Şimdi Ara

Megane 3 HB nerede üretiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OYAK kampanyası ile Megane 3 HB 1.5tdi 105bg ELAT+PP alıyorum. Nasipse Şubat sonunda teslim edilecek. Mean 3 HB'lerin Türkiyede üretilmeye başlandığını okudum. Ama satış temsilcisi yurtdışında üretilecekmiş gibi konuştu. Yeni üretimlerin yani 2011 modellerin hepsinde analog gösterge var dedi. Okuduğum bazı sitelerde ise analog göstergenin sadce yerli üretimlere olduğu yazıyordu.

Bu onuda bilgisi olan var mı? Yerli üretim mi sipariş etmiş oldum şimdi ben?

• Öncelikle hayırlı olsun...
    Sipariş ettiğiniz Megane 3 HB 1.5tdi 105bg ELAT+PP (tdi değil dCi) aracınız Türkiyede üretilecek... Göstergeleri analog, yurtdışında üretilenlere birkaç ufak farklılığı mevcut...(Gündüz farı yok, 2cm daha yüksek, stepne aracın altında v.s. detaylar için Megane III ana konusuna bakabilirsiniz.)
  • Teşekkür ederim.
    O zaman yerli üretim daha dandik mi değil mi tartışmalarına bende dahil oldum demek ki

Umarım bu konuda okuduğum olumlu yorumlar haklı çıkar. Gündüz farı olmaması çok kötü oldu ben hep gündüz far ile kullanırdım. Neyse artık kısmet naapalım.
  • Hayırlısı olsun.
    Gelince görürsünüz kapısını açınca aslanlar gibi TÜRK MALI yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.