Şimdi Ara

Megelli 250R Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megelli 250R Alınır mı?

İster yeni başlayanlar ister deneyimli sürücüler olun, Megelli 250R, dikkate alınması gereken bir motosiklet. Bu motosikletin alınmasıyla ilgili avantajları ve dezavantajları aşağıda sıralanmıştır.

Avantajlar:

• Uygun fiyatlı: Megelli 250R, sınıfındaki diğer motosikletlere kıyasla nispeten uygun fiyatlıdır, bu da onu yeni sürücüler ve bütçe bilincine sahip kişiler için çekici hale getirir.
    • Kolay kullanım: Hafif şasisi ve düşük ağırlığı ile Megelli 250R, manevra yapması ve sürüşü kolay bir motosiklettir, özellikle de yeni başlayanlar için.
    • Yakıt verimliliği: 250 cc'lik tek silindirli motoru, Megelli 250R'ye etkileyici bir yakıt verimliliği sağlar.
    • Şık tasarım: Motosiklet, modern ve şık bir tasarıma sahiptir ve çeşitli renk seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Dezavantajlar:

• Yetersiz güç: Bazı sürücüler, Megelli 250R'nin 26 beygirlik motorunun özellikle otoyollarda veya ağır yüklü olduğunda yetersiz kaldığını bildirebilir.
    • Küçük yakıt deposu: Motosikletin küçük yakıt deposu, uzun yolculuklar için sık sık durup yakıt ikmali yapmanızı gerektirebilir.
    • Sınırlı yol tutuşu: Megelli 250R'nin standart lastikleri, özellikle ıslak veya kaygan koşullarda sınırlı yol tutuşu sağlayabilir.

Sonuç olarak, Megelli 250R, uygun fiyatlı, kullanımı kolay ve yakıt verimli bir motosiklettir. Bununla birlikte, yetersiz güç, küçük yakıt deposu ve sınırlı yol tutuşu gibi bazı dezavantajları da vardır. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun motosikleti seçmek için bu faktörleri dikkatlice değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alinir tabi herkesin kendi butcesi yani bu da bi italyan motoru

• KIsa ve net google amcaya yaz cevabını al ;)
  • alınır mı ? alınır
    ha tavsiye dermisin? şimdiye kadar olumlu tavsiye pek görmedim. testlerdede çok başarılı çıkmadı
    bu arada megelli italyan değildir. her sonu ......elli ile biteni italyan yapmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 4 Ocak 2015; 14:22:08 >
  • AEA'nın incelemesini izle.
  • Motosikletin tasarımı güzel ama alınır mı alınmaz mı soruna gelirsek altın elbiseli adam'ın bu motosikletle ilgili bir incelemesi var detaylı bir anlatım olmuş kararını etkileyebilecek bir video
  • AEA'nın tarafsız yayın yaptığını hiç gördünüzmü. Hondayı Kawasakiyi KTM'yi övsün dursun . Megelli incelemesinde adamı ti ye almıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA S2000 ALINIRMI??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    japonları övüyor çinliyi sövüyor.
    bu görüşe bende katılıyorum.
    tarafta olsa doğru payı var
  • alibulut42 A kullanıcısına yanıt
    bırak şimdi bizde internetten araştırıyoruz kim ne üretiyo biliyoruz az çok

ingiliz-çin yapımı bu motor

birbirimizi kandırmayalım
  • emregirit E kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ve doğrusunu yapıyor çinliler krank mili kırarken japonlar 50 binleri deviriyor tabii kendini kanıtlamış(Drift,Wolf vs) motorlara bile çöpmüş gibi bakış açısı mevcut AEA'ın.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    symleri bir kaç testinde incelemişti çokta kötülememişti , bence alınabilecek güzel motorlar. ama mondileri yerin dibine sokar acımaz
  • ben Falcon Motor incelemesi bekliyorum
  • Taraflı veya değil o kısmına bakmadan, motorun özelliklerini öğrenebilmek için izlemekte fayda var. Tek bir kaynaktan araştırma yapmak her zaman kötü bir fikirdir. Hem bence motorun en kötü özelliklerini söylemesi bizler için daha faydalı olur Reklam konusunda sizinle kesinlikleaynı fikirdeyim anlatımlarda herzaman tarafsız olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.