Şimdi Ara

Megane 2 deki sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar 

    2005 model megane 2 otantik lpg li aracımda bir kaç sorun var bunlar ile ilgili fikri olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

    Uzun zamandır araçta lpg de iken tekleme kasılma sorunları var özellikle yaz aylarında çıkıyor fan veya klima açıldığında daha sık oluyormuş gibi hissettim.Anlık tüketimde 29 - 30 lrı görüyorum ekranda benzinde ise hiç bir sorun yok acaba elektriksel bir sorun mu yoksa lpgden kaynaklı bir sorunmu ? Lpgden olsa sürekli yapması lazım değil mi ? Tüm viteslerde aynı sorun oluyor öyle yaptığında hiç kullanamıyorum araç gitmiyor müthiş bir kasılma tekleme yapıyor.

    Diğer bir sorunum ise klima geçen ay klima gazını doldurdum kaçak testi temizliği falan yapıldı 350 km yol yaptım bu esnada yarım yamalak çalıştırdım araçta kasılma tekleme çok olduğundan dolayı geçenlerde tekrar açtım araç hiç soğutmuyor fan çalışıyor klima boruları dahi soğutmuyor yine gaz bittimi geçen yıl da gaz konulmuştu kaçak testnde sorunda çıkmadı acaba ne olmş olabilir kasılma ile alakalı olabilir mi ? İlginçtir ki araçta klima gazı yokken sanki tekleme kasılma daha az oluyor yada bana öyle geliyor.

    Yardımlarınıza önerilerinize ihtiyacım var 
    Teşekkürler Şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.