Şimdi Ara

Megane Coupe kullanıcıları var mı acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda aracımı değiştirmeyi düşünüyorum, megane 2 sedan aracım var 1.5dci.

    Satıp megane kup alacağım, yaşımın genç olmasından kaynaklı ve araç yakışıklı geliyor gözüme ayrıca yakıt tüketimide makul.

    Yalnız kullanan veya hali hazırda kullanıcısı varsa fikirlerini almak isterim.



  • 2012 model dizel EDC Impressor kullanıyorum tam olarak ne merak ediyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

    2012 model dizel EDC Impressor kullanıyorum tam olarak ne merak ediyorsunuz?

    Hocam öncelikle memnun musunuz diye başlayayım, kronik bir problemi var mı ? Yol tutuşu, hızlanmaları ne derece tatminkar mı ? Araç kupe olduğu için iç yaşam alanı cok mu dar yoksa yeterli mi ? Aracınız da cam tavan var mı ? Varsa yüksek hızlarda ses gelme gibi bir durum yapıyor mu ? İç mekan kalitesi belli ama trim sesleri ne durumda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe varsa Laguna coupe bak.Daha güzel.
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni aracin duz vites cam tavanlisini 1 sene kadar kullandim. Cam tavanin acilabilme ozelligi olmadigi icin ses alma gibi bi problemi yok. Ama ic mekana baya ferahlik katiyo cam tavanli almanizi oneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edmond66

    Ben de ayni aracin duz vites cam tavanlisini 1 sene kadar kullandim. Cam tavanin acilabilme ozelligi olmadigi icin ses alma gibi bi problemi yok. Ama ic mekana baya ferahlik katiyo cam tavanli almanizi oneririm.

    Diğer sorularıma da cevap verebilir misiniz rica etsem ? Birde neden sattınız özel değilse, 45-52 bin tl civarı para ayırmayı düşünüyorum. 2010 ve 2012 model arasında bir fark var mı ayrıca biliyor musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Araçtan genel olarak çok memnunum. Öncelikle aracımda yere yakınlaştırılmış durumda artı 18" lastiklerle beraber yol tutuş çok iyi uzun yolda çok rahatım. Görünüşü hoşuma gidiyor her aracıma binerken severek biniyorum. Kronik olarak ben problem yaşamadım. Çok ince ayrıntıları var çok hoşuma gidiyor. Eskiden araba çalışmazken arabada müzik dinlerken çekinirdim akü biter mi diye bu araç akü gücü azaldı aracı çalıştırın diye uyarı veriyor. Bluetooth'ta gelen çağrıyı kabul etmezseniz karşıya aradığınız kişi şu an araç kullanıyor gibi bişey söylüyormuş o da hoş bir detay bence :) Fiyatına göre donanımı çok iyi ve yeterli. Tuşla çalıştırma far yağmur sensörleri direksiyona duyarlı bi-xenon mercek far bluetooth teyp çok iyi. Ben bu aracı aldığımdan beri cd falan unuttum bluetooth ile spotify üzerinden her şeyi dinliyorum ve ses kalitesi çok iyi. Asıl hoparlörler biraz sıkıntı ben jbl mid takım jbl 1600w bass ve markasını şu an hatırlamadığım ortalama bir amfi taktım sesi bana yetiyor. Uzattım herhalde neyse.

    Yol tutuşu dediğim gibi biraz basılırsa çok iyi hele birde 18" lastik alınırsa bambaşka oluyor. Hızlanma gayet yeterli yarış yapmıyorsan tabi.

    Önde oturanlar için aracın hb modellerden farkı yok hatta daha rahat diyebilirim. Ama arkadakiler özellikle benim arkamda oturanlar eziyet çekiyor :)

    Cam tavan var güzel bir detay daha ferah hissettiriyor. O da olmazsa arkada zaten ufacık cam var arkaya oturanda yoksa bile klostrofobi başlayabilir.

    Yüksek hızda yol sesi bariz bir şekilde alıyor. Ben yüksek ses müzik dinlediğim için rahatsız etmiyor ama ailemle bir yere gidiyorsam farkediyorum baya ses oluyor yani. Bundan önceki binek aracım 2011 seat leon'a göre daha sessiz tabi.

    İç mekan bence kaliteli sert plastik yok ama kapılarda trim sesi var.

    Ben genel olarak memnunum çok az kullanıyorum genelde motosikletle geziyorum masrafı gereksiz oluyor ama satasım gelmiyor bu rakama daha iyisini alamayacağımı biliyorum.

    Ha bu arada 20 binde bir bakıma girmesi çok iyi bir avantaj.




  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız son olarak ne kadar zamandır kullanıyorsunuz aracınızı ? ve ne kadara kaç km de almıştımız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorun olursa sorabilirsin. 2,5 senedir kullanıyorum 58 bindeydi şimdi 84 binde 49 bin liraya almıştım. Kaza boya kayıt yoktu. Hoş hala yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.