Beyler Mega.co.nz'den dosya indirdim. Dosya boyutu 7gb civarıydı dosyayı tam indirdi bilgisayarıma veri aktarımı yapıyodu ki Pc'de "C" dolduğu için dosyayı iptal etti. Şimdi işin yardım bölümü burda devreye giriyo beyler 7gb dosya indirdim 2 saat'de şimdi "C" dolu diye iptal olan bu dosya nerede ? Yani o kadar indirdim bu dosyayı ve sonuç sıfır ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...
İnternet sınırsızsa silinen dosyayı yeniden indirmek, bulmaya çalışmaktan daha kısa sürer. Bilgisayarda yer aç ve idm tarzı programla yeniden indir.
Hakan yazan yeri kendi hesap adınıza öre değiştirin ve tüm klasörleri ayrıca korunan sistem klasörlerini aktif yapın
Logic_Man
kullanıcısına yanıt
Kardeşim internet sınırsız ama TTNET 7 gb yeniden indirmek çok acınası durum.Sınırsız internetin dahi 50gb kotası var helede durum TTNET olunca :/.
PrQressiveP
kullanıcısına yanıt
Dosyayı indirmeye yeniden başladım şuan'da.Yalnız benim bahsettiğim olay dosya mega.co.nz'de 7gb indi ve google chrome'da indiriliyo gözükürken (Yaklaşık 2 dk sürüyodu dosyayı kontrol ediyo gibi hızlıca gb'ları aktarıyodu) Yetersiz Hafıza indirme iptal oldu dedi.