Şimdi Ara

megane 1.5 dci (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
5.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: websea

quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

O arabaya bi 1,5 motor daha lazım adeta olmüş eşşek gibi gidiyor

Gel sen bin benim ölmüş eşşek megana bi E-5 e çıkıp slalom yapalım biraz bi daha biniyomuşun benim ölmüş eşşeğe

Kaç mesaj yazdım bu konuda hala bu arabayı kullanmayan kişiler alakasız yorumlar yapıyo. ayıptır günahtır..

der Rebel başkasının makasını yemeğen kendini schumaher sanarmış canım o arabayla E-5 de slalom yapacagıma gider 3. lig maçı izlerim daha iyi. Bende ALFA var 2.0 gel ben seni onla gezdireyim bi daha binmezsin o ölmüş eşşeğe.

Senin alfa 2.0 ın olması konumuz değil. Bu topiğin konusu da değil. Sen kaç defa megane kullandın ki bu araç hakkında böyle seviyesiz aşşağılayıcı yorumlar yapıyosun. "binilmez o arabaya o araba ölmüş eşşek" gibi yazılar kimseyi bilgilendirme amaçlı değil. Kime göre neye göre ölmüş eşşek. Senin alfa 2,0 a göre ölmüş eşşek olabilir. Ona bakılırsa alfa 2,0 da megane RS e göre ölmüş kaplumbağa.

Bu arada makas yaparken geçilmişliğim de vardır ama 1,6 palioyla alfa 2,0 geçtiğim de oldu.Makas olayı ayrı konu o iş biraz aptal cesareti ister, yetenek ister.(araba da önemlidir ama tek başına yeterli değildir.)

Merak etme alfa 2,0 dan daha iyi araçlar da kullandım/bindim Ama yine de biniyorum megana. Son 1 yılda 30000 den fazla ölmüş eşşek satıldı ve biz o eşşeklerle mutluyuz.

• Boşver dostum arabadan anlayanla anlamayanın farkı ortada.. 80hp 185nm üreten 1.5 motorlu C segmenti dizel araçla 155hp 190nm üreten 2.0 motorlu D segmenti benzinli aracı karşılaştıranın cahilliği ortada zaten. Cvp atmaya değmez bile.
  • ya bu arada megane dci 106 bglerde 6 ileri şanzıman olacakmış
  • Onu da bir getiremediler Türkiye'ye.. Megane Privilege 1.5dci 106bg 240nm çok tutardı halbuki. 80liği bile kapış kapış gidiyor.
  • getirecekler yakında...
  • Ben HB Privilege 1.6'yı bekliyorum. (Açık renk Deri döşeme-Cabasse müzik sistemi-ESP-CSV-ASR-Reinastella alaşım jantlı)
  • evet megane dizeller 32 ye düşmüş bu demekki gelecek....

Ama ne zaman gelecek mck senin kulağın deliktir ne kadar yakın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Ben HB Privilege 1.6'yı bekliyorum. (Açık renk Deri döşeme-Cabasse müzik sistemi-ESP-CSV-ASR-Reinastella alaşım jantlı)

valla wagon almak daha iyi bence...

siyah olacak dci falan filan
  • HB'lere niye getirmiyolar o Privilege kombinasyonunu??
  • megane 2 nin fiyatları düşmüşmü arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilirmi
  • KAmpanya var şu an devam etmesi lazım..

Megane HB 1.6 Full liste fiyatı 37.825 (tüm opsiyonlarla beraber-otomatik vites hariç)

Megane Sedan 1.6 Full 40.200

Megane Sedan 1.5dci Full 43.000 YTL (lisite fiyatı yine)

Bayiye gidip sormak lazım ama.
  • Ayrıca

Megane II HB dCi

Dynamic 34.500 YTL
    Sportway 32.000 YTL
  • M.c.k kardes ben de üye olıyım şu reno tayfasına nasıl olcaz?

Bi de bu avrupada satılan 100 küsür hplik 1,5 dizel sedanlar da türkiyede üretilmiyo mu? Ne biçim iş yav bizim memlekette üretiliyo ama vatandaşa satılmıyo elin gevuruna satılıyo. Töbe töbe. 2004 yılında bile bakmıştım sedanın dizel versiyonlarında fransadaki reno sitesinde 1,5 100 hp dci vardı. Reno yetkili satıcısına sorduk valla öyle bişi duymadım ben dedi. ohaa diycektim. Neyse allahtan beklememişiz 100 hpliği çıkarırlar türkiyede diye. geçen 2004 mayısta aldık meganı hala ses seda yok 100 hplikten. Zati yetiyo 80 hp de yav.
    Bunda sonra kısmetse volvo S40 1,6 dizel. Çok tatlı araba yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

ya bu arada megane dci 106 bglerde 6 ileri şanzıman olacakmış

hadi ya ne ii olur reno böyle bişey yapsa
    ben yabancı sitelerde 1.9 dizel megane görüyorum bunlar neden türkiyeye gelmiyo
  • Aslında türkiyeye gelmiyo değil.Türkiyeden gidiyo zati oraya. Yani gelmesine bile gerek yokzaten türkiyede üretiliyo sedanlar. Yoksa bunlar kasayı gönderip motoru orda mı taktırıyo. yok öle de değildir. Olay komik aslında yav. Burada üretip bize satılmıyo. Ne de olsa 3.dünya ülkesiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 7 Eylül 2005, 16:27:03 >
  • quote:

Boşver dostum arabadan anlayanla anlamayanın farkı ortada.. 80hp 185nm üreten 1.5 motorlu C segmenti dizel araçla 155hp 190nm üreten 2.0 motorlu D segmenti benzinli aracı karşılaştıranın cahilliği ortada zaten. Cvp atmaya değmez bile.

senin zaten seviyen yetmez bana cevap vermeye daha yazılanları okumadan konuşuyosun gerci okuma bildiğindende şüphelendim ama neyse Arabaları karşılaştırmıyoruz makas atmayı karşılaştırıyoruz.BU arada 2 kişi konuşurken sana ne düştüğünü biliyosun heralde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O arabaya bi 1,5 motor daha lazım adeta olmüş eşşek gibi gidiyor

Gel sen bin benim ölmüş eşşek megana bi E-5 e çıkıp slalom yapalım biraz bi daha biniyomuşun benim ölmüş eşşeğe

Kaç mesaj yazdım bu konuda hala bu arabayı kullanmayan kişiler alakasız yorumlar yapıyo. ayıptır günahtır..

der Rebel başkasının makasını yemeğen kendini schumaher sanarmış canım o arabayla E-5 de slalom yapacagıma gider 3. lig maçı izlerim daha iyi. Bende ALFA var 2.0 gel ben seni onla gezdireyim bi daha binmezsin o ölmüş eşşeğe.

Senin alfa 2.0 ın olması konumuz değil. Bu topiğin konusu da değil. Sen kaç defa megane kullandın ki bu araç hakkında böyle seviyesiz aşşağılayıcı yorumlar yapıyosun. "binilmez o arabaya o araba ölmüş eşşek" gibi yazılar kimseyi bilgilendirme amaçlı değil. Kime göre neye göre ölmüş eşşek. Senin alfa 2,0 a göre ölmüş eşşek olabilir. Ona bakılırsa alfa 2,0 da megane RS e göre ölmüş kaplumbağa.

Bu arada makas yaparken geçilmişliğim de vardır ama 1,6 palioyla alfa 2,0 geçtiğim de oldu.Makas olayı ayrı konu o iş biraz aptal cesareti ister, yetenek ister.(araba da önemlidir ama tek başına yeterli değildir.)

Merak etme alfa 2,0 dan daha iyi araçlar da kullandım/bindim Ama yine de biniyorum megana. Son 1 yılda 30000 den fazla ölmüş eşşek satıldı ve biz o eşşeklerle mutluyuz.

Neyse kardeş arabanla sana mutluluklar ama iç dizayn ve motor olarak begenmiyorum. Çok satmasınıda dıştan albenisi olmasına bağlıyorum. Zevk renk tartışılmaz hayırlı seyirler allah lastiklerine zeval vermesin

• quote:

quote:

Boşver dostum arabadan anlayanla anlamayanın farkı ortada.. 80hp 185nm üreten 1.5 motorlu C segmenti dizel araçla 155hp 190nm üreten 2.0 motorlu D segmenti benzinli aracı karşılaştıranın cahilliği ortada zaten. Cvp atmaya değmez bile.

senin zaten seviyen yetmez bana cevap vermeye daha yazılanları okumadan konuşuyosun gerci okuma bildiğindende şüphelendim ama neyse Arabaları karşılaştırmıyoruz makas atmayı karşılaştırıyoruz.BU arada 2 kişi konuşurken sana ne düştüğünü biliyosun heralde

Ne seviyesi ne diyosun ya doğru konuş? 2 kişi konuşurken ne sohbet mi ediyonuz araya girdin diyo hiç mi foruma üye olmadın hayatında sen allahım?

• 2 kişi konuşurken olayı harbiden komik olmuş yav. Bu arada "gel sen benim alfa2,0 a bin bi daha binmezsin o ölmüş eşşeğe"(1,5 dci megane demek istiyor arkadaş) bir karşılaştırma sayılır. Neyse bu konuyu uzatmayalım bence. websea meganı araba sınıfına koymuyosa bu onun bileceği iştir. Ama yine de insanların günlerce araştırarak, deneme sürüşü yaparak, para denkleştirmek için uğraşarak aldıkları ve sevdikleri arabalarını aşşağılamak hoş bişey değil. Herkesin tercihleri farklı. Bi arabanın performansı sana zayıf geliyosa amacı bilgi alışverişi olan bir forumda bunu farklı yollarla belirtebilirsin. Bu yazdıklarım websea'ye yönelik değil sadece çünkü birçok kişi takoz, yürümez o araba, hantal gibi yazılar yazıyo. Tabii isteyen istediğini yazar ama uslup daha farklı olabilirdi.
    Artık bu konuda kimseyle kişisel olarak tartışmayacağım çünkü 1 arpa boyu yol alamıyoruz. Topiği açan arkadaşa tavsiyem bir deneme sürüşü yapması. böylece kafandaki soru işaterleri ortadan kalkar. Bu topicten bir fikir edinebileceğini zannetmiyorum

• Zewk ve renk meselesi kimisi konfor ister kimisi motoru
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.