Bildirim
MEGELLİ SUPERMOTo nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
motora yorumum yok ama ingiliz motorudur 100 150 arası yakıyor ikinci el piyasası düşük...
Ama KARİZMA bir motor bende bulursam süper motosunu alacağım dostum.. -
Siz hala burada misiniz :D
Edit: forumda ararsan bulursun bu konu hakkinda bilgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBBDAD18F -- 11 Mart 2012; 23:40:01 > -
hohoho :D mthatkara senin açtığın konuları okudum şu anda caydım diyebilirim bende denizlide oturuyorum aynı bayide gördük sanırım :)
ben vazgeçtim bu motordan ege bölgesinde binmek sıkıntılı. adana'da oturan varsa alsın binsin.
yazılardan birinde yamaha xt125x 'ten bahsedildiğini gördüm, tamamdır alcağım motor budur. işin doğrusu paramı sokağa atamam -
quote:
Orijinalden alıntı: fikofiko
hohoho :D mthatkara senin açtığın konuları okudum şu anda caydım diyebilirim bende denizlide oturuyorum aynı bayide gördük sanırım :)
ben vazgeçtim bu motordan ege bölgesinde binmek sıkıntılı. adana'da oturan varsa alsın binsin.
yazılardan birinde yamaha xt125x 'ten bahsedildiğini gördüm, tamamdır alcağım motor budur. işin doğrusu paramı sokağa atamam
pm attım cevabını bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X