Şimdi Ara

Megaworks'ü olanlar kıymetini bilsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir zamanlar megaworks kullanmış biri olarak sisteminizin kıymetini bilin derim.
    Şu anda z623 kullanmaktayım ama aynı tadı kesinlikle vermiyor.Üstündeki cambridge soundworks yazısı bile hava katıyordu.Varsa takaslamak isteyen z623 verebilirim:-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megaworks zamanı altın çağını yaşıyordu multimedya sistemler,o zaman malzemeden çalmadan kaliteli ürünler çıkıyordu piyasaya özellikle Cambridge elinden çıkan megaworks ve s 750 muazzam sistemlerdir,Logitech'in z serisi tarihinin en iyi setlerini z5500 ve z2300 üretti çok iyi zamanlardı 2006 yılıydı sanırım.

İncelemelerini okurken dahi heyecanlanırdım,forumda gerçekten kaliteli adamlar vardı konusunun uzmanı isimlerini çok hatırlayamıyorum ama @keleminabi ciddi anlamda teknik ve pratik bilgisi vardı onun dışında @wolverine'di sanırım güzel incelemeleri vardı zevkle okuduğum.

Artık tadı yok ne sistemlerin ne de forumun,ya da biz yaşlanıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Megaworks zamanı altın çağını yaşıyordu multimedya sistemler,o zaman malzemeden çalmadan kaliteli ürünler çıkıyordu piyasaya özellikle Cambridge elinden çıkan megaworks ve s 750 muazzam sistemlerdir,Logitech'in z serisi tarihinin en iyi setlerini z5500 ve z2300 üretti çok iyi zamanlardı 2006 yılıydı sanırım.

İncelemelerini okurken dahi heyecanlanırdım,forumda gerçekten kaliteli adamlar vardı konusunun uzmanı isimlerini çok hatırlayamıyorum ama @keleminabi ciddi anlamda teknik ve pratik bilgisi vardı onun dışında @wolverine'di sanırım güzel incelemeleri vardı zevkle okuduğum.

Bende 2007 yılında Z5500'ü mü bu forumdaki arkadaşların gazı ile almıştım ve şimdiye kadar elektronik alanında yaptığım en iyi alım oldu diyebilirim. Ayrıca adı geçen arkadaşlar artık yok mu forumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

quote:

Megaworks zamanı altın çağını yaşıyordu multimedya sistemler,o zaman malzemeden çalmadan kaliteli ürünler çıkıyordu piyasaya özellikle Cambridge elinden çıkan megaworks ve s 750 muazzam sistemlerdir,Logitech'in z serisi tarihinin en iyi setlerini z5500 ve z2300 üretti çok iyi zamanlardı 2006 yılıydı sanırım.

Bende 2007 yılında Z5500'ü mü bu forumdaki arkadaşların gazı ile almıştım ve şimdiye kadar elektronik alanında yaptığım en iyi alım oldu diyebilirim. Ayrıca adı geçen arkadaşlar artık yok mu forumda?

Aynı yıl 2007 ortası bende z2300 almıştım hatta 1 sene sonra 1 tane daha alıp çiftlemiştim hala sapa sağlam dururlar :) Tabi sonra tecrübeler beklentiler arttı stereo ve hi fi sistemlere doğru kaydım,ne olursa olsun z2300 lerin hatırası var haftada bir kaç kez dinlerim.

Bahsettiğim üyeler ve daha bir çoğu forumda mevcut ama genel olarak forumda seviye yada kalite düştüğünden pek yazmıyorlar ya da ben denk gelmiyorum artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

quote:

Aynı yıl 2007 ortası bende z2300 almıştım hatta 1 sene sonra 1 tane daha alıp çiftlemiştim hala sapa sağlam dururlar :) Tabi sonra tecrübeler beklentiler arttı stereo ve hi fi sistemlere doğru kaydım,ne olursa olsun z2300 lerin hatırası var haftada bir kaç kez dinlerim.

Bahsettiğim üyeler ve daha bir çoğu forumda mevcut ama genel olarak forumda seviye yada kalite düştüğünden pek yazmıyorlar ya da ben denk gelmiyorum artık.

Açıkçası yazınızı okuyunca ve üzerinden 5 sene geçtiğini düşününce bir tuhaf oldum. Daha dün gibi Z5500'ün dana gibi kutusunu eve sokmaya çalıştığımı hayırlıyorum. Zaman hızlı geçiyor.

İyi forumlar.

• Megaworks ümü yakın bir arkadaşıma satmıştım.Ses sistemleriyle pek ilgisi yoktur ne verirsen kullanır. İkna oldu hemen değiştircez sistemleri:-D. Şimdi tek sorun bir decoder almakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Megaworks ümü yakın bir arkadaşıma satmıştım.Ses sistemleriyle pek ilgisi yoktur ne verirsen kullanır. İkna oldu hemen değiştircez sistemleri:-D. Şimdi tek sorun bir decoder almakta.

Bende yaklaşık on yıldır bu multimedya sistemlerle uğraşıyorum,

bir megaworks ve g500 var ama benim de decodere ihtiyacım var. Aradım hergün bakıyorum ama bulamıyorum. :S:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayıdalcılar bir baka bilir mi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Thx550 ve G500 var. Bir tane G500 kaybı sonrasında sistemleri bismillah demeden açmaz oldum.
  • tam da tozunu alıyorudum THX550 nin :D
  • Benim thx550 de ödüm kopuyo arıza çıkarıcak diye yenisini almaya kalksak şu an gözümde bir rakibi yok
  • 6 Senedir G500 ile devam ediyorum. 1 kere açılmıyordu bir davası yanmış değişti ve düzeldi taş gibi. Şu anda bakıyorum yeni sistemlere ama o kalite gerçekten yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

Megaworks ümü yakın bir arkadaşıma satmıştım.Ses sistemleriyle pek ilgisi yoktur ne verirsen kullanır. İkna oldu hemen değiştircez sistemleri:-D. Şimdi tek sorun bir decoder almakta.

bir megaworks ve g500 var ama benim de decodere ihtiyacım var. Aradım hergün bakıyorum ama bulamıyorum. :S:S

Playvision decoder var piyasada .ok kolay bulunabiliyor.
    Bir zamanlar gigaworks g550w ile birlikte kullanmıştım.Görevini güzelce yerine getiriyor.
    Ben tekrar ondan almayı düşünüyorum isterseniz bir araştırın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

Playvision decoder var piyasada .ok kolay bulunabiliyor.
    Bir zamanlar gigaworks g550w ile birlikte kullanmıştım.Görevini güzelce yerine getiriyor.
    Ben tekrar ondan almayı düşünüyorum isterseniz bir araştırın.

ALDIM. ancak geri verdim. pek beğenmedim o decoderi

• En azından uydularını satan eden var mı bu aralar ? Z5500'üm bi' modifikasyonu haketti.
  • o iş uyduyla olacak iş değil. megaworksun amfisi kaliteli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tam thx'e bi ses kartı aldım, müzik dinliyordum değiştereyim mi diye düşünüyordum bu yazıyı okuyunca kendimden utandım bir an sanki satınca daha iyisini bulabilecekmişim gibi
  • Yıl 2013 ; 2005 yada 2006 dan beri Megaworks 550 THX kullanıyorum... ne zaman aldığımı hatırlamıyorum inanın... Uydularda sorun yok sadece kumandasını çok kullandığım için ses açma kapama tuşlarının basma hisssi kayboldu ama çalışıyo onun haricinde nazar değmesin çok iyi... kadife gibi ses veriyo.. ve tabi ki ses kartı olarak Auzentech X-Fi Prelude 7.1'in de etkisi yadsınamaz tabi... Açıkcası bozulursa tamir edilmeyecek duruma gelirse ne alırım bilemiyorum yerine koyulabilecek bir ssistem yok.. Z5500 iyi ama tizleri megaworks kadar iyi değil bunu z5500 sahipleri bile söylüyo...

(ben aldığım zamanlarda bilgisayarcılarda satılmıyodu o sıralar careefoursa'da yanında DVD player vererek megaworks satılıyordu o şekilde forumda birsürü kişi almıştı bu şekilde...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Nisan 2013; 3:32:01 >
  • sırasıyla z2300, z5500, tekrar z2300 ve thx550 kullandım :) hedefim s750 tabi bulabilirsem... ayrıca bulsam bile thx550'yi satmam sanırım kullanılamaz hale gelinceye kadar :)
  • Megaworks alacak param olmadı hiç ama bende creative kullanıcısıyım. (T6060 )

Logitechten sonra creative in sesinin ne kadar kaliteli olduğunun farkına vardım.

Logitech in sesi metal gibiymiş meğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Megaworks alacak param olmadı hiç ama bende creative kullanıcısıyım. (T6060 )

Logitechten sonra creative in sesinin ne kadar kaliteli olduğunun farkına vardım.

Logitech in sesi metal gibiymiş meğer.

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.