Şimdi Ara

Meizu MX4 Google Play Store acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun cin den geldi telefonum, fakat google play servislerini yukleyemiyorum. Meizu nun kendi application store u da var oraya google yaziyorum (internette boyle yapmam gerektigi yaziyor) fakat google play uygulamasi yok icinde. Bir oneriniz var mi nasil yukleyebilecegim ile ilgili?

Bunun disinda telefon android 4.4.2 sürümü ile geldi. Bu guncellenir mi? Güncelleme icin google play store veya baska birsey yuklemek gerekiyor mu?

Ayrica bu apk lar ile google play store u indirsem telefona bir zarar verir mi? Bir dezavantaji var mi bu apk larin?

Bir baska sorum ise sarz konusu. Geldiginden beri 1.5 saat oldu elimde hep %20 düstü sarzi. Bu normal midir?

Son sorum ise kapakla ilgili. Arka kapagini bastirdigim gicirti gibi bir ses geliyor. Kapak esniyor. Bu yeni kapak alsam duzelir mi sizce? Kapagin alt kismi tam oturmuyor sanki.

Simdiden tesekkurler.

Bu arada satin aldigim yeri soran arkadaslar olmustu diger baslikta.

aliexpress.com
    Shop202684 Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/store/202684
    Bu kisden aldim.

• Bir sorunum daha cikti. Cektigim fotograflari kaydetmiyor telefon. Sag altta kucultulmus halini goruyorum cektigim fotografin, fakat galreide fotograflarimda yok resimler. Neden oluyor bu?
  • lemahud L kullanıcısına yanıt
    Google install uygulaması ile kurulursa çalışıyor.bende meizu m1 note var.I sürümü vardı Flyme 5 beta A sürümünü yükledim. dili ingilizce olarak kullanıyorum.normal şekilde bende de olmadı google install le kurdum şuan çalışıyor.Gmail bu şekilde çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bir sorum var? Neden mx5 tercih etmedin, fiyatlar çok yakın gibi sanki
    Bir de gümrükten nasıl geçti bu telefon, parça parça mı gönderdi?
  • mx5 sevmiyorum cunku. Benim icin ozelliklerden ziyade tasarimi onemli. Gümrükten nasil gecirdi bilmiyorum tek parca geldi telefon. Kutusuz gonderdi kucuk ve ince bir paket tabii oyle olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemahud -- 29 Aralık 2015; 0:16:22 >
  • Akman evet yuklediler cok sukur oldu play store. Tek sorunum cektigim fotograflar. Detayli bakamadim henuz cozumune internette. Bircok konu var ama bununla ilgili farkli farkli telefonlarda. Cozulebilir birsey gibi geliyor. Bir de tabi sarji cabuk bitiyor gibi geldi bana. Bir saatte %15 gidiyor.
  • Telefonun sarji cok hizli bitiyor yalniz, birkac sey denedim fakat sonuc alamadim. Ornegin benchmark testini yaparken %85 ile basladi test bittiginde %81 di. Kullanirken de ayni her baktigimda %1 azaliyor. :(

Birde bu telefonun imeisi var kendisinin, benim ekstra birsey yapmam gerekiyor mu simdi? Telefonun kapatilmamasi icin ekstra birsey yapmam gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemahud -- 29 Aralık 2015; 2:06:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lemahud L kullanıcısına yanıt
    Ana konusunda flyme 5 beta yükleme yapanlar var.onlardan şarz durumunu öğrenmek lazım.yüklediğinize sevindim.kamera konusunda sürümü güncelleme yaparsanız düzeleceğini tahmin ediyorum.telefon beta güncelleme sini buluyormu.Bazı sürümlerde şarz sorunu var.Benim m1 notede kitkat sürümü şarz durumu çok iyiydi nezaman lolipop yükledim o zaman şarz az gitmeye ve çabuk bitmeye başladı

• tesekkur ederim deneyecegim bos zamanda hepsini. Ana konuyu da gordum dun gece, orada baya bilgi var faydali olabilecek sanki. Birdw telefona dun kayit disidir uyarisi geldi, sen nasil hallettin imei konusunu? Yasal yoldan yapma imkanim var mi? Yoksa kacak mi olmak zorunda?

• Benim m1 note yurtiçi kayıtlı.İmei atma işinde tam bilgi sahibi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akman7322 -- 29 Aralık 2015; 17:53:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.