Şimdi Ara

Megane 3 2015 1.5 DCİ alinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
18.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 21 Mart 2017; 14:14:28 >
  • Aynı model ve özellikte aracı sıfır aldım 2 yıldır kullanıyorum. Kalkışta biraz yavaş, ama rampalarda bayılmıyor, özellikler fiyatına göre makul, çoğu zaman katolog değerinin altında yakıt harcıyorum (Gaziemir- Dalaman arası 90 km sabit hızda 100 kmde 3.5 lt., Balçova-Çeşmealtı-Balçova 2,9 lt.ort. sürat 50 km. ), Benim araç 35.000 km de bugüne kadar büyük sorun çıkarmadı, sadece sağ kapı bölgesinde ses için servise gittim. Uzun yolda araç yormuyor. Renault markasına karşı çoğunluk ön yargılı olarak kötü düşünceye sahip, ama ben memnunum. Beklentiler çok yüksek değilse araç alınabilir.
  • Fiyat performans olarak kesinlikle alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım merhaba. Bütçe aralığınızda 2011 2012 fd6 civic, dizel focus 3 veya jetta gibi araçlar alabilirsiniz. Biraz daha modeli yüksek olsun derseniz hasarlı olanları bulabilirsiniz. Bu araçları alırsanız ne olur? artık 100000 km civarında olacağından bu araçlarda yavaş yavaş sorun çıkarmaya başlayacak. Çözümsüz sorunlar değil elbette. Yaşa bağlı olarak fren baskı balata triger akü bilye dağıtma lastik ön düzen vb sorunlar çıkmaya başlayacaktır.

Alacağınız 2015 megane ise size nispeten uzun süre sorun çıkarmayacaktır. İmkan var ise yenisini almakta fayda var.

• Megane gönül rahatlığı ile alınır mis gibi binilir.Simdiden hayırlı olsun

• alınır niye alınmasın
  • 2012 model ful olanini dynamic 1.5 dci otomatik 33500 kmde emekli bi astsubay abiden aldim bir ay kadar once . mis gibi biniyorum adam tertemiz kullanmis hala telefonlasiyoruz oda yeni astra almis sifir aradi dun :)

Dizel otomatik masrafsiz arac bundan iyisi samda kayisi alinir mis gibi binilir.

• Epeydir Gt-line modelini bakıyorum ancak uygun fiyatlı bişi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

2012 model ful olanini dynamic 1.5 dci otomatik 33500 kmde emekli bi astsubay abiden aldim bir ay kadar once . mis gibi biniyorum adam tertemiz kullanmis hala telefonlasiyoruz oda yeni astra almis sifir aradi dun :)

Dizel otomatik masrafsiz arac bundan iyisi samda kayisi alinir mis gibi binilir.

2012 33500 de dizel megane
    maşallah.. böyle şans milyonda 1 çıkar
    güle güle binmeniz dileği ilen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

2012 model ful olanini dynamic 1.5 dci otomatik 33500 kmde emekli bi astsubay abiden aldim bir ay kadar once . mis gibi biniyorum adam tertemiz kullanmis hala telefonlasiyoruz oda yeni astra almis sifir aradi dun :)

2012 33500 de dizel megane
    maşallah.. böyle şans milyonda 1 çıkar
    güle güle binmeniz dileği ilen..

Aynen saagolun tesekkur ederim :)

• Megane 3 dizel otomatik EDClerden renault forumlarında bile şikayetçi olan çok. Şanzıman arızasından çok şikayeti olan var. Yoksa bende 2. araç olarak çok düşündüm ama EDC inanılmaz şikayetler var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.