Şimdi Ara

Meizu M3 Note Kullananlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
20.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın ustalarım meizu m3 note l681h aldım. Ancak imei nasıl atılıyor bir türlü bulamadım. Mobiluncle tools ile de denedim yine olmadı. Çözümünü bilen ve yardımcı olacak arkadaşımızdan yardım bekliyorum lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharremBozkurt -- 20 Nisan 2017; 19:49:51 >
  • Eylül ayında m3 aldım imei değiştirmedim

Xxx IMEI nolu cihaz KAYIT DISI dir, 120 gun icinde kapatilacaktir, satin aldiginiz yere basvurunuz veya cihazinizi kaydettiriniz. Aldığımda bu sekilde mesaj geldi.

120 günlük süre dolunca gene aynı şekilde mesaj geldi. Telefonum kapanmadı en son subat ayında bidaha mesaj geldi 90 gün kaldı diye sonra bidaha mesaj gelmedi.

Telefona format atmam gerekiyor format felan atarsam imei sorunu yaşarmıym başına gelen oldu mu L681H modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut imeiyi sorguladım resimdeki gibi yazıyor. Bana ilk başta gelen imei ile şuanda telefonda ki imei farklı. Ama ben imei değiştirmek için bişey yapmadım. Telefon kendi kendine değiştirmiş olabilir mi

Meizu M3 Note Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakuna42 -- 23 Nisan 2017; 18:12:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arafataras

Bendeki 5.1.3.2G aynı
    Ama bende cds information radio information var. Sizde yoksa mobile uncle ile halledeceksin. İmei yedek alacaksın yedeği açıp yeni imei yazıp değişiklik yaptığın yedeği mobile uncle geri yukleyeceksin. O kadar. Yedeği değiştirmek için mobile uncle pc versiyonunda değişiklik yapıyorsun yoksa başka türlü olmuyor. Yedek aldığın zaman telefonun hafızasına imei.bak diye dosya oluşuyor. Onu pcde düzenleyip. Telefonda geri yüklüyorsun. Kusura bakma bu kadar anlatabildim. Ama youtubede yordamlar var. Araştır. Öğrenirsin.

Ustam, Mobiluncletool ile yedek almıyor. Toolhero ile aldım. Ancak IMEI dosyası hangi program ile açılıyor.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel bir rom'a benziyor kullanan tecrübe eden varmıdır?

• L681H versiyon da imei tamirinde başarılı olan varmı acaba? Bilgi paylaşabilirse sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahini seven meizu m3 note icin arac sarj makinasi onersin. Lutfen kullandiniz bi marka onerin. Bi saatde en az yuzde 50 sarj eden bi marka oberin. 3_4 cesit kullandim sarj etmedi hic. 2 ma, 2,4 cikisli denedim olmadi, simdi 3 miliamper lik sarj siparis ettim muhtemelen oda sarj etmicek.

• Denediğim arac sarjlari dandik samsunglari bile sarj ediyor. M3 note u sarj etmiyor. M3 bilerek enerji girisini kesiyor gibi hissettim.

• Cihazın kamerası pek iyi değil,alternatif yazılım kullanan varmı?Yani bir nebze de olsun iyileşmesi fena olmazdı
  • Hayırlı ugurlu olsun Android 6 geldi

Flyme 6.1.0.0G

Yükleme adresi:

http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m3l_note/6.1.0.0G/intl/20170526000610/3102744e/update.zip
  • Yurtdisindan Meizu M3 Note icin ideal arac sarj makinasi buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

L681H versiyon da imei tamirinde başarılı olan varmı acaba? Bilgi paylaşabilirse sevinirim

imei için şu yöntemi denermisin, root yetkisi ver ilk önce telefona sonra marketten terminal editor indir programı aç sırasıyla

su

echo 'AT +EGMR=1,7,"123456789012345"' >/dev/radio/pttycmd1
    echo 'AT +EGMR=1,10,"123456789012345"' >/dev/radio/pttycmd1
    reboot

1234566789012345 yazan tırnak içindeki yere imei numaranı yaz. sonucu paylaşırsan sevinirim
    imei atamayan arkadaşlar deneyip sonuç paylaşabilirlermi?
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemde malesef L681H versiyon da çalışmıyor.

• Forumdan geçen sene almış olduğum 2 gb ramli cihazım satılıktır ilgilenen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir.

• villaturk V kullanıcısına yanıt
    ıyı gunler mesajınızı okuyunca telefonumu actım androıd 5.1 ama flyme 6,7,3,3g beta yazıyor acaba hangısı yenı surum.. bılgı verırsenız sevınırım..
  • telefon tavsiye midir? bir arkadasla takas yapacagimda. kronik sorunu var mi

• mrb arkadaslar Meizu m3 telefon kullaniyorum. telefonu bul ozelligini kullandim . telefonu buldum ama ekran kararmis ve uygulamarim gitmis. ne yaptimsa olmadi nasil duzeltebilirim lutfen yardim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkndrc -- 25 Ağustos 2017; 6:29:15 >
  • yardim edecek kimse yok mu?

• dys kullanıcısına yanıt
    slm kardeş meizu m3 note var flyme 6 yükledim . türkçesi yok tekrar 5 e dönmek istiyorum nasıl yapacaz detaylı anlatırmısın
  • dys kullanıcısına yanıt
    kardeş su konuyu bir açsak diyorum
    build.prob dosyası nedir nerededir nasıl eskiye alınır.telefonum rootlu . full root derken neyi kastedyorsun . global rom diye flyme6 beta rom yükledik türkçe dil yok eskye de dönemiyorum yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.