Şimdi Ara

MegaDownloader Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konunun yeri yanlış ise yöneticilerden taşımalarını rica ediyorum.

Mega.co.nz sitesini bilirsiniz oradan indirmem gereken bir dosya var 44.67GB boyutunda. Fakat çok zahmetli oluyordu, net kesildi Pc kapandı falan. Baştan başlamak zorunda kalıyordum. Bende Mega downloader v0.83 BETA diye bir program buldum ve torrent şeklinde o programla indirmeye başladım.

Fakat 34.69 GB indirdikten sonra indirme durdu. 0,00KB/s indirme hızı gözüküyor. Acilen yardıma ihtiyacım var, bu dosyayı indirmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler şimdiden.

MegaDownloader Hk. Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 20 Aralık 2014; 17:05:48 >

• Güncel
  • Öncelikle BETA bir program kullanıyorsunuz bu tür durumlar yaşamanız normal gibi.

Programın kendisi dışında indirmiş olduğunuz sunucu da burada önemli, indirmiş olduğunuz sitedeki yarım kalan indirme işlemlerinin 24 saat içinde o indirilen dosya kapatılmaması şartıyla tekrar aktif olacağı belirtilmiş. Burada detaylara bakabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler. Dayanamadım dün gece sıfırdan indirmeye başladım, tıkır tıkır indirme işlemi tamamlandı bu sefer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.