Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@tibitermo

Hocam siz daha önce megaworks kullanan birisi olarak creative t3 ün tiz mid seslerdeki durumundan bahsedermisiniz

bence hiçbir fark yok megaworksunuz varsa t3 almanız için bir sebep yok. meganın stereo performansının t3 ten aşağı kalır bir yanı yok

ama tabiki o t3 ün bazı avantajları var. herşeyden önce içimde şu korku yok. sesi ne kadar açarsam açayım uydular ve subwoofer kesinle sesi bozmuyor. kapasitesine göre kumandasını çok iyi ayarlamışlar. ve kullanım kolaylığı olarak megaworksten çok önde. kumandası çok daha rahat ve uydular çok küçük çok güçlü.

ben bu sistemi alıp öğrenci evine kurduğumda arkadaşlarım ne kadara aldığımı sordu 360 lira dedim bana ..t leriyle güldüler. ama sesi açtığımda hepsi yamuldu ilk söyledikleri söz oohhaaa oldu. üstelik bunlar ses kalitesinden anlamayan adamlar. sadece ses gücünden anlıyorlar. ona rağmen insanı etkileyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 30 Ekim 2010; 16:50:41 >

• @tibitermo

Hızlı yanıtınız için teşekkürler hocam Bende 2 adet Z5500 var iki subwoofer aktif bir setin uyduları bağlı diğer setin tek subwoofer ı bağlı uydular bağlı değil Z5500 techno gibi müzik türleri için süper ama ben kulağıma hoş gelen her tarz müziği dinlerim

Önceden megaworks vardı bende tiz mid seslerdeki performansı gerçekten en az megaworks kadar olan 2.1 bir set almak istiyorum bir süre sonra müzik dinlemek için. Bir ara Aego M ve AudioEngine A5 çok övülüyordu ama A5 te subwoofer yok gerçi sonradan bağlanabiliyor ama ekstra masraf olur Aego M ise bir ara fiyatı 550-600 tl lerde geziyordu halbuki bu Aego M den çok yakın bir arkadaşıma 2008 de 300 tl ye almıştık bu yüzden başka set arayışına girdim Aego M ide fiyat şiştiğinden vazgeçtim ama Creative Gigaworks T3 ile Aego M kadar iyi ses alınabilirmi tiz mid dengesi açısından, birde basslar megaworks ten daha derin olduğu söyleniyor zaten pasif radyatörler çok işe yarıyordur peki güç açısından megaworks subwoofer ına yakın performans almak mümkünmü. Son sorum T3 ün kablolu kumandasının kablosunu ara kablolar falan bağlayarak uzatabilirmiyiz eğer böyle şansımız yoksa kaç cm T3 ün kumandasının kablosunun uzunluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 30 Ekim 2010; 20:31:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

arkadaşlar herkese selamlar

Creative Megaworks larımı satıyorum Mediamarkt ın bursadaki yeni şube açılışında yamaha hi-fi seti aldığım için satıyorum

ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler

herkese saygılar

valla jethoca dostum bunu okuyunca duygulandım. ne günlerdi megaworksleri çiftlediğimiz.

hersabah uyanınca bu konuya gelir mesajları okurdum. hey gidi megaworksler hey

O sizin ince fikirliliğiniz saf duygularıız bence

çok sağolun.
    Gerçekten de Megaworks THX sanırım camdrige ürünü olduğundan herhalde ap ayrı bir mutimedya sistem.
    eşimde satma diyor ama ev 106 metre kare zaten Yamaha 8900 ler heyula gibi çocuk odası desen iki kızım ve benim okul eşyalarımla tıklım tıkışık
    başka çare yok.

tekrar samimi duygularını için çok ama çok teşekkürler
    herkese saygılar

• quote:

quote:

quote:

Creative Megaworks larımı satıyorum Mediamarkt ın bursadaki yeni şube açılışında yamaha hi-fi seti aldığım için satıyorum

herkese saygılar

valla jethoca dostum bunu okuyunca duygulandım. ne günlerdi megaworksleri çiftlediğimiz.

çok sağolun.
    Gerçekten de Megaworks THX sanırım camdrige ürünü olduğundan herhalde ap ayrı bir mutimedya sistem.
    eşimde satma diyor ama ev 106 metre kare zaten Yamaha 8900 ler heyula gibi çocuk odası desen iki kızım ve benim okul eşyalarımla tıklım tıkışık
    başka çare yok.

herkese saygılar

Sizin iki sistemin resimleriyle görmüştüm megayı o konuda okumuştum ne kadar iyi olduğunu o yüzden almıştım hala daha kullanıyorum zaten

hayırlı olsun diyelim

Megaworks candır , canandır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

quote:

quote:

quote:

herkese saygılar

çok sağolun.
    başka çare yok.

herkese saygılar

Sizin iki sistemin resimleriyle görmüştüm megayı o konuda okumuştum ne kadar iyi olduğunu o yüzden almıştım hala daha kullanıyorum zaten

hayırlı olsun diyelim

Megaworks candır , canandır

aynen katılıyorum teşekkürler

• herkese selamlar
    megaworkslarınız ne alemde bozulan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurinnaxx

merhaba. bende creative g500 kullanmktayım.Benim 2 sorum olacaktı.
    1)Arka hoparlörlerin kablolarını uzatmak istiyorum.Bunun için nasıl bi kablo kullanabilrim en az seviyede ses kaybı yaşayarak.Önerebileceğiniz bir kablo varsa önerirseniz sevinirim.
    2)Ses kartı olarak x-fi extreme music kulanıyorum, os ise win7 64bit.UUzun zamandır takip edemedim ama bildiğim kadarıyla creative bu karrtlar için yeni ses kartı sürücüsü çıkarmadı win7 yi tam mansıyla destekleyen. Piyasada da asus un ses kartları da var. acaba elimdeki ses kartını satıp asusun ses kartlarından alsam ses de bariz bi fark hissedebilir miyim?

Sorularım bunlar.Şİmdiden teşekkürler.

http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaster/SB-X-Fi-PCI-Install-Disc-1-0-unofficial/td-p/556496

DANIEL_K X-FI drivers mutlaka edin bunu...

hoparlör uzatma kablosu bende kullanıyorum pahalı alırsan sorun çıkmaz 3-5 tllik kablo alırsan ondan kork derim.

yardımcı olmaya hazıırm herkese yeterki ulaşın

• Merhaba arkadaşlar.
    Kullandığım creative t6060 modeli var elimde.uydulardan ikisi patlama yapmaya başladı.hepsini şimdi g500 uyduları ile değiştirmek istiyorum.giriş çıkışlarda hiçbir sorun olmayacak ama aklıma takılan bir soru var.g500 uyduları t6060 woofer ına takılıyken tam verimle,güçle çalışır mı?woofer uydulara verilen sesin şiddetini etkileyen bi aygıt mı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezan -- 30 Mart 2011; 1:49:46 >
  • Arkadaşlar merhaba. Kullandığım G500'ün arka uyduları için yeni kablo almam gerekiyor. Kablo olayından hiç anlamıyorum İzmir'den nerden alabilirim ve isterken özel bir adı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar merhaba. Kullandığım G500'ün arka uyduları için yeni kablo almam gerekiyor. Kablo olayından hiç anlamıyorum İzmir'den nerden alabilirim ve isterken özel bir adı var mıdır?

uzatma kablo al. ben öyle yaptım.
  • Bu Megaworks'un iğrenç tıslama sesine çare bulan oldu mu acaba buralarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Bu Megaworks'un iğrenç tıslama sesine çare bulan oldu mu acaba buralarda?

İğrenç tıslama sesi derken
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9523799/tm.htm

bu sorun çoğu megaworks de var... hatta bu konuda da geçiyor ama çok uzun olduğundan bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

http://forum.donanimhaber.com/m_9523799/tm.htm

bu sorun çoğu megaworks de var... hatta bu konuda da geçiyor ama çok uzun olduğundan bakamadım.

Dip gürültüsü evin elekirik tesisatından bile kaynaklanabiliyor.

Bende Megaworks kullanıyorum eski evimizde yoktu dip gürültüsü şuanki evde ise oluyor

Buna çözüm temiz bi tesisat düzgün kablo yapılandırması vb. şeyler fakat çok rahatsız edici değil bence

• Arkadaşlar megaworks almayı düşünüyorum.
    Sıfırı zaten yok. 2. ele güvenmeyin bozuluyor falan yazanlar olmuş ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Arkadaşlar megaworks almayı düşünüyorum.
    Sıfırı zaten yok. 2. ele güvenmeyin bozuluyor falan yazanlar olmuş ne yapmalıyım

Benim megaworks'ümü alalı 2 yıl oldu ve baya eski bi sistem hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar şans işi bu işler ama kalite olarak pişman etmez
  • geçen G500 ün tüm kablolarını tekrar soydum ses güzelleşti fark etti yani. senede 1 yapmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

geçen G500 ün tüm kablolarını tekrar soydum ses güzelleşti fark etti yani. senede 1 yapmanızı tavsiye ederim

+1

Kesinlikle bende arada bir uğraşıım böyle
  • Cevap için teşekkürler. 200 Lira uygunmudur 2. el bu sistem için?
  • THX MEGAWORKS CAMBRIDGE SOUNDWORKS setimi bir kaç gün önce PLAYVİSİON DİJİTAL SOUND DECODERİ ile tekrar şaha kaldırdım sonuç on numara odamın sinemadan bir farkı kalmadı, her kolondan ayrı bir ses muazzam akustik.Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.