Şimdi Ara

MEGELLİ SUPERMOTo nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni ehliyet aldım ve başlangıç motoru istiyorum, bi arkadaşım MEGELLİ SUPERMOTO yu tavsiye etti. sayaçta 10bin km'yi devirmek istiyorum, sizce bu motorda bu rakam mümkün mü? iyi veya kötü görüşlerinizi yazarmısınız

• motora yorumum yok ama ingiliz motorudur 100 150 arası yakıyor ikinci el piyasası düşük...
    Ama KARİZMA bir motor bende bulursam süper motosunu alacağım dostum..
  • Siz hala burada misiniz :D

Edit: forumda ararsan bulursun bu konu hakkinda bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBBDAD18F -- 11 Mart 2012; 23:40:01 >
  • hohoho :D mthatkara senin açtığın konuları okudum şu anda caydım diyebilirim bende denizlide oturuyorum aynı bayide gördük sanırım :)

ben vazgeçtim bu motordan ege bölgesinde binmek sıkıntılı. adana'da oturan varsa alsın binsin.

yazılardan birinde yamaha xt125x 'ten bahsedildiğini gördüm, tamamdır alcağım motor budur. işin doğrusu paramı sokağa atamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikofiko

hohoho :D mthatkara senin açtığın konuları okudum şu anda caydım diyebilirim bende denizlide oturuyorum aynı bayide gördük sanırım :)

ben vazgeçtim bu motordan ege bölgesinde binmek sıkıntılı. adana'da oturan varsa alsın binsin.

yazılardan birinde yamaha xt125x 'ten bahsedildiğini gördüm, tamamdır alcağım motor budur. işin doğrusu paramı sokağa atamam

pm attım cevabını bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    125cc Scotter Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Hyosung GT 250r hakkında???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.