Şimdi Ara

Mehmet Ali Erbil'den Büyük Terbiyesizlik (Videolu) [Canlı yayında seyirci kovdu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevmediğim isimlerin başlarında yer alır...saygısız kişilik...
  • amcanın tavrı çok hoşuma gitti yalnız, resmen sallamadı maliyi. En güzel cevap bence o oldu
  • Mali yaptıysa hakkı var. Oradaki kimse seyirci değil parayla tutulan insanlar. Reyting almak için seyircilerin de gerektiği yerde yapmaları gereken rolleri var. O adam oraya gidip para alıyorsa programda yapması gerekeni yapacak. Ha güzel birşey mi bu bence değil ama oraya gidiyorsan bunları kabul etmiş olarak gidiyorsun..

Orijinalden alıntı: fernsehn

O değil de şu tnt iyi kanaldı, ne hallere düşmüş.

türk seyircisinin seviyesini gösteren iki kanal var bence. biri tnt, diğeri fox. bu kanalların yurtdışında yaptıklarıyla, türkiye'de yaptıkları arasında dağlar kadar farklar var. ama bizim total seyirci kitlesi de ab seyirci kitlesi de rezil durumda olduğu için kanallar bu şekillere bürünüyorlar.

[FRIO VENTUS]
    PSN | Steam
  • abicim reklam bunlar ya bak mesela bu sayede benim memonun program yaptığından haberim oldu.
  • Oraya gidenler ajanslardan gidiyor. Adamı da oraya ajans getirmiş. Burada da yaşlılar hep başvuruyor. Günlük yevmiye alıyorlar. Şunu şunu yapacaksın diyorlar. Bence mali o yüzden sinirlenmiş olabilir. Tabi kesin olarak öyle demiyorum ama bu seda sayanın programlarına falan gidenler sözleşme imzalayıp yevmiye ile gidiyorlardı.

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

türk seyircisinin seviyesini gösteren iki kanal var bence. biri tnt, diğeri fox. bu kanalların yurtdışında yaptıklarıyla, türkiye'de yaptıkları arasında dağlar kadar farklar var. ama bizim total seyirci kitlesi de ab seyirci kitlesi de rezil durumda olduğu için kanallar bu şekillere bürünüyorlar.

Foxun bi yanlışını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Oraya gidenler ajanslardan gidiyor. Adamı da oraya ajans getirmiş. Burada da yaşlılar hep başvuruyor. Günlük yevmiye alıyorlar. Şunu şunu yapacaksın diyorlar. Bence mali o yüzden sinirlenmiş olabilir. Tabi kesin olarak öyle demiyorum ama bu seda sayanın programlarına falan gidenler sözleşme imzalayıp yevmiye ile gidiyorlardı.

Cast ajansından gittikleri doğrudur.

Ama diyaloglu seyirci ayrı-diyalogsuz seyirci ayrı,2'si farklı para alıyorlar.

Yani bu adam hangisi onun bilinmesi lazım ki bence diyalogsuz seyirci,yoksa görevini bilir,konuşurdu.

hala bez bebek'in tekrarları yayınlanıyor.

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Mali yaptıysa hakkı var. Oradaki kimse seyirci değil parayla tutulan insanlar. Reyting almak için seyircilerin de gerektiği yerde yapmaları gereken rolleri var. O adam oraya gidip para alıyorsa programda yapması gerekeni yapacak. Ha güzel birşey mi bu bence değil ama oraya gidiyorsan bunları kabul etmiş olarak gidiyorsun..

Orijinalden alıntı: hasoxxx

quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Mali yaptıysa hakkı var. Oradaki kimse seyirci değil parayla tutulan insanlar. Reyting almak için seyircilerin de gerektiği yerde yapmaları gereken rolleri var. O adam oraya gidip para alıyorsa programda yapması gerekeni yapacak. Ha güzel birşey mi bu bence değil ama oraya gidiyorsan bunları kabul etmiş olarak gidiyorsun..

para veriyorsun diye bir insanı aşağılayamazsın..reklam arasında aldırırsın ordan bir daha almazsın programa..ne fırca atıyorsun baban yasındaki adama...

• Asıl bu adamı televizyondan alacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 4 Haziran 2011; 6:26:09 >
    2- m.a.e. zaten bunları bilerek yapıyo, amaç bu forumda da olduğu gibi kendisinin konuşulması. reklamın iyisi kötüsü olmaz zihniyetinin türkiyedeki liderlerindendir kendisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

su gibi programında 14 yaşındaki kızı 45 yaşındaki adamla evlendirmeye çalıştılar.

ayrıca kanal olarak da çok dandik.bi' amerika'daki fox'a,tnt'ye bakıyorum,bir de bizdekilere.neden bizde yok diyorum.

• bu herifi izleyen reyting kazandıran insanlarımızı anlamıyorum . tiksiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 4 Haziran 2011; 9:07:33 >
  • Eşşek kadar adam olmuş halen şaklabanlık yaparak kasasını dolduruyor. Koca ülkede bir kişicik var mı acaba şu adamı saygın bir şekilde tarif edebilecek ? Adamın imajı belli, çapı belli, karakteri belli. Çok şanslı çünkü bu ülkede doğmuş. Şımarıklık, sululuk ve bel altı üçüncü sınıf esprilerle karşısında höykürerek gülenler, beş kuruş para için yalvaran onursuzlar var. Bir başka ülkede kaldırımda bile stand up yaptırmazlardı.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.