Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Meizu Mx6 tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatı aşağıdaki linkte.

www.siberyardim.com
    siberyardim.com - Bu web sitesi satılıktır! - siberyardim Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.siberyardim.com/2016/07/meizu-mx6-tanitildi-iste-meizu-mx6-ozellikleri-fiyati.html
  • merhabalar bu forum türkiyedeki belkide çoğu ülkedeki en büyük meizu forumu bu birlik ve beraberlik için herkeze teşekkür ederim çünkü kullandığımız bu telefonlar buralrda pek yaygın değil.
    sizlere bir sorum olacaktı ben meizu mx4 telefonumun arka kamera camını kırdım.(nasıl oldu nasıl becerdim hiçbir fikrim yok :) ) dedim dur hele bi okullar kapansın yazın yaptırırz dedim 2 ay falan oldu kırılalı. haliyle toz falan illaki girmiştir diye düşünüyorum acaba bu forumda bununla ilgilenebilecek birileri var mı 5 gün önce aldığım yer olan digitalmarket e değiştirsinler diye gönderdim fakat bugün adres yanlış diye geri gönderdiler ve son 3 gündür telefonlarına hiçbir şekilde ulaşamıyorum heralde battı :D eğer bu forumda birisi varsa bu olaylarla ilgilenebilen ulaşsın yaptırayım telefonumu .
    herkeze iyi forumlar
  • Aliexpressten sipariş verip kendin değiştirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

Aliexpressten sipariş verip kendin değiştirebilirsin.

merhabalar
    cevabınız için teşekkür ederim
    dün internette gezerken bakıyım dedim gerçekten çok ucuzmuş ve değiştirmesi oldukça kolaymış
    sipariş verdim deneyeceğim .
    iyi forumlar
  • Merhaba arkadaşlar bluetooth saat kullaniyorum mx4 ümde. Ama ekranı kapattıktan kısa süre sonra cihaz bağlantıyı kesiyor. Bunun bir ayarı var mıdır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeri7

Arkadaşlar uzun süredir telefonu kullanamıyordum. Bugün çinden batarya geldi. Taktim açtım.

Fakat Flyme OS 4.2.8.2A var bende güncelleme yapmak istiyorum.

Nedeni.
    1) Bu versiyonda Türkçede hatalar var.
    2) Pili çabuk bitiyor.

Şunlara güncelleme yapmak istemiyorum. 4.5.5 veya 4.5.7I
    NEDEN:
    1) Türkçe olmuyorlar.
    2) Daha üst versiyonda IMEI atamıyorum

ne yapmalıyım

Satiyorum Arkadaslar 550tl batarya 0 Esenyurt tan elden teslim Cinden alinma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeri7 -- 30 Temmuz 2016; 11:20:44 >
  • Ekran koruyucunun saati 1 saat geriden gelmeye başladı ayrıca 4 K video çektim takılarak kaydetti ve kendi çektiği videoyu takılarak oynatıyor.
    Bunun da ömrü doldu ama para kalmadı

• Arkadaslar mx4 5.1.5.0G sürümüne xposed kurabilen varmı acaba

• Arkadaşlar digital market kapanmış. Perpa'ya geldim mağaza boş. Sitesine de girmiyor. Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: umitcicek

Arkadaşlar digital market kapanmış. Perpa'ya geldim mağaza boş. Sitesine de girmiyor. Bilgisi olan var mı?

Bir kaç kişiden daha duydum. Dua edelimde garanti bitsin bari cihazın başına bir şey gelmeden. İçim rahat olur en azından zaten garantisi bitmişti diye.

Bana iyi ders oldu ama, f/p diye gaza gelip Türkiye'de ki durumu belli olmayan firmalardan cihaz almamak gerek.
  • Merhabalar

Meizu MX4 kullanıyorum ve Android sürümü 5.0.1 / FlymeOS sürümü ise 4.5.7I merak ettiğim Android 6 sürümü hala gelmedi mi?Çünkü Android 7 alacaklar listesinde bu telefonda var ama daha 6 bile yüklü değil bende.
    MX4 için En son çıkan, güncel ve kullanılması gerek (sorunlu olmayan) Android ve FlymeOS sürümü nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • Telefonu güncelledim google player çalışmıyor.Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  • Meizu ilk kez tamamı kendine ait akıllı saat üretmiş... saat bayağı şık duruyor ama fiyat falan ne olur bilemedim tabi :D 10 ağustosta tanıtılıyormuş

http://teknoliste.com/meizunun-akilli-saati-sizdirildi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: umitcicek

Arkadaşlar digital market kapanmış. Perpa'ya geldim mağaza boş. Sitesine de girmiyor. Bilgisi olan var mı?

Bir kaç kişiden daha duydum. Dua edelimde garanti bitsin bari cihazın başına bir şey gelmeden. İçim rahat olur en azından zaten garantisi bitmişti diye.

Bana iyi ders oldu ama, f/p diye gaza gelip Türkiye'de ki durumu belli olmayan firmalardan cihaz almamak gerek.

Benim şu an bir sıkıntım var maalesef. Telefonda tuhaf bir donma mevcut, kapasite dolumundan falan olduğunu zannetmiyorum çünkü sıfırlamama rağmen devam edebiliyor. Sorunun ne olduğunu bulamadım yani. Bir de toplanıp mahkemeye başvursak bir sonuç elde edebilir miyiz acaba?

• Düşürmüşsündür, hopörlör bozulmuş, bendede oldu 30 tl sıkışmış araya

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Telefonu güncelledim google player çalışmıyor.Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Aynı sorun bende de var flyme sürümünü 5e yükseltince oldu bu

• Android 5.1
    Flyme 5.1.5.0g

Kullanan arkadaşlar google play sürümünüz nedir acaba? Google play çalışmıyor güncelleme sonrası

• Şubat 2015'te Digitalmarket'ten aldığım MX4 kayıt dışı kaldı ve firmaya ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekli aydınlatırsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdogdu

Şubat 2015'te Digitalmarket'ten aldığım MX4 kayıt dışı kaldı ve firmaya ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekli aydınlatırsanız sevinirim :)

Kayıt dışı kaldı derken? İmei niz mi klonlanmış? Eğer öyle bir durumsa faturanızla birlikte bir yere başvurunca açılabiliyorsu telefon...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. IMEI kayıt dışı kaldı. Nereye başvurmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.