Megane tercih etmem için 2. elde çok düşeş gelmesi lazım...Makyaj pek olmamış üzgün kaşlar gibi böle yandan filan eski hali daha güzeldi...
Ne bileyim araç eskidi artık, ben bizim arkadaşın Megane ını bizim eski kasa Astra ile karşılaştırıp kendi aracımın yol tutuşunu sürüş keyfini daha çok beğeniyorum ama onunkinin süspansiyonu daha yumuşak mesela...
Donanımı Dynamique benim Astra G den baya baya donanımlı ama 40 milyara alınmış araç kaset çalıyor...(2004 te 40 milyara malolmuştu araç )
İç mekanı daha farklı malzemelerden seçilebilirdi ucuz plastik gibi duruyor , sanırım yeni Megane da yenilendi...
Direksiyon tepkisiz o da daha iyileştirilmiş...
İşte biraz tipiyle yol tutuşuyla sanırım yeni Astra öne çıkacaktır ben "YENİ ASTRAYI MEGANE 2 Yİ TANIDIĞIM KADAR İYİ TANIMIYORUM O YÜZDEN NE SÖYLESEM BOŞ"
Komşumun Astrasını görüyorum işte şekil olarak daha hoş bir araba... Ama dediğim gibi Megane 2 Xenon artı panaromik tavan ,Osmanlı Mavisi olunca bayağı hoş duruyor... :)
Birbirlerine yakın arabalar bitanesi uyduruk diğeri mükemmel diyip fanatizm yapmaya gerek yok
opel de iyi güzel araba beyler ama renaultta laf ettirmem arabanın kötü bir yanını gördünüzmü bu kadar karalama kötüleme olmaz pes yani bulacak başka bir laf bulamıyorum
pasat 2000 model tdi hem sürat hem yakıt ve sorunsuz tamiri mümkün parcalar takılı vede ne mazot kullanırsan kullan yakar
bende Astra diyorum. bu gün iki arabayı yanyana gördüm park yerinde param olsa da bi astra alsam dedim kendikendime. Dıs görünüs olarak astra cok daha hos görünüyor. bide alman arabası olması insana güven veriyor...
Özellikle dizel motorlar sıcağı sever ve zor ısınırlar. Ayrıca motor yaklaşık 90 derece sıcaklığa ulaşmadan yüksek devir yapmak ve motoru zorlamak motora çok zararlıdır. Bunun yanında 90 dereceyi geçmeside motora son derece zararlıdır. Sanırım buraya kadar herkes bana katılıyor.
Ayrıca astranın motorunun performansını yüksek devirlerde gösterdiği de herkes tarafından kabul ediliyor sanırım. Ben kullandım ve 2500 devirden itibaren mükemmel hızlanıyor araba ama 2500 devirin altında inanılmaz hantal.
Astranın neden motor sıcaklık göstergesi yok?
Hadi çok kaliteli motor ve hararet yapmıyor diyelim. Peki ben kışın motorun yeteri kadar ısınıp ısınmadığını nerden anlayabilirim? Isınana kadar düşük devirde kullanmam gerekiyor. Devir yapmayınca yerinden zor kalkıyor. Ne kadar süre düşük devir kullanıcam?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme