Forumlarda Xenon ile ilgili bir çok yazı okumama, geceucusu, otopol gibi sitelerde gezinmeme rağmen yine de net olarak şurada şu fiyata yaptırdım, sorunum yok diyebileceğiniz bir Xenon kit önerisine ihtiyacım var. Trafikte bir çok Xenonlu Megane görmeme rağmen forumlarda nedense VW,Ford,Toyota kullanan kişiler tecrübelerini paylaşmış durumda.
Konu ile ilgili çok fazla bilgim olmamakla birlikte, mercekli far olan araçlarda ( benimkisi 2007megane II auth.) Xenon kit uygunalmasının çok daha kolay olduğunu, hatta far değiştiri gibi far takılan yuvaya balast + Xenon ampulun takılarak yapılabileceğini öğrendim.
Sizlere sorum, kendi megane ı üzerinde böyle bir değişikliğe giden, memnun kalanlar var mıdır? istanbul da nerelerde yaptırılabilir. (artık oto yıkamacılarda dahi görmeye başladım hemen kurulum, 2 yıl garanti şeklinde ama çok güvenemiyorum)
Şimdiden teşekkürler..
bende bu konuyu çok merak ediyorum,lütfen bilgilendirenler olursa sevinirim
meganenin makyajlısında zaten mercek var sadece ampül değişcek balastı takılcak kendin bile yaparsın
arkadaşım bişey sorucam 2007 meganında mp 3 çalar varmı , varsa şarkı isimlerini veya şarkıcı ismini monitörde sürekli kayarak gösteriyormu. benim araç 2006 dinamik benin mp3 sadece 5 rakamına basınca gösteriyor, hemen kesiliyor. kendi otomatik göstermiyor. bu sende de böylemi sebebini anlayamadım
Tekrardan merhaba,
ft_fatalrhymer, zaten basit olduğunu öğrendiğimi belirtmiştim ancak esas merak ettiğim hangi balast, hangi ampul? Çin - Uzak doğudan gelen kitler nedir, başıma iş açmak istemiyorum sadece.. Sizin önerdiğiniz bir marka var mı?
subaykan, maalesef benim aracımda mp3 çalar yoktu,sadece audio cd çalıyordu. Zaten olduğu gibi teybi değiştirdim bende.
Selam; Benimde aracım 2007 megane 2.. Bu araclaraa sonradan Xenon takmak oldukça zahmetli bir iş ben yaptım ordan biliyorum.Arabanın ampulunü değiştirmek bile oldukça zahmetli.Düşünün bir kere kaputu açtığınız zaman ampulu değişmenize imkan yok ancak davlumbazın oradan el yordamıyla bulup değişeceksiniz. Xenon takmak için tamponu sökeceksiniz ve balastları yerleştirecek uygun bir yer bulacaksınız buda oldukça sıkıntılı bir şey :( Ben arabamda MTEC marka kiti kullandım.Oldukça memnunum megane2 lerde farlarıda yerinden sökmek gerekiyor.. Bugüne kadar 2-3 arabaya taktım ama hiçbirinde kendi arabama takarken zorlandığım kadar zorlanmadım.Ayrıca 2007 megane MP3 var en azından bende var bendeki priv. belki dierlerinde yoktur.
Aradığım cevap bu tarz bir cevaptı. Kime sorsam ampul yuvasına takacaksın, basit diyor da işin ne kadar zahmetli olduğunu kimse söylemiyor.
acıbadem taraflarında arkadaşımın 2006 model golfüne xenon taktırdığımız bi abimiz vardı.audi ersoy'a mtec xenonları o veriyodu diye hatırlıyorum.kendisi de sizin makyajlı megane II sahibi.eğer otaraflarda uğruyorsanız dükkanının önünden geçin bi sorun.en azından nasıl yapıldığını en iyi o açıklar size.hayrını görmeyeceği bi iş olsa kendi aracına takmazdı diye düşünüyorum...telefonu olsa arar sorardım ancak kartını kaybettim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme