Şimdi Ara

MEGANE 2 CORSA TAKAS EDİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.araba.com/2987476/Hyundai%20Accent%20Era ilandaki araca pazartesi bakmaya gideceğim araç galeride corsa +para şeklinde takasa gireyim mi?Eranın team select modeli mi onu anlayamadım.Eranın bagajı bize yeter mi?390 litre yazıyor kataloğunda simit tüp takılınca bagaj küçülür mü?Arkadaşta clio1.4 vardı 15 kuruş yakıyordu bunada tüp takılınca 15kuruş yakar mı eracı arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 13 Eylül 2010; 19:49:08 >

• yukarı cevap verecek arkadaş yok mu?
  • Corsa kaç model ki km ayrıca bize derken kaç kişisiiz?
  • corsa 2005 model 130binde kmsi benim ailem 3 kişilik ufaklığın arabası yüzünden corsanın bagajı yetmiyor.
  • Benzinli bir araçla takasa gireceksin ve simit tüp taktırıp stepneyi de
    bagajda gezdireceksin ve bagajın daralacak.İllaki era olsun diyorsan
    olabilir fakat galericiler corsayı ölü bir fiyata almak isterse şaşırmayın.
    Bagajınızın daralmamasını istiyorsanız B sınıfı dizel araçlarla da bütçe doğrultusunda takaslayabilirsiniz.
    Örneğin Linea,clio,albea,era,cordoba,dacia vb.Hepsi bagajı geniş araçlardır.
  • ölü fiyata vermektense binmeye devam ederim.dizelde aklımda ama dizelde temiz bulma derdi var.lineanın motor 1.3 o motor o kasada sorun olur diyorlar.sende 15bin km yapcağım.Şu tekerlek sesinide duymak istemiyorum.Senede 8 defa uzak yola gidiyorum.Tekerlek sesi başımı ağrıtıyor uzun yoda.
  • era kasa yenıleyecek ve cok guzel olacak.uzulmeyın sakın bu kasasını aldıgınız ıcın ??????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opel Astrada kullanılan 1.3 90 bg motorla lineadaki 1.3 90 bg motorun aynı olması gerekiyor.
    Aracımdaki 1.3 75 bg motor da aynı teknoloji kullanıyor.75 bg 1200 kg ağırlığındaki aracım için aşırı
    performans beklememek kaydıyla yeterli dururken 90 bg versiyon linea ve astra sedan için yeterli olması gerekiyor.
    Bence değiştirmek istiyorsanız bagaj açısından B sınıfı dizel araştırın.
  • Şehirler arası yolda hızlı araç kullanmam 120 üstüne çıkmama zaten performanstan ziyade ekonomik olması önemli benim için fikirleriniz doğrultusunda dizel araçlara yöneldim.B sınıfı bagaj hacmi çocuklu bir aile için yeterli olacak araç öneriniz var mı ?Linea sanırım C sınıfı bir araç.
  • Linea sanırım tam ortada kalıyor
    B<Linea<C gibi sınıfı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Şehirler arası yolda hızlı araç kullanmam 120 üstüne çıkmama zaten performanstan ziyade ekonomik olması önemli benim için fikirleriniz doğrultusunda dizel araçlara yöneldim.B sınıfı bagaj hacmi çocuklu bir aile için yeterli olacak araç öneriniz var mı ?Linea sanırım C sınıfı bir araç.

Bütçenizi bilmiyorum fakat bagajı geniş B sınıfı sedan araçların başında sanırım Linea gelir.İkinci sırada Albea...

Benim önerim öncelikle tasarruf açısından(45 litre ile şehir dışı 1100 km yol yapar,denendi.)
    olmak üzere ikinci eli uygun ,kaliteli ve donanım açısından zengin bir araç için kendim de 2 yıl kadar
    kullandığım Seat Cordoba(Signo,style,s-rider olacak) olacaktır.Bunların dışında sizin de bildiğiniz
    üzere hemen hemen her markanın B sınıfı sedanı mevcut.Clio,Albea,dacia logan gibi dizel araçların hemen hepsi
    yakıt konusunda tasarrufludur.

• http://www.araba.com/2912012/Renault%20Megane%20II%201.5%20DCI%20Auth. Bugün gittim baktım eraya hoşuma gitmedi iç mekanı kalitesiz geldi.Karşı galeride megan 2 vardı ona baktım daha iyi geldi.biraz daha para çıkıp bu araçı takaslamak istiyom benim aracın üstüne 6bin tl verecem ne diyonuz.6 hava yastığı abs var bagajıda baya geniş geldi.
  • Dostum senin aracını kaça tuttu?

Authentigue biliyorsun ki en baz modeli.
    2006 sonlarına doğru bu kasalar makyaj yedi.
    22000 lirya 2006 model olup makyajlı Authentigue de bulabilirsiniz.
    Bence acele etmeyin.Öncelikle aracınızı ilan vererek satmaya çalışın.
    En kötüsü galerinin verdiği fiyata ilan verin ve üstüne kendinizin de dediği
    gibi 6000 lirayı koyup daha düşük km de makyajlı kasa da alabilirsiniz.
  • 15,5 saydı benim aracı 22-23 arası dinamiq bulabilirmiyiz.benim yarın gidip tekrar bakcam ama almak için acele etmeye gerek yok sanırım.
  • sizin corsa essential bile olsa 15500 çok az bu fiyata sahibinden de bile kısa sürede satarsınız aracı yeter ki vitrin ilanı verin.
  • aracını kendin satmaya çalış sahibinden 2006 üstü faz 2 megane bul al...
  • erayı 2 yıl kullanmış gene aldığı fiyata satıyor. almak aptallık bence 22-23 kağıda güzel bir eski kasa d4d corolla al bak keyfine.
  • Eski bir 2005 Megane sedan dci dynamique sahibi olarak ilanı kendimce değerlendirirsem; araç için makyajlı kasa denmiş ama değil.

Direksiyon, vites topuzu, ön göğüs gibi aracın yıpranmışlığını belli edebilecek parçalarda şu taksicilerin kullandığı çirkin kaplamalardan var ki bunları gördüğüm anda aklıma km. düşürülmesi olayı geliyor.

Ayrıca buna ek olarak takılmış jantlar, cam filmleri ve kromaj cam çıtaları ile puzzle'ı tamamladığımda tam olarak takside kullanılıp sonra ufak tefek makyajlanarak km.si düşürülüp satılan araçlardan biri olabilir. Ama tabi ki satıcının günahını almayalım, piyasada gördüğüm olaylar sonucu kişisel şüphelerim sadece.

Authentique donanım cidden bomboş, araç zaten çok kaliteli değil bir de dımdızlak donanımla(güvenlik donanımları hariç) bence çok keyifsiz olur. Ayrıca aracınızı hiçbir zaman galericilere takasta vermeyin, hep ucuza alırlar ve sattıkları araçta ikram yaptıklarını söyleyerek göz boyamaya çalışırlar dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

15,5 saydı benim aracı 22-23 arası dinamiq bulabilirmiyiz.benim yarın gidip tekrar bakcam ama almak için acele etmeye gerek yok sanırım.

Aracınızın bir kazası yoksa kendiniz ilan vererek çok rahat 16000-17000 lira arasına satarsınız.
    Üstüne koyup istediğiniz aracı bakarak,inceleyerek rahat rahat alırsınız.

Galericiler açısından onlara güvenim yok(İstisnalar hariç fakat bana denk gelmiyor.)
    2009 yılı Haziranında komple boyalı ve üç parçası değişmiş Megan 2 yi bana hasarsız
    diye takaslamaya kalktılar.Ne desem az kalır.

Geçen Mart ayında kendi aracımı elden satıp,pazarlık ede ede şu an ki 7 aylık aracımı
    sıfır fiyatına göre 5000 lira altına aldım.

22-23 liraya piyasada geniş bagajlı dizel araç çok,araştırmak lazım.

• ilan açtım bakalım sahibinden com da ne teklifler gelecek.Aarcın sadece sol arka kapı saçı değişti kaskodan başka değişeni yok.dinamik modeli araştırmaya başladım.meganda kronik sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 13 Eylül 2010; 23:27:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.