Kesinlikle haklisiniz hocam. Yillar once LPG ilk Turkiye'ye geldiğinde ne olduğu belli olmayan markalarin yaninda Italyan Tartarini taktirdik Sahine. O zamanlarda da Lovato ve Tartarini daha pahaliydi.. Hakikaten aradaki farki uzun zamanda hissetirmisti.
Lovato için hala en iyisi diyorlar. Tartarini hala kaldı mı? Orjinal olarak Matrix enjektor kullanıyordu. Baykan marka taktırdım, LPG ECUsu Matrix enjektor destekliyor ve ustası Matrix HS tavsiye etti. Cok memnunum.
tartarini sürekli teknolojiye ayak uydurarak yoluna aralıksız devam etmektedir
Merhabalar hocam,
Internetten yaptiğim araştırmalara göre Atiker'in ise farkli modelleri mevcut.
Gibi versiyonları dikkatimi çekti. Bunlar arasindaki en belirgin fark nedir ve 2000 RXT Megane 1 için en verimlisi ve sorunsuzu hangisidir..?
Cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim :)
tekrar merhaba ben servisliğini yapmadığım ürün hakkında iyi yada kötü yorumda bulunma taraftarı değilim .illede bu segmentte bir ürün diyorsanız % 75 ithal olan aeb firmasına ait kompenantlar kullanan AKL yi şiddetle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız .
1.150 taksit 1.100 nakit .
selamlar
kesinlikle şuanda italyan sistemler kadar kaliteli tek sistem AKL dir.. yanı şekilde benimde tavsiyem önce kaliteli bir servis ve sonrasında AKL dir..
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_usta
quote:
Orijinalden alıntı: sönmez yıldız
quote:
Orijinalden alıntı: deepinsky
quote:
Orijinalden alıntı: sönmez yıldız
quote:
Orijinalden alıntı: c4zf6
quote:
Orijinalden alıntı: deepinsky
Kesinlikle haklisiniz hocam. Yillar once LPG ilk Turkiye'ye geldiğinde ne olduğu belli olmayan markalarin yaninda Italyan Tartarini taktirdik Sahine. O zamanlarda da Lovato ve Tartarini daha pahaliydi.. Hakikaten aradaki farki uzun zamanda hissetirmisti.
Lovato için hala en iyisi diyorlar. Tartarini hala kaldı mı? Orjinal olarak Matrix enjektor kullanıyordu. Baykan marka taktırdım, LPG ECUsu Matrix enjektor destekliyor ve ustası Matrix HS tavsiye etti. Cok memnunum.
tartarini sürekli teknolojiye ayak uydurarak yoluna aralıksız devam etmektedir
Merhabalar hocam,
Internetten yaptiğim araştırmalara göre Atiker'in ise farkli modelleri mevcut.
Gibi versiyonları dikkatimi çekti. Bunlar arasindaki en belirgin fark nedir ve 2000 RXT Megane 1 için en verimlisi ve sorunsuzu hangisidir..?
Cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim :)
tekrar merhaba ben servisliğini yapmadığım ürün hakkında iyi yada kötü yorumda bulunma taraftarı değilim .illede bu segmentte bir ürün diyorsanız % 75 ithal olan aeb firmasına ait kompenantlar kullanan AKL yi şiddetle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız .
1.150 taksit 1.100 nakit .
selamlar
kesinlikle şuanda italyan sistemler kadar kaliteli tek sistem AKL dir.. yanı şekilde benimde tavsiyem önce kaliteli bir servis ve sonrasında AKL dir..
mehmet ustam yazmayı unuttuğum çok önemli bir ayrıntıyıda yazdı ben onu atlamışım .KALİTELİ VE İŞİNİ LAYIKIYLA YAPAN BİR SERVİS ilk bulmanız gereken o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme