Şimdi Ara

Meizu MX5 inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seker1adam

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz2010 yılında çıkan Nokia N8in 8 mpx kamerası şuan çıkan amiral modellerin kameralarından kat kat daha iyi!!!Öyle bir Gece video çekim kalitesi vardı ki aklınız durur...Yapamıyorlar değil malesef bu şerefsiz firmalar YAPMIYOR. O kadar çeşit çeşit kamera teknolojisi duyuruyolar ama hiç biri 2010 yılında çıkan 8 mpx N8 kamerasından daha iyi değil!!!Bu yılda alacak telefon yok anasını satim. Xaomi note2 gelsede alsak...
    Hocam aynı yourumu bende yapmıştım daha önce bir incelemede benim evde nokia n8 var şuanda kullandığım chaz ise sony z3 compact....ikisi ile fotoğraf çekip full hd 106 ekran tv de bakıyorum nokia n8 daha önde zaten sensör farkı iki cihazda...nokia da 1/1.8 ....sony de 1/2.3 sensör var ....kaldıki yeni çıkacak olan z5 de yine görüntü algılayıcı sensör ufak ...tabiri caizse mercimek kadar sensör var :) milleti kandırıyorlar her seferinde...o sensörler büyümediği sürece büyük değişimler olmaz....tabi büyük sensör demek daha kalın cihazlar demek buda işlerine gelmiyor olabilir...n8 lumia 1020 ve nokia 808 cihazlarının kalınlığını bilenler bilir ama fotoğraf kalitesi ve zoom olarak şuanki bütün cihazlardan iyiler

merhaba. bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünerek birşey sormak istiyorum. benim önceliğim telefonda kamera kalitesi. bu telefonda sony imx220rs f2.2 sensör olduğu yazıyor. kameranın kaliteli fotoğraf çekmesinin bu f2.2 değerinin daha düşük olmasıyla mı ilgisi var? ben ucuz olması nedeniyle çin telefonlarına ilgi duyuyorum. mesela xiaomi mi4c telefonda da sony imx258 kamera varmış. yani sony imx258 sensör imx220rs sensörden daha iyi bir sensör müdür?http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z5-Mobile-review-Best-mobile-photo-video-scores-to-date bu linki bir yerde görmüştüm. bu site sanırım profesyonel bir fotoğraf sitesi. burada telefonlar fotoğraf çekim kalitesine göre sıralanmış. fakat çin ürünlerini incelememiş ve sıralama içinde belirtmemiş. bu konuda tecrübeli biri bu sıralamaya çin telefonlarını da dahil ederek bir sıralama oluşturabilirse çok memnun olurum.

• Bu çin malı telefonlar ( hepsi çin'de üretiliyor demeyin :) genelde kağıt üzerinde çok süper özellikler. Fakat incelemelerden gördüğüm kadarıyla :

1. Malzeme kalitesi

2. Servis ve saglamlık sorunu

3. Taklit tasarım hissi

Bu konularda olumsuz algı veriyorlar. Şahsen şu ortadaki tuşun kalitesizligi bile beni apple , sony , nokia gibi markalara yoneltir.. Kağıt üzerindeki ozellik kadar telefondaki premium hissiyatı da önemlidir. 1.000 tl maximum bütçem vardı. Meizu m1 note modelini inceledim teknosada bildiğin oyuncak gibi. O derece kalitesiz bir kasa. Lumia 830 görmeden aldım aynı fiyatlara. Telefon sanat eseri gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 10 Ekim 2015; 17:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Zamanında xiaomi Mi4 de balance ve performance modu olduğu için , telefonun kendiliginden bu islemi neden yapamadigini soylemisti ve demediğini bırakmamıştı mesut bey
    Şimdi ise geçiştiriyor.

Yazık...

Çünkü o telefon balance modda dahi kasmalar yapabiliyordu bunda ise ikisi arasında Mi4'teki kadar göze batan bir fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel telefon prosunu da bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

Bu çin malı telefonlar ( hepsi çin'de üretiliyor demeyin :) genelde kağıt üzerinde çok süper özellikler. Fakat incelemelerden gördüğüm kadarıyla :

1. Malzeme kalitesi

2. Servis ve saglamlık sorunu

3. Taklit tasarım hissi

Bu konularda olumsuz algı veriyorlar. Şahsen şu ortadaki tuşun kalitesizligi bile beni apple , sony , nokia gibi markalara yoneltir.. Kağıt üzerindeki ozellik kadar telefondaki premium hissiyatı da önemlidir. 1.000 tl maximum bütçem vardı. Meizu m1 note modelini inceledim teknosada bildiğin oyuncak gibi. O derece kalitesiz bir kasa. Lumia 830 görmeden aldım aynı fiyatlara. Telefon sanat eseri gibi...

Ama fiyat performans olduğu için böyleler
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Mesut Bey Katy Perry hayranlığınız nereden geliyor acaba

Kıyas yapmak için aynı klibi kullanıyor sanırım. Hem Katy PERRY sevilmez mi ya!

Katy Perry kimmiş Selena varken

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanici1234tr

Abi arayüzden tut telefon kasasına kadar neden iphone özentiliği var bu markalarda anlamıyorum? az özgün olmak çokmu zor?

Zor değil de ilgi görmesi için mecbur böyle yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

ürünün fiyatı neden söylenmiyor böyle saçma iş mi olur ? neyle kıyaslayacağız neye göre alım yapacağız ha fiyatı belli, değilse yemişim incelemeyi satılmayan orta kalite ürünün incelemesinden banane ! fiyatı belli olduktan sonra inceleyin bu ürünleri yoksa çöp iş 5 dakikamı çaldınız !

Merhaba,

Sadece bu değil hiç bir videomuzda fiyat söylemiyoruz. Zira videoyu 5 ay sonra izleyen insan için söylenen fiyatlar çok anlamsız kalacaklar.

Bir cep telefonu videosu 2 yıl boyunca izlenme alıyor. Fiyat düşüşünü siz düşünün :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut Bey doğru diyorsunuz sonra izleyenler de oluyor ama incelemenin çekildiği tarihteki ürünün fiyatını belirtmenizde de fayda var.Ona göre ürünü alıp almayacağımıza karar veriyoruz sonuçta.

• Android üreticileri böyle farklı arayüzlerle karşımıza çıkarak bize güzel deneyimler sunmalı.Saf androide bağlı kalmasınlar çok değiştirsinler.Zaten saf android istesem gider nexus alırım.Android özelleştirilebilir bir işletim sistemi.Nexus'a bağlı kalmanın mantığı yok.Bu konuda Meizu'yu tebrik ettiğimi belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Adamların çok garip stratejileri var . Önce güzel ve fiyatı makul bir telefon çıkarıyorlar sonra devam modelinde dişe dokunur bir yenileme yapmadan hatta bazı özellikleri geri çekerek veriyorlar . Bakınız m1-m2 note şimdide mx5 . Enteresan bir firma . Kısaca hatalardan geri dönülmemiş ve cihaz olumlu yanlarında da bir geliştirilme olmamış .

Geliştirilmemiş olan noktaları gösterir misin

• highgen kullanıcısına yanıt
    Cozununurluk ayni , ekran yuzey orani gerilemis , ppi degeri dusmus , batarya hemen hemen aynisi , kameranin lensi bile ayni , biraz daha agir , tasarim , malzemede bir gelisme yok . Ana ekran tusu malzrme kalitesi gerilemis sanirim (mesut cevik deyisine gore ) islemci frekans degerleri ayni . Ram i 1gb arttirmislar ama orasi farklı

• quote:

Cozununurluk ayni , ekran yuzey orani gerilemis , ppi degeri dusmus , batarya hemen hemen aynisi , kameranin lensi bile ayni , biraz daha agir , tasarim , malzemede bir gelisme yok . Ana ekran tusu malzrme kalitesi gerilemis sanirim (mesut cevik deyisine gore ) islemci frekans degerleri ayni . Ram i 1gb arttirmislar ama orasi farklı

İşlemci, gpu, ram, harici ses çipi, super amoled, tamamı metal gövde, on kamera gibi parametlerde gayet radikal gelişmeler

İşlemci frekansı derken aynı işlemci değiller çok daha performanslı

Cihazda çok eleştirilecek bi taraf bulamıyorum fiyatı netlesene kadar

• İyi günler arkadaşlar mx5 deki 4.5g desteginde 800-900 bantlari yokmus türkiyede 4g de o bantlardan verilmeyecek mi mx5 de bu 4.5g yi kullanamayacak mıyız türkiyede?

Elestirilecek bir cihaz degil bencede . Mx4 modeli bence cok basariliydi , mx5 de de daha fazlasini bekliyorsunuz . Tahminim pro ya biraktilar onemli gelismeleri

• quote:

Elestirilecek bir cihaz degil bencede . Mx4 modeli bence cok basariliydi , mx5 de de daha fazlasini bekliyorsunuz . Tahminim pro ya biraktilar onemli gelismeleri

Benim dusuncemde o yönde oldu mx4 çok başarılı bir çıkış yaptı insan haliyle beklentisi artıyor bu durumda cihazın başarısını fiyatı belirleyecek

Söylenen bilgilere göre 32 gb modellik olan 1399TL fiyat etiketiyle gelecek

edit 16gb değil 32gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 17 Ekim 2015; 1:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi

Söylenen bilgilere göre 16gb modellik olan 1399TL fiyat etiketiyle gelecek

Öyleyse çok pahalı yurt dışı cihaz alicam bekliyorum şuan distribütörun vereceği fiyatı 32 gb lık versiyonu düşünüyorum ben

• her canı sıkılan telefon çıkartıyor. kimsede demiyor ki bunlara kap kılıf teknik servisi kim verecek

• rushstyle kullanıcısına yanıt
    Telefonu istersen parcala meizunun her parcasini nette babilirsin , dger tellwrdeki fais fiyat vermezsin

• Bir adet mx5 32 GB gold siparişi verdim sabırsızlıkla bekliyorum canavarı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.