Şimdi Ara

megane 2 'kapılardan gelen :)' ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010 model megane 2 aracımdan dur-kalk yaparken veya tümsek ve çukurdan gelirken sağ arka kapıdan "çatırdama" sesi geliyor ve bu ses gittikçe arrtı. artık iyice rahatsız etmeye başladı özellikle trafikte her dur kalkta aynı sesi duymak çok rahatsız edici oldu. Acaba sorunun kaynağı veya çözüm nedir? fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaramazan -- 7 Kasım 2012; 16:23:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: megaramazan

mrb arkadaşlar
    2010 model megane 2 aracımdan dur-kalk yaparken veya tümsek ve çukurdan gelirken sağ arka kapıdan "çatırdama" sesi geliyor ve bu ses gittikçe arrtı. artık iyice rahatsız etmeye başladı özellikle trafikte her dur kalkta aynı sesi duymak çok rahatsız edici oldu. Acaba sorunun kaynağı veya çözüm nedir? fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

kapı kilidi karşılığına baktır,yada pratik olarak bir tur bez bant sar..eğer metal sesi ise menteşelere kilide biraz WD40 sık..olmadı sen sağ arkaya geç başkası kullansın..iyice yakından dinle sesi mutlaka bulursun sebebini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

quote:

Orijinalden alıntı: megaramazan

mrb arkadaşlar

kapı kilidi karşılığına baktır,yada pratik olarak bir tur bez bant sar..eğer metal sesi ise menteşelere kilide biraz WD40 sık..olmadı sen sağ arkaya geç başkası kullansın..iyice yakından dinle sesi mutlaka bulursun sebebini..

teşşekkür ederim hocam . dediklerinizi deneyeceğim .

• kapı kilitlerini yağla büyük ihtimalle kesilir ses.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.