı var?
  • Elektikli süpürge alınır mı ?
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Şu anda X8'i deniyorum, görüşlerimi yazdım ilk güncellemede sorunların çoğu çözülmüş. Meizu ve güncellemeler konusunda çok yazılıp çiziliyor ama güncelleme meselesi sadece "gelsin güncelleyelim" demekten öte bir şey. Ayrıca bir tartışma konusu.
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok? Ülkemizde ki 4G bandında yayın yapan bütün frekanslar var.
  • AtillaHan1 kullanıcısına yanıt
    Mesaja 9 adet de beğeni gelmiş.

1,34'ün 1/4'ü 0,33 yapar bize şöyle 3-5 tane sar değeri bu olan "normal" telefon sayar mısınız?
  • @outofnick hayalet ekran sorunu yaşıyanlar mevcut en önemlisi bu bence..

@bilgi@sayar aynen eskiden mtk ve exynoslardan kaynaklı cihazlar cok stabil olmuyordu, snapdrogon ile kendilerini baya bi toparladılar..

Arastırdıgima gore bu modelde gcam desteği yok galiba, birde x8 ile kaç saat sOt alıyorsunuz 3.200mah günü rahat kurtarıyor mu snap 710ile ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yi ne yapacaksınız telefonun içine ediyor güncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşimde redmi note 4 var, telefonda yazılımsal olarak herhangi bir hata olduğu zaman geri bildirim atıp 1 hafta sonra telefona ufak bir güncelleme gelip o hata çözülüyor. koniçivalar bu konuda çok hassas ve şaomi bugünlere sanırım sadece ucuz telefon olarak değil yazılım desteğiyle de geldi.

meizu ise şaomi'nin ilk başladığı günler gibi daha çaylak aşamasında ama kendilerini geliştireceklerine eminim. "flyme" adında kendi arayüzleri var.

özellik olarak aşağı yukarı redmi note 6 pro ayarında. fiyatı da 1300 tl civarında. 150 tl fark kullanıcıya kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

eşimde redmi note 4 var, telefonda yazılımsal olarak herhangi bir hata olduğu zaman geri bildirim atıp 1 hafta sonra telefona ufak bir güncelleme gelip o hata çözülüyor. koniçivalar bu konuda çok hassas ve şaomi bugünlere sanırım sadece ucuz telefon olarak değil yazılım desteğiyle de geldi.

meizu ise şaomi'nin ilk başladığı günler gibi daha çaylak aşamasında ama kendilerini geliştireceklerine eminim. "flyme" adında kendi arayüzleri var.

özellik olarak aşağı yukarı redmi note 6 pro ayarında. fiyatı da 1300 tl civarında. 150 tl fark kullanıcıya kalmış.
    xiaomi - koniçiva? enteresan.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Al bakalım listeyi incele 3-5 tane değil 1183 tane telefon var. Listede 0.2 değeri olan telefonlarda var meizuda tam 7 kat daha fazla radyasyon demek bu.Ucuz telefonlarda var listede.Bilmeden yazma bir daha bu telefonlar normal değil işte sağlığınızı tehlikeye atmayın bilinçli telefon alınhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToxOntpOjkyO2E6Mjp7aTowO3M6MToiMCI7aToxO3M6MzoiMC40Ijt9fV9OOw==/
  • AtillaHan1 kullanıcısına yanıt
    Buyur sen incele:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YTozOntpOjkyO2E6Mjp7aTowO3M6MToiMCI7aToxO3M6MzoiMC40Ijt9czo1OiJmaXlhdCI7YToyOntpOjA7czoxOiIwIjtpOjE7czo0OiIxNDAwIjt9aTo0NTkxO2E6Mjp7aTowO3M6NToiOTA5MDAiO2k6MTtzOjY6IjE0NjQwMCI7fX1fTjs=/
    Verdiğin linkte karşıma çıkan 3000-7000TL civarına satılan telefonlar sizin "normal" diye ifade ettiklerinizse bilemiyorum ama bence o fiyatlara satılan telefonlar normal değil. Sadece performansı ve fiyatı bu cihaza yakın olanları listeledim. Niyetim kavga değil, koyarsınız şu değerin üzerindeki telefonların sağlığa etkisi şeklinde bir makale hep beraber okur bilgileniriz.

• İsterse 1000 liraya satsın yine almam,Meizu..yazılım bölümü darmadağın oldu hala toparlayacaklar,ha bu arada donanım olarak kötü değil hatta bence xiaomi den daha kaliteli donanım kullanıyorlar cihazlarında,ama adamlarda yazılım destek diye bişey yok..m6 note da az rezil etmediler bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

İsterse 1000 liraya satsın yine almam,Meizu..yazılım bölümü darmadağın oldu hala toparlayacaklar,ha bu arada donanım olarak kötü değil hatta bence xiaomi den daha kaliteli donanım kullanıyorlar cihazlarında,ama adamlarda yazılım destek diye bişey yok..m6 note da az rezil etmediler bizi
    https://meizuturkiye.org/ Burdan okuyun güncelleme sıkıntılarını. Meizu A.RE. (R.I.P.)

• Mi6-v30-Mi8se- X8 ( Son Cihazim)
    İlk Meizu Cihazim.
    Güncelleme yok derken şöyle izah edeyim .
    Kendi Eko Sistemini ( Kendileri OS Derler artik) kullaniyorlar.Android kanadinda ise Güvenlik guncellemelerine devam edip,Son Android uzerinden gelen yenilikler Flyme OS ile geliyor .
    Misal olarak dikkat ettigim, Mi8se 9 Pie ile gelen yeni ozelliklerin biraz daha fazlası Flyme 7.3 ile X8"de de var .
    Herkesin parasi tabi ki kendine, yorumlar degerli hepimiz icin.Ama kullanmadan, arastirmadan baskalarinin agzi ile yorumlamamak gerekiyor.
    Çin firmalari bizim millet tarafindan hep asagilanmistir .
    İlk Huawei Mate1 aldigimda 6 sene once,Bu ne lan,nasil okunur diye dalga geciyorlardi,Sonra Xiaomi ile 2,3 sene kadar devam ettim ayni yorumlar onada yapıldı.Simdi ise Meizu ile kaldigi yerden devam ediyor .Bu bahsedilen firmalarin zamaninda ve hali hazirda bir cok yazilim problemi mevcut,Huawei Androidden koptu halen millet savunma ve alma sevdasinda.
    Kronolijik sira ile siraladigim son 3 cihazimdan cok cok daha stabil bir eko sistem mevcut.İyilestirilmesi lazim mi ? Evet.Mesela suan test ( Beta) surumunde tum bunlar giderilmiş ve beklenmedik yeniliklerde eklenmis .
    Açıkçası Gelen Sürüm güncellemesinden öte, yenilikler ve stabilitenin korunmasi benim icin daha hayati onem tasiyor .Android 11 olup sorunlar ile boğuşacagima sorunsuz kullanayim daha yararli.Bu arada bir kac konuda Meizu batma asamasinda vs.. diye birkac yazi okudum.Genelde hemen inanmam ama daha sonra Alibaba'nin ( Aliexpress'nde sahibi) %30 ortagi oldugunu duyunca daha da onu acilir diye dusunuyorum .
    Sıcak Firsata gelirsek.Donanim ve cihaz işçiliğini görünce Xiaomi'nin General Mobil'in,Huawei ve Samsung' un es deger fiyatli urunleri, bu modelin yanindan bile gecemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 25 Eylül 2019; 10:2:2 >

• benim telefon android 7li mi note 4, evde android 9 olanlarda var.ne farkı var hiçbir fark göremiyorum

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Redmi6 Pro Global bir cihaz değil ve Band 20 Yok .
    Yani TT ve Vodafone ile 4g problemi mevcut ve cihaz devamlı 4G aradığı için batarya kötü bir performansa sahip.

• note6 pro global bir cihaz.vodafon kullanıyoruz 4g çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

note6 pro global bir cihaz.vodafon kullanıyoruz 4g çalışıyor.
    Yanlışımı hemen düzeltiyorum.
    4/64 Olanların birçoğu Global, Diğeleri Hint Modeli yani Band20 olmayanmış.
    M1806E7TG: Redmi Note 6 Pro - Global
    M1806E7TI: Redmi Note 6 Pro - Hindistan

3/32Gb olanların hepsi China ve Hint Modeliymiş.

Redmi 6 Pro ( Global) olan modelde Note8 için iyi bir alternatif

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.