Şimdi Ara

mehmet okur'a oy allstar için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sana nba'yi öğretme uğraşında değilim zaten belli ki biliyorsun. benim demek istediğim şu yao sınırsız oy almıyor 2buçuk milyon oy alıyor bellirli bir sınırı var yada gitsin 3milyon alsın saydığın uzunlar kötü demedim onlar amerikalı oyuncular alcakları oylar kendi takımından yao 2,500,000 yaparken en yakın rakibi brad miller o da 4yüzbin oyla diğerleri yüzbin civarında idi eğer biz memo yu allstar maçında bir türk olarak bizi desteklemesini istiyorsak ona oy verelim eğer o listede ise en azında memo birşeyler biliyor demekki. biraz da matematiksel düşünürsek 60 gün var oylamanın bitimine yaklşık. 1 kişi 60 verir ise 50,000 kişi 3milyon oy eder bu da yetebilir. 3 milyon oy almasada olur orada hatırı sayılır oy alması bile başarı en azında diğer 7 oyuncu seçilirken bunları seçenleri az da olsa etkiler.biraz da şöyle düşünün amerikalılar bizim gibi organize olamazlar hadi gelin şuna oy verelim diye, çoğu amerikalı bunların, zaten bir tek yao kalıyor onlar da organize olmucaklardır muhtemelen nüfuslarına güvenerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanosman100 -- 20 Kasım 2005, 18:48:49 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RccP

    verdiğin örneklere sen inanabiliyormusun..kobe tmac le memoyu bir tutuyorsun..kobe forması tmac ayakkabısı olan admlar tabikide kobeye tmac e oy verecekler..onlar süperstar



    rccp maşallah takır takır kardeşim.... bu arada memo da yanlış hatırlamıosam tmac giyiyordu bi ara.... hehehe




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Adoniss
    quote:

    Orjinalden alıntı: spiegel
    Diyelim girdi
    çocuk rezil eder kendini o kadar star arasında
    rencide olmasın bence

    Nereye kadar sence ilk işte girsin bi tecrübe bi ilk'i gerçekleştirecek böle derseniz zaten bi adım bile öteye gidemeyiz.

    Hmmm
    haklı olabilirsin
  • oylara devam durmak yok!!!
  • haydi arkadaşlar desteğe devam!!!
  • up
  • atıyorsunuz oyları dimi arkadaşlar?
  • wallaha ben oy attım ama vicdanı pek rahat deil onu da belirteyim. ama ne de olsa bizim ülkemizden desteklememiz lazım.
  • shaq hariç hakedenlere verdim oyumu..

    Doğu:
    L.James
    D.Howard
    Ivy
    Wade
    Shaq

    Batı:
    KG
    E.Brand
    Nash
    Kobe
    Camby(kusura bakmayın Camby böyle oynarken ve All-Starın oyuncuları onore eden bi maç olduğunu düşünürek oyumu Memoya vermem basketbol sevgime hakaret olurdu.)
  • walla ben minny sevgime ihanet edip kandiman yerine okur'a verdim oyumu
    tabii kg ve wally nin yeri ayrı...

    kandi'ye oy veren var mı acaba? (minny taraftarları dahil )
  • Kardeşim sen ne biçim Türk'sün.Türkün Türkten başka dostu yoktur.Memo bence bu seneki oyunuyla allstar olmayı hakediyor.Tek rakibide Yao.öyle Camby falan değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: victor mancini

    walla ben minny sevgime ihanet edip kandiman yerine okur'a verdim oyumu
    tabii kg ve wally nin yeri ayrı...

    kandi'ye oy veren var mı acaba? (minny taraftarları dahil )

    3-5 minny li dışındada wally e fazla oy çıkmaz gibi..candy shop pardon kandi boy a ailesinden bile oy gelmez

    ***yantirhalil sanırım Cambyi tanımıyon ve bu yıl naıl oynadığını bilmiyorsun..efficiency ratings te adam Garnett ile yarışıyor..Bu yılda adamı allstar yapmazlarsa ayip ederler..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RccP

    shaq hariç hakedenlere verdim oyumu..

    Doğu:
    L.James
    D.Howard
    Ivy
    Wade
    Shaq

    Batı:
    KG
    E.Brand
    Nash
    Kobe
    Camby(kusura bakmayın Camby böyle oynarken ve All-Starın oyuncuları onore eden bi maç olduğunu düşünürek oyumu Memoya vermem basketbol sevgime hakaret olurdu.)


    Amerikalılar zaten kendi oyuncularına vercek oylarını biz türkler olarak all-star oylamasına girmiş bir oyuncumuza neden oy vermeyelim ????? Bi Çinliler gibi olamadık.Adamlar birlik olup veriyolar kazma yao ya(benm fikrim)adam ilk beş cıkıohem camby i izlecende bi şey mi olcak!!! Bi türk un orda oynaması herhalde senden baska herkesin goz zevkine hoş gelcektir




  • yahu arkadaşlar size ne kim kime isterse verir oyunu.. bunu da vatan memleket meselesi haline getirmeyelim. kaldı ki öyle düşünecek olursak bile nbade ki takımında takır takır oynayan memo, milli takımda ki kötü performansı ve karıştığı ağız dalaşı-kavga vs. gibi olaylar yüzünden bile bu oy haketmeyebilir, milli takımda neden oynamadın diye sorarlar adama... ben oyumu memo ya verdim ama vermeyen de eleştirilemez. bize mi kalmış bu!

    camby bu sene çok iyi, daha önce de iyiydi zaten ama onun da allstar olması zor...
  • umutsuzlua kapilmaalm arlkdaşlar bisim elimisde herşey hadi bastırın hadi hadi hadi...gaz oldum biras da...eheuheuehe
  • ulan 3-5 feyk gelmiş meseleyi vatan millet sakaryaya çevirdi..
    töbe töbe..memo elenmemize sebepken milli takımı hiçe sayıp özel kondisyoneri ile çalışırken sadece nba e hazırlanırken nerdeydiniz haa milletini sevenler..konuşturtmayın beni..
  • up
  • arkadaşlar konuyu milli takıma getirmeyelim orada gerçekten bilmediğimiz olaylar dönüyor hiçbirisini suçlayamazsınız. bu oylama halk oylamasıdır herkes istediğine verir hakeden oynamak zorunda değil öyle olsaydı o listenin yarısını silmeleri lazımdı örnek olarak olowokandi gibi. camby şu an nba in en iyi 2-3 uzunundan biri diğebiliriz ama bu demek değildir o seçilmek zorunda.ben o sahada türk görmek istiyorum ve oyum onun için memo ya.memo milli takımda oynamıyor diyorsunuz kim oynadı ki bu sene adam 100 maç yapıyor her sene geliyor yine, milli takıma yaptığı fedekarlıkları unutmayalım.
  • evet dirk nowitzkinin fedakarlıklarını da görüyoruz memonunkinide
  • nowitzki almanyanın tek yıldızı diğer oyuncular onun yanına bile yaklaşamazlar burdan nowitzki ile memoyu karşılaştıramazsın zaten amacımız bu da değil kimse nowitzkiye laf atmıyor o çalışarak hakettiği yeri buluyor bizim milli takımda yıldız oyuncuların yada yıldız oyuncuya aday oyuncuların çokluğu takımda hata yapmanın toleransını düşürüyor hiç kimse rahat da değil artı tabi oyuncuların birbirini kıskanması ve birbirlerine karşı sevgi saygıların olmamasıda bir etken buna.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.