Şimdi Ara

Mehmet Demirkol ne kadar nitelikli yorum yapıyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Ülkenın en iyi yorumcusu la bu adam sen neyin kafasını yaşıyorsun kafanda kurduğun denklem mi paradoks mu her neyse hepsi senın kuruntuların. ahmet çakarı ermanı analiz et bence sen

forumun önemli bir yüzdesi fikir tartışması yapamayıp fikri öne atana saldırarak kişisel tartışmaya çeviriyor olayı ama seninkisi embesilliği biraz abartmak olmuş.. demirkol nesne burada... forum üyeleri de özne.. özneyi nesne yap birşeyler yaz... bir de tavsiye falan var.. sana kalmıştı.. git önce fikir tartışması nasıl yapılır onu öğren üç beş tane cümle kur da fikrin savun.. ahmet çakar demirkol karşılaştırması mı sandın konuyu..

Tartisilacak bir konu olmadigini dusunuyorum. Su ülkede 100 tane her dakka kufur etme potansiyeli olan hitap sekli bilmeyen birbirlerine bagirip sozlerini kesen adam her aksam ekranlardayken gidip mehmet icin boyle bir konu açmasi tamamen komedi tartisilacak bir sey degil bu yaptiği ayıptır.

tartışılacak birşey değilse başlıkta ne işin var.. ben bir yorumcu ile ilgili rahatsızlığımı dile getiriyorum.. sana mı kaldı benim rahatsızlığımla ilgili saygısızca cevap yazmak..

konuyu öyle aklıma estiği içim açmadığım, yaptığım uzun uzun açıklamalardan belli. 10 yıl gibi çok uzun zaman aralığında verdiğim birçok örnek ile rahatsızlığımı detaylandırıyorum.. yaptığım açıklamalar üzerinden gitmiyorsun ama gelip üstenci bir dil kullanma hakkını kendinde görüyorsun.. kimsin kardeşim sen.. içi bomboş bu özgüven nerenden geliyor.. varsa bir fikrin dinleyelim.. verdiğim örnekleri çürütebiliyorsan konuş.. yoksa komikmiş falan .. fasop fiso..heosi.. fikri düşüncesi derinliği olmayanların imdadına yetişen yüzeysellikler..

• ya bana bu adamın 22 ağustos ta yaptıkları spor servisi programı lazım
    sitelerine koymamışlar. bulabileceğimiz başka bir yer var mı?

Orijinalden alıntı: adriano123

ya bana bu adamın 22 ağustos ta yaptıkları spor servisi programı lazım
    sitelerine koymamışlar. bulabileceğimiz başka bir yer var mı?

tv arşivine bir bak istersen ntvspor var mı bilmiyorum ama

GALATASARAY
  • Sinsigil romantiklerden.Her zaman öyledi, kendisi hakkında fikrimizde asla değişmeyecek.
  • önceden bende çok beğenirdim zira rengni belli etmez ya da ben anlamazdım..ancak son zamanlarda fb'yönelik yorumları taraflı ve biraz pışpışlayıcı..bu da atarfasızlıgı ile bilinen birine gölge düşürüyor..şuan ise uğur meleke tek diyorum..
  • Bende Önceden Beğenerek İzlerdim ama Bugün İzlerken Spor Servisinin Gerçekten Şaşırdım. Hala Aziz Yıldırım İstifa Etmemeli. Genel Kurula Giderse Tekrar Aday Olmalı Diyor. Taraftar O gün Arkasındaysa Bugünde Arkasında Olması Lazım Diyor. Anlamıyorum Basın Neden Bu Kadar Korkuyor Bu Adamdan.

Daha Başkanlığı Bırakması İçin Ne Yapması Lazım? Hayır Adam Tüm Hareketleriyle Beni Başkanlıktan Alın Diyor fakat Onu Oradan İndirebilecek Bir Genel Kurul Maalesef Fenerbahçe'de Yok. Ha Bu Galatasaray'ın İşine Gelir Fakat Artık Fener Taraftarına Acımaya Başladım.

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Mehmet Demirkol bugün biraz romantik davranmış ve objektifliğini kaybetmiş...

Keşke sadece bugün olsa millet bu adam tarafsızdır önyargısıyla izledigi için öyle geliyor.

Ben her cümlesindeki amacını anlıyorum bu adamın.

GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Mehmet Demirkol bugün biraz romantik davranmış ve objektifliğini kaybetmiş...

Keşke sadece bugün olsa millet bu adam tarafsızdır önyargısıyla izledigi için öyle geliyor.

Ben her cümlesindeki amacını anlıyorum bu adamın.

Fenerbahçe ile ilgili konuşmalarını pek dikkate almıyorum belki de kanaldan söyletiyorlar. Ama genelde eleştirileri yıkıcı değil yapıcı eleştiriler. Diğerlerinden tek farkı bu.

Diğerleri atın bunu gitsin derken o, nasıl düzeltebiliriz diye uğraşan biri.

Galatasaray & Arsenal
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.