Arkadaşlar ben 2006 1.4 HB Megane kullanıyorum. Pek çok açıdan araçtan memnuniteysizliğim var ama ses gelme konusu bunlardan biri değil. Hatta dağ bayır kullandığım arabadan hemen hemen hiç ses gelmiyor diyebilirim. Sanırım Fransa'da üretilmiş olmasının farkı bu.
Fransız üretimle yerli arasında gerçekten kalite farkı var. Daha geçenlerde Sedan megane 2'si olan geçnten bir vatandaş araçtan memnun musunuz vs. diye soru sorunca muhabbet açıldı ve arabasında ses gelmeyen yer neredeyse yokmuş.
Benim araç ( 2007 Privilege / 1.5 DCI / HB ) aracı inceledi " abi sizin araç Alman arabası gibi kalıyor" dedi ki hakikaten de göğüs ve direksiyon üzerindeki bölüm vs. tamamen sert plastikten yapılmış onda.
Bizim araçta yumuşak plastik. Ayrıca kapıları kuş gibi hafifti sedanda. Benim aracın kapısını açtık kapattık hakikaten kalite farkı çok bariz.
Arkadaşlar megane sedan abimde vardı.inanın clio privilege mi değişmem Renault Türkiyede araba yapamıyor yada yapmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme