Şimdi Ara

Megane 2 Privilage+ mı - Yoksa Yeni Focus TDCI mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: megane2ci

Forumlardan okuduğuma göre TDCI özelliğinen dolayı gaza dokunuca koltuğa yapışıyormuşun . Ben Megan 1.5 100 beygir kullandım iyiydi ama o kadarda yapışmıyordum arkaya . Birde focus 1.6 motor ve 109 beygir . Yani teknik anlamda Focus , Konfor anlamında (Özelliklede otomatik vitesi düşününce) Megane2 Privilage4 ön plana çıkıyor . Sizce ne yapmalıyım Fikirlerinizi bekliyorum.

Lütfen arkadaşlar komik olmayın. 100 beygir ve 220 Kg/m tork koltuğa yapıştırsa ne olur, yapıştırmasa ne olur. Gidin ASTRA OPC alın da onu anlatın bari. O uyduruk 1600 motorlu araçlarla da sol şeritte bekleme yapmayın. Alırım sağ aynanızı 270 Km/h ile. Sölemedi demeyin!....

PEUGEOT 607 3.0 V6 24Valf

• alırsın ford olursun mort
    quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

megane sahibiyim işim geregi sürekli şehir dışındayım ve sürekli araba kiralıyorum ve kiraladıgım arabaların nerdeyse hepsı ford focus nerdeyse tum modellerını kullandım

1.. neden butun kıralama sırketlerı focus alıyor nedenı belli bence cok saglam ısım sebebıyle arabayla acayıp yollara gırıyorum aa bu sefer bıraktım dıyorum arabanın altını ama yınede bıse olmuyo cıkıyorum asfalta tık ses yok yola devamm

2 dızel demişşsin ustat araba delı gıbı gıdıyo koltuga yapısıyosun soke ızmır otobanında 220 gordum sıkısmadı bıle artık ben korktumda bıraktım ((tek sorun asılırsan megandan fazla yakıyo)

3 konfor megan yanına gelemez ustat teyp tesısat koltıklar bı arkadaş yol sesı alıyor demıs megan her yerınden ses alıyo ...

4 alırsın ford olursun lord bırader fransızlar peynır yapsınnnnn

• ben olsam ikisinide tercih etmezdim hocam bence o parayı hakeden araçlar değil bunlar heleki megane yazık vallahi
  • 45 bıne passat alınabılıyormu ya?
    eger oyleyse bosuna megana falan bakma
  • tabiki focus ..
  • yavuz kardeş baz donanımlısına yetiyo
  • benncede
    aracınız hb autantikti dimi
    quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

çok abartmışın çok
    quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

megane sahibiyim işim geregi sürekli şehir dışındayım ve sürekli araba kiralıyorum ve kiraladıgım arabaların nerdeyse hepsı ford focus nerdeyse tum modellerını kullandım

1.. neden butun kıralama sırketlerı focus alıyor nedenı belli bence cok saglam ısım sebebıyle arabayla acayıp yollara gırıyorum aa bu sefer bıraktım dıyorum arabanın altını ama yınede bıse olmuyo cıkıyorum asfalta tık ses yok yola devamm

2 dızel demişşsin ustat araba delı gıbı gıdıyo koltuga yapısıyosun soke ızmır otobanında 220 gordum sıkısmadı bıle artık ben korktumda bıraktım ((tek sorun asılırsan megandan fazla yakıyo)

3 konfor megan yanına gelemez ustat teyp tesısat koltıklar bı arkadaş yol sesı alıyor demıs megan her yerınden ses alıyo ...

4 alırsın ford olursun lord bırader fransızlar peynır yapsınnnnn

• valla ne olursa olsun ısterse super ultra donanımlı olsun bır meganeye veya focus o para verılmez bır ust segmentte passat vaya laguna gıbı bır araba alınabılıyorsa
  • sana şöyle söyliyim focusta çok güvenli yüksek derece almış bi araç ama aynı kazayı focusla yapsaydın kurtulurmuydun acaba belki evet belki hayır ama bu araçla atlattığın kesin deneyimin var ve kullandında bi sorunun olmadıysa memnun kaldıysan yine megane al derim bence focusa göre çok daha oturaklı
  • konuyu acan kaybolmuş. 45 e de passat var. 49 a 1.4 tsı var. tabiki indirim olur bunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: LENCER

quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

TARAFSIZ VE HER İKİ ARACI KULLANMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLEYEYİM

MEGANIN PERFORMANSI KÖTÜ DEMİYORUM AMA BERBAT
    FOCUSUN Kİ MÜKEMMEL DEMİYORUM AMA İYİ

MEGANA İLK BİNDİĞİMDE NEDENDİR BİLMEM HEMEN KENDİ KENDİME YERLİ BİR ARABADAYIM DEDİM
    FOCUSDA İSE BAŞKA BİR HAVA VAR

VİTES KOLU FALAN MEGANIN ÇOK BASİT
    FOCUSUNDA YOL BİLGİSAYARI PEK İYİ DEĞİL

MEGANIN KONSOL ÇOK SIRADAN VE BASİT
    FOCUSUN KONSOLU İSE GÖSTERİŞLİ VE İTİNALI

DIŞTAN BAKILDIĞINDA MEGANIN GÖRÜNTÜSÜ SIRADAN YENİLERİNİN BİLE
    FAKAT FOCUSA BAKTIĞINIZDA HELE YENİ MAKYAJLANMIŞ OLANLAR ÇOK HOŞ

BENİM YAZDIKLARIM HEKESE UYGUN GELMEYEBİLİR AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNYORUM
    YAKINDA DİZEL BİR ARAÇ ALACAĞIM AMA MEGANI HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLE

DAHA ÖNCE BU FOTOLARI VERMİŞTİM BENCE FOCUS VOLVO S40 BENZİYOR AMA BİR MEGANE II Yİ BAŞKA ARACA BENZETEMEZSİNİZ.

Megane 2 Privilage+ mı - Yoksa Yeni Focus TDCI mı?

Megane 2 Privilage+ mı - Yoksa Yeni Focus TDCI mı?

Valla bravo ben 2008 model VOLVO S40 sahibiyim. yukarıda gösterdiğin fotoyla focus u volvoya benzetmeyi başarmışsın tebrik ederim. Alakası yok ama velev ki benziyor, benzettilen araç Volvo olunca benzetmesi bile başka bir güzel bence

• Eyvallah............
  • ben de hiç benzetemedim. s40 a yeni lancer çok benziyor. aynı platformda üretildiklerinden, volvonun sahibinin FORD olmasından kaynaklanıyor olabilir mi bu benzeme olayı
  • objektif yorumunuzdan ve mantıklı bakış açısından kutluyorum sizi
    quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

sana şöyle söyliyim focusta çok güvenli yüksek derece almış bi araç ama aynı kazayı focusla yapsaydın kurtulurmuydun acaba belki evet belki hayır ama bu araçla atlattığın kesin deneyimin var ve kullandında bi sorunun olmadıysa memnun kaldıysan yine megane al derim bence focusa göre çok daha oturaklı

araba almak tamamen zevk işi aynı segmentte olan her iki araçtan begendiginizi alın
  • O kadar para verecek olsam alacağım araba toyota corolla d4d elegance olurdu.

Daha düşük bir donanım alacak olunsa, megane kadar donanımlı olan bir model yok. Benim arabadaki donanımdan gerçekten çok memnumum. Kıyaslama yapılacaksa aynı donanım düzeyindeki arabalar içinde yapılmalı.

Yukarıda da söylenmiş ama ben de tekrarlayayım, çok yüksek süratlere çıkmadıkça veya çok agresif kullanmadıkça, sayılan dizel araçlar arasında öyle büyük fark bulamayız. Ama süratlı ve agresif kullanımda direksiyonu ve motoru ile focus öne çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulashi -- 4 Eylül 2008; 13:36:14 >
  • Kesinlikle Megane II Privilege

Focus uzun yola gitmez.Yol , rüzgar ve motor sesini felaket bir şekilde içeri alıyor...Bizzat kendim gördüm
  • megane derim ama sıf bir olumsuz yön var oda seneye kasa değiştirmesi bekliyebilirsen biraz daha çok iyi olur
  • YA ARKADAŞLAR BEN ANLAMIYORUM BU İŞİ NEYSE BEN ABARTMIŞ OLAYIMM HER KEZE KEYİFLİ SÜRÜŞLER
  • Hiçbir otomobil her alanda"en iyi" değildir, misal ar-ge ve mühendislik olarak toyota sorunsuzluğa, alfa romeo tasarım ve sürüş zevkine, ford sürüş dinamiklerine, renault güvenlik ve konfora yatırımlarını yoğunlaştırmıştır. Bu karşılaştırdığın iki modelde de focus sürüş dinamikleri ve direksiyon hassasiyetiyle öne çıkarken megane gerek yürüyen aksam gerekse donanım olarak konforda ön plana çıkmaktadır. Misal benim için konfor ve rahatlık önemliydi gittim Megane2 Sedan 1.5 Dci Privilege aldım. Ayrıca Avrupa'da Megane 2002 sonunda Focus ise 2003 sonunda piyasaya çıktığı ve her iki modelde makyaj gördüğü için her iki aracında üretim ömrü artık kısıtlıdır (hatta Megane3 Avrupa'da piyasaya çıktı bile). Bu yüzden eğer aracının uzun süre güncel kalmasını istiyorsan bu iki seçenekten başka seçeneklere yönelmende yarar var.

• Bu marka fanatikleri yok mu?Kenfi araçlarını uçak sanıyorlar altındaki arabada focus1smileyleri atar bide.

O kadar para vereceksin passat al geç.Diğer karşılaştırma konusunda bişey yazmayacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.