Şimdi Ara

megane 2 tatlı gösterecek modifiye abartmadan(resimli) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ön ve sisleri zenon düşünüyorum renk olarak beyaz düşünüyorum tabiki.bazı araçlarda bagajın altına yanıp sönen kırmızı bişey takıyorlar ondan düşündüm ama olurmu olmazmı karar veremedim.camlara film düşünüyorum ama hangi marka ve kaç numara olması gerektiği konusunda kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum
     megane 2 tatlı gösterecek modifiye abartmadan(resimli) ?? megane 2 tatlı gösterecek modifiye abartmadan(resimli) ?? megane 2 tatlı gösterecek modifiye abartmadan(resimli) ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afacan Dennis -- 8 Ekim 2013; 23:30:05 >

• konu sürekli günceldir far tavsiyelerine kadar bekliyorum
  • bide reno servisleri bu işe el atarmı arkadaşlar yoksa sanayinin yolunu mu tutucaz
  • güncel
  • şöyle birşey olabilirmi acaba
  • M Tec Sılver H7 6000K Xenon Far Kıtı 7686
    220,00 TL
    209,00 TL
    Photon XenDrive H11 6000 K
    319,99 TL
    287,99 TL
    M Tec Sılver H11 8000K Xenon Far Kıtı 7689
  • 1 ay güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 yorum ve öneriler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi cam filmi markası 3m. Kesinlikle işçiliği iyi olan bir yere yaptırın. Arka cam ve arka yan camlar 2, ön yan camlarda 1 olsa yeter bence. Taktırmadan önce sorun gösterirler.
  •  megane 2 tatlı gösterecek modifiye abartmadan(resimli) ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 12 Kasım 2013; 18:47:59 >
  • güzel bir megan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 12 Kasım 2013; 23:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

En iyi cam filmi markası 3m. Kesinlikle işçiliği iyi olan bir yere yaptırın. Arka cam ve arka yan camlar 2, ön yan camlarda 1 olsa yeter bence. Taktırmadan önce sorun gösterirler.

servise bir sorayım bakalım yaparsa en iyi onlar yapar herhalde bu işi dediğiniz gibi önler bir arkalar iki olsun güzel durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

üstteki bej megan harika olmş hocam

• xenon bence 8000 olsun sis ve farlar
    Camlarda on 1 arka sag sol 2 en arka 1 olsun cunku 2 yaprsan orta ayna hic bir ise yaramiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

xenon bence 8000 olsun sis ve farlar
    Camlarda on 1 arka sag sol 2 en arka 1 olsun cunku 2 yaprsan orta ayna hic bir ise yaramiyor

eyw hocam hepsini birden yaptıracağım ön zenonlar kristal beyaz olsun diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

eyw hocam hepsini birden yaptıracağım ön zenonlar kristal beyaz olsun diye düşünüyorum

6000 k xenon yolu guzel aydinlatiyor beyaz oldugundan 8000 biraz mavi tonu oluyor sis arti xenon 6000 tak o zaman bayagi iyi goruntu alirsin parklari degistirmeyi unutma bu ara turuncu ampuller moda ama kucuk beyaz ampuller var onlarida takabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

6000 k xenon yolu guzel aydinlatiyor beyaz oldugundan 8000 biraz mavi tonu oluyor sis arti xenon 6000 tak o zaman bayagi iyi goruntu alirsin parklari degistirmeyi unutma bu ara turuncu ampuller moda ama kucuk beyaz ampuller var onlarida takabilirsin

parklarıda photonun küçük dipsiz beyaz ledlerinden yapmayı düşünüyorum 8000 sislere düşünebilirim bir arkadaş yapmış çok hoş durmuş hatta konu linki
    http://www.izmirtuning.com/forum/megane-2-far-sis-xenon-t27265.html

• ALLAH kaza bela vermesin hocam.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.