Bildirim
1.2 Motor Araba Alacağım Sizce Hangisi???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2. el mi 0 mı?Tek başına mı kullancan ailen var mı?Beklentilerin nedir? _____________________________ 
-
Kişisel olacak belki ama micra benim hiç hoşuma gitmiyor şekil olarak. Ayrıca parça pahalı. Corsa güzel ancak onda da parça pahalı kaçar. Ben clio derim aralarında en mantıklı seçenek olur senin için. Nihayetinde tüketim olarak bunların hepside birbirlerine oldukça yakın araçlar. Bence clio al. ekonomi+kalite bir arada bulursun. Kolay gelsin.
_____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/m_6065041/mpage_1/key_ara%25E7//tm.htm#6065041
ayrıca bu 3 aracı da aratırsan her üçünün de tatmin edici bilgi içeren birsürü topikleri var.
hatta clio, micra ve corsanın dizeli ile ilgili sürüş izlenimi ve eleştirilerimi de artısı ve eksisiyle bulabilirsin..
bu şekilde yapacağın değerlendirme daha kapsamlı ve sağlıklı olacaktır._____________________________ ..........................her şey fiyat/performans oranıdır..........................
...........[Otomobil Bölümü] VERİ TABANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ............ -
1.3 astra versek?quote:
Orijinalden alıntı: emre.
http://forum.donanimhaber.com/m_6065041/mpage_1/key_ara%25E7//tm.htm#6065041
ayrıca bu 3 aracı da aratırsan her üçünün de tatmin edici bilgi içeren birsürü topikleri var.
hatta clio, micra ve corsanın dizeli ile ilgili sürüş izlenimi ve eleştirilerimi de artısı ve eksisiyle bulabilirsin..
bu şekilde yapacağın değerlendirme daha kapsamlı ve sağlıklı olacaktır._____________________________ 
Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir -
Bu seçeneklerden düşünüyosan sadece ,clio derim. Ama Fabia'ya da bakabilirsin bence. Fabia hakkında da gayet olumlu eleştiriler var.quote:
Orijinalden alıntı: troy mcclure
1.3 astra versek?
Alıntıları Göster_____________________________ -
1.2 Fabiayıda yabana atma bencede.quote:
Orijinalden alıntı: honor_falcon
Bu seçeneklerden düşünüyosan sadece ,clio derim. Ama Fabia'ya da bakabilirsin bence. Fabia hakkında da gayet olumlu eleştiriler var.
Alıntıları Göster_____________________________ 2005 Volkswagen Passat 1.6 Exclusive Refleks Gri -
opel corsa nın kasası değişiyor.clio a da pahalı .micra donanım fiyat performans açısından oldukça uygun ama kız arabası imajı var .1.3 ctdi grande punto al genel olarak halk beğendi arabayı ikinci eli olur .1.3 dizelin vergisi 1.2 lerle aynı zaten.quote:
Orijinalden alıntı: TOTAL_WAR
1.2 Fabiayıda yabana atma bencede.
palio almada ne alırsan alquote:
Orijinalden alıntı: zafan
opel corsa nın kasası değişiyor.clio a da pahalı .micra donanım fiyat performans açısından oldukça uygun ama kız arabası imajı var .1.3 ctdi grande punto al genel olarak halk beğendi arabayı ikinci eli olur .1.3 dizelin vergisi 1.2 lerle aynı zaten.
Alıntıları Göster
Fabiaquote:
Orijinalden alıntı: Alfredo Pacino
palio almada ne alırsan al
Alıntıları Göster
-
1.3 corsa veya astra cdti idi sanırım yazılımıquote:
Orijinalden alıntı: msumsu
clio3 yılın arabası seçilmiş bir araçtır.
yani bu karsılaştırmayı daha önce birçok profesyonel yapmış ve kararını clio yönünde kullanmıştır.
SEN YİNE DE ALMAN DAN ŞAŞMA OPEL ALquote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
1.3 corsa veya astra cdti idi sanırım yazılımı
Alıntıları Göster
_____________________________ STRONG 1970 -
4 sene palio kullandım 1.2 16v.çok da memnun kaldım.konforlu ve rahattır.ortalama 7-7.5 l yakar.yedek parçası ucuzdur, bakımı kolaydır.süspansiyonları ise çok iyidir.en bozuk yolda bile problemsiz yürür.quote:
Orijinalden alıntı: STRONG 1970
SEN YİNE DE ALMAN DAN ŞAŞMA OPEL AL
Alıntıları Göster
ben sana benzin 3 ytl olduğu için palio multijet dizeli tavsiye ederim._____________________________ -
ben de az yakar, vergisi az, götürsün yeter diyerek araştırmadan hiç kullanmadan 1.2 42.000 km de 16500 ytl ye tertemiz bir full (cd, 4 airbag vs) corsa aldım. 15 gün kullanduktan sonra hemen sattım.quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
4 sene palio kullandım 1.2 16v.çok da memnun kaldım.konforlu ve rahattır.ortalama 7-7.5 l yakar.yedek parçası ucuzdur, bakımı kolaydır.süspansiyonları ise çok iyidir.en bozuk yolda bile problemsiz yürür.
ben sana benzin 3 ytl olduğu için palio multijet dizeli tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
öncelikle, tecrübeli bir sürücü olmama rağmen ailemle şişhane yokuşunda dolu bir halk otobüsü tarafından sollandım :)
90 km yi geçince motor bağırmaya başladı,
140 km yi 5000-6500 devirde gördüm,
tam performans ile kullanınca km de 280 bin lira gibi çılgın bir rakama ulaştım :)
diyeceğim odur ki sen sen ol 1.2 den uzak dur, ha dersen ki ben 80 i geçmem arabaya iki kişiden fazla almam, otobüs te sollasa koymaz o zaman bilmem.
Bu arada bu tecrübeden sonra 1.4 motora bile şüpheyle yaklaşıyorum. bir astra var uygun 1.4 ama bilemiyorum :)_____________________________
-
bence 1.2 yerine dize seç benzin gittikçe gidiyo sonradan karlı sen çıkarsınquote:
Orijinalden alıntı: eromer
ben de az yakar, vergisi az, götürsün yeter diyerek araştırmadan hiç kullanmadan 1.2 42.000 km de 16500 ytl ye tertemiz bir full (cd, 4 airbag vs) corsa aldım. 15 gün kullanduktan sonra hemen sattım.
öncelikle, tecrübeli bir sürücü olmama rağmen ailemle şişhane yokuşunda dolu bir halk otobüsü tarafından sollandım :)
90 km yi geçince motor bağırmaya başladı,
140 km yi 5000-6500 devirde gördüm,
tam performans ile kullanınca km de 280 bin lira gibi çılgın bir rakama ulaştım :)
diyeceğim odur ki sen sen ol 1.2 den uzak dur, ha dersen ki ben 80 i geçmem arabaya iki kişiden fazla almam, otobüs te sollasa koymaz o zaman bilmem.
Bu arada bu tecrübeden sonra 1.4 motora bile şüpheyle yaklaşıyorum. bir astra var uygun 1.4 ama bilemiyorum :)
Alıntıları Göster
_____________________________ *erm1122 *** Sıvı temaslı iphone satar , küfür eder.
İade yapıcam der 6 ay bahane üretir.Sonunda kendini acındırır ve para vermez ...
*DJSERKAN58 ... SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!
*pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
*saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
*carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
TEL : (536) 400 4444
**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
MAIL : sertac001986@hotmail.com
-
Nissan micralar gayet güzel arabalar. Ama tipi hosuna gitmediyse o baska. sonucta para veriyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: sktem
bence 1.2 yerine dize seç benzin gittikçe gidiyo sonradan karlı sen çıkarsın
Alıntıları Göster
Ben 14ay bindim nissan micraya cok memnundum. Sadece arabanin yagini degistirmistim tek masrafim buydu_____________________________ -
1.3 multijet bencedequote:
Orijinalden alıntı: netfinity
Nissan micralar gayet güzel arabalar. Ama tipi hosuna gitmediyse o baska. sonucta para veriyorsun.
Ben 14ay bindim nissan micraya cok memnundum. Sadece arabanin yagini degistirmistim tek masrafim buydu
Alıntıları Göster
nissan micraquote:
Orijinalden alıntı: uruk33
1.3 multijet bencede

Alıntıları Göster
micra nın 1.2 siyle renault'un 1.2 si aynı.. ikinci el düşünüyorsan bu iki araç arasından micrayı tercih etmen daha iyi olur zira clio kasa değiştirdi..
0 alacaksan Clio üçü arasından açıkça öne çıkıyor
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 6 Haziran 2006; 0:38:25 >_____________________________
Benzer içerikler
- kia sportage 2.0 crdi alınır mı
- ford courier marş süresi aşıldı ne demek
- fiat linea en çok tutulan modeli hangisi
- en iyi panelvan araçlar
- honda civic en çok tutulan kasası
- en ucuz sıfır araba
- en az yakan arabalar
- nissan micra 2025
- porsche cayenne elektrikli fiyat
- audi 40 tdi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler