Topuz sezon başından beri ilk defa ön libero oynuyor.Acaba orda oynayacak adam olmadığı için mecbur mu kaldı yoksa cristiansız güzel günler bizi mi bekliyor?
Onu bunu bilmemde 2.si olursa süper olur.
Pasları çok kötü.
beğenmedim baroni daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77
yalnız baroni bugün garip oynuyor anladı heralde formayı kaptıracağını
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
quote:
ilk sezonu iyiydi baktı türkiye yatış oda yatmaya karar verdi sonradan. aykut hoca umarım bunları adam eder.
Şu Mehmeti bi sevemedim arkadaş. Adam belli çabalıyor da ne şutları ne pasları fıs gibi. Yaygara kopartıp milyonlar sayıp getirilecek bi adam değil.
Alex'in açıklamalarına bakarsak sorun olmaz gibime geliyor. Çünkü dokunulmaz değilim ve takımın iyiliği için herşeyi yaparım diye bir demeci var.
@Rajon Rondo 9 umarım öyle olur. Alexi zayıf takımlara karşı oynatmalıyız, yukarıdaki kadroya katılıyorum.
bence mehmet çok iyi oynadı liberoda sürekli onu izledim maçta gençlerde harikaydı takım iyi yolda
Hücum hattında Alex ( Dia ) , Stoch , Niang'ı ; ve defansta Santos , Yobo , Lugano'yu bir arada görmek istiyorsak mecburen Mehmet oynamalı . Caner bir sezonu kaldırabilecek oyuncu değil .
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
quote:
Yobo geldi ondandır
Gayet iyi oynadı bugün zaten yabancı sorunu olduğunda böyle yapmak zorunda aykut hoca.Emre ve topuz olacak orda kanatlara dia stoch vs artık.
Mehmet bugün çok sorumluluk aldı. Emre'nin yanına gözüm kapalı koyarım Mehmet'i. İnşallah Aykut Hoca da benim gibi düşünüyordur.
Bugün Baronin iyi oynamasının tek bir açıklaması var Aykut Hocam Mehmete onu orda değerlindirmek istediğini söylemiş olması.Baronide yumurta g.t e dayanınca başladı oynamaya.
demekki isteyince oynanıyormuş karaktersiz bu brazilyalılar takım yenilirken nerdeyse sahada eli cebinde dolaşıyorlar formayı kaptıracağını farkedince nasıl oynuyor. ah şu gençleri görünce hırslı futbolu görünce anladım futboldan zevk almayı nasıl basıyorlar nasıl kovalıyorlar rakibi bravo inşallah daha iyi yere geliceğiz bu gençlerle fenerbahçe olarak