Şimdi Ara

Mehmet Demirkol Fenerliymiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslanBOY

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

İnsan ilk defa duyuyormuş gibi davranır ya çok kötüsünüz, çocuğun hevesini kırdınız.

fatih terime sorduğu sorudan memnusunuz yani objektif diyenler?

Ne sordu?

ardayı niye milli takıma almadınız diye ısrarla sordu fatih hocaya

fatih hoca hesap vermek zorunda değil

Hesap vermek zorunda.

Türk Milli Takımı kimsenin babasının çiftliği değil. Türkiye'nin merak edebileceği her şeyin hesabı verilmek zorunda. Gazeteciler de Türk halkını temsilen orada sorular sorar.

Senin gibi güçlü karakterler(!) anlayamaz.

o adam sayesinde ülke avrupa şampiyonasına katıldı. bu kadar başarılı adam başarı geliyorsa bildiği vardır.

Ben Arda'yı savunmuyorum. Olmazsa olmaz bir oyuncu da değil. Hatta hoşuma gitti, bir de Arda'sız deneyelim.

Benim kızdığım nokta sırf adamın UEFA kupası var diye "Bir bildiği vardır, hesap vermek zorunda değil." kafası. Yok böyle bir şey. Ne kadar basit olursa olsun, her şeyin hesabını vermek zorunda. Fransa'da rezil olup döndüler 600 kişilik kafile olarak. Ülkeden çıkan dövizi hesap edebiliyor musun? Fransa'nın bunların otel, yemek, bilet, yeme-içme-gezme-tozma üzerinden kaldırdığı parayı? Sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

quote:

quote:

quote:

İnsan ilk defa duyuyormuş gibi davranır ya çok kötüsünüz, çocuğun hevesini kırdınız.

Ne sordu?

Bal gibi de hesap vermek zorunda. Padişah değil kendisi. Mesele bayrağımsa bu millete çatır çatır hesap verecek. Haklıdır, haksızdır o kamuoyuna kalmış. Ama kendisi padişah gibi hesap sorulamaz diye bir şey söz konusu değil.

o adam sayesinde avrupa şampiyonasına katıldık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne sordu?

Bal gibi de hesap vermek zorunda. Padişah değil kendisi. Mesele bayrağımsa bu millete çatır çatır hesap verecek. Haklıdır, haksızdır o kamuoyuna kalmış. Ama kendisi padişah gibi hesap sorulamaz diye bir şey söz konusu değil.

Fatih Terim olmasa Türkiye bir hiç, Türk milletinin Allah belasını versin, çok yaşa Fatih Terim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerli ama Feneri doğruyor resmen ve haklı çoğunda da. Ayrıca objektif bir adam. Bu arada MAĞARA
  • aziz yıldırım'a erkeklik yaptığı zaman gerçekten objektif ve korkusuz spor yazarı olur kendisi.. Yoksa şuanda kendisini hiç sevmesem de bunu başarabilen bir tek erman toroğlu var.

Yani kendisi ağır sinsi ve çakal bir ekran figürüdür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 4 Eylül 2016; 18:45:03 >
  • ona bakarsan Galatasaray Lisesi mezunu.
    insanları yaftalamayın durduk yere.
    Adamın yorumlarını dinleyip hala objektif olmadığını düşünüyorsan üzülerek söylüyorum ki sen objektif değilsin. ya da başkalarını yaftalayıp iftira atacak tipte birisin yani adam değilsin.
  • her zaman diyemem ama genel anlamda objektif fenerli olsada

• ömer çavuşoğlu tadında bir fenerli değildir.
  • objektif olsa ntvspor da çalışmazdı bırakın bu işleri
  • Daha geçen ki açıklamalarında, bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı, yaptığı transferler ile delikleri tıkayan G.Saray'dır dedi. Zaten objektif birisi. Konuyu açan neyin derdindesin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne sordu?

o adam yüzünden 2008 den beri turnuvalara katılamıyoruz. Baştayken yanlış adamlarda ısrar edip grupları geçemez, başka takımdaykende yeniçerilerini ayartıp takımı bozar.

Avrupa şampiyonasına da o adam sayesinde katılamıyorduk az kalsın. Kazakistan sağolsun sayelerinde gidebildik.

• onjektifmiş bırakın bu ayakları medyada kimin sesi baskınsa onun peşinden gider sadece aziz yıldırıma ses cıkaramaz şimdi arda furyası var diye ftye laf söylüyor.fatih terim en doğrusunu yapmıştır ispanya macında ataga cıkarken frene basıp topu öldüren adam sonraki macta hesap sorcam diyen adamın ne oldugu hatırlatılması acısından.Olası hırvat yenilgisi sonrası herkes arda yoktu ondan oldu vs diye algı operasyonu yspar durur basında da bu adam olur.Sonra ver elini rüzgarın yönüne.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne sordu?

Elin gavurları neden 20-21 yaşındaki gençleri milli takım kadrosuna almıyor diye çatır çatır hesap veriyor ülkesine, medyasına.

Fatih Terim Arda'yı neden almadı diye mi hesap vermeyecek? Onun parası senden benden alınan vergilerle, kulüplerimizden alınan vergi ve cezalarla ödeniyor.

Yok öyle ben istemedim almıyorum demek. Almadıysan sebebini söyleyeceksin. Tabiki de kimse senin işine karışamaz ama hesabını bal gibi de sorar.

Bir suçlu gibi çıkıp çatır çatır hesap vermesi gerekiyor da, Türkiye'de işler maalesef öyle yürümüyor. Hele Fatih Terim söz konusuysa hiç öyle yürümez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne sordu?

Oooo fatih hocam hoş geldiniz forumumuza
    Şakamısın la sen adama helal olsun diyecegine böyle soru sorulurmuymuş adam en azından diğerleri gibi g.. Korkusuyla acaba işten atılırmıyım korkusuyla susmuyor.
    Ayrıca ne olmus fenerliyse mehmet demirkol benim en sevdğim yorumcudur ali ece ile gerci oda bjk li ama
    Sırf gsli diye gidip hıncal evren turan gökmen özdanakmı dinleyelim

• bu adam Selçuk İnan harici objektif
  • yeni öğrendim ciddiyim
  • ultraslanBOY kullanıcısına yanıt
    ben galatasaraylı olarak memnunum .

Sorduğu soru ise şu değil mi?

'' Arda turan barcelona da bu sezon iyi başladı neden almadığınızın detaylı açıklaması var mı?
    Ve tüm alınmayanlar aynı sebepten mi alınmadı? ''
  • Soracak tabiki. Adamın mesleği bu. Bence gayet objektif birisidir Demirkol. 3 Temmuz sürecine bakın anlarsınız.

Bu kralcılık bizde oldukça biryere gelemeyiz. Terim bizim için önemlidir ve tarihi başarılara imza atmıştır.

Ama bu eleştirilemeyeceği anlamına yada soru sorulamayacağı anlamına gelmez.

Bende hesap soruyorum Terim'e, 2. döneminde Galatasarayı bu kadar borca sokup Pinoları, felipeleri alırken
    vicdanı sızladımı acaba ?
  • Adam gazeteci ve çok mantıklı soru sormuş.

Arda bu takımda neden yok?

Bu takım ülkemizi temsil ediyor bu benim ardayla meselem diyerek işin içinden sıyrılamaz terim

Umarım sormaya devam eder ve ortaya çıkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.