Şimdi Ara

MEF ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ VARSA YANITLAYABİLİRİM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
10.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chaffrane

hocam mefte bu yıl psikoloji bölümü açılıyormuş sıralama tahmininiz var mı tam burslusu için? tam burslu pdrsi sanırım 24k. şimdi hukuk tm3e geçtiğinden psikolojiye ilgi azaldı birde kontenjanlarda artmış psikoloji sıralamaları düşer diyorlar kısaca. benim sıralama 21k gelir mi sizce :/

Yeni bölümlerde tahmin çok zor.Geçen sene aynı sancıyı ben de çektim.Siz tavsiyem şu:Rektörümüz Muhammet Şahin'in telefonu:0549 778 55 00 rahatlıkla arayabilirsiniz.Geçen sene ben hergün aradım çünkü:)Rektörümüzün Twitter adresinde paylaştı numarasını.Bir bak.Ya da temmuzun 14üne kadarwww.mef.edu.tr 09-18 arasıwww.mef.edu.tr adresine gir.Orada canlı destekte arkadaşlarımz ve sıralama hakkında bilgilendiren Barış Bey var.Size çok yardımcı olacaklar..

• Hesap yeni açılmış ve tek konusuda bu ve öğrenci havası alamadım ben.

Büyük ihtimalle MEF personel kadrosundan biri.

Güvenilip iş yapılmaz , şahsen ben yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

Hesap yeni açılmış ve tek konusuda bu ve öğrenci havası alamadım ben.

Büyük ihtimalle MEF personel kadrosundan biri.

Güvenilip iş yapılmaz , şahsen ben yapmam.

Geçen seneki hesabım ceren 1995 di.Sürekli buralardaysanız belki görmüşsünüzdür.Yine böyle tercih zamanı açtığım bir konu üstüne küfürler olduğu için hesabım kapandı.Bu hesabı bugün açtım.Amacım sadece bilgilendirmek.İnanıp inanmamak size kalmış.Ayrıca okul tanıtımındayım.Yani şua an bir nebze de olsa görevimi yapıyorum.İyi akşamlar.
  • İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    Personel veya öğrenci olmasi ne fark eder. Okulun sitesinde butun bilgiler var zaten ordan da bakabilirsin.sadece ona guvenip iş yapman yanlis olur zaten. Şu anda tanitimlar baslamis durumda okula gidip direk ogrencilerle de konuşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge21

Personel veya öğrenci olmasi ne fark eder. Okulun sitesinde butun bilgiler var zaten ordan da bakabilirsin.sadece ona guvenip iş yapman yanlis olur zaten. Şu anda tanitimlar baslamis durumda okula gidip direk ogrencilerle de konuşabilirsin.

Ayrıca Temmuzun 14üne kadar okulun internet sitesine girin.Saat 09-18 arası canlı destek var.Orada öğrencilerle de mesajlaşabilirsiniz.Hepsi okul öğrencisi.Veya rektörümüz Muhammet şahin'in tel no sunu vereyim onu arayın..0549 778 55 00 Biz geçen yı epey konuştuk:))

• Okulda tam, zamanlı kaç profesör kaç doç kaç yrd doç var hukuk ta.? Ve derslere asistanlar mı giriyor yoksa Prof lar kendisi geliyor mu? Dersler İngilizce mi işleniyor hukuk ta? bir de hazırlık zorunlu mu? Ve Eğitim kalitesi gerçekten nasıl merak ediyorum.

Sıralamam 17700 bir de gelir mi acaba?

• Bilgisayar mühendisliğini biraz daha araştırdım bölümle ilgili olarak Profesör yok 1 Doçent 2 Yardımcı Doçent 1 tane de Araştırma görevlisi mevcut ki bu sayılar bana az geldi yarışmak istedikleri üniversitelere oranla.Örneğin YTÜ de 3 tane Prof. 7 Doçent sayamacağım kadar yardımcı doçent ve araştırma görevlisi var.Üniversiteye sıcak bakıyordum ancak şu an tekrar gözden geçirmeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Vettel -- 2 Temmuz 2015; 1:53:53 >
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Öğrenci sayısnada bakmanız lazım hocalar zamanla artıcak. Bu yıl bölüme gelicek olanlarla beraber en fazla 40 öğrenci olur gibime geliyor.

• inşaat mühendisliii hakkında biraz bilgi verirmisin? Bide hazırlık okurken ingilizcemiz ne seviyeye geliyor tatmin edici oluyor mu

• tylerrdurden kullanıcısına yanıt
    İntermediate plus seviyesine kadar geliyosunuz hazorlikta. Benim speaking pek iyi değil ama benden kaynakli bi durum :) arkadaslarim da baya gelismeler vardi. Hiç ders çalişmayan biri olduğum halde flipped classroom sayesinde ister istemez derslere katilmak azda olsa derse çalişmak zorunda kaliyosunuz.hazirliktaki 28 hocanin tamami yabanci hiç türk hoca yok. okulun hazirliği gerçekten iyi herkeze tavsiye ederim :)

• Mimarlık hakkında bilginiz var mı? Tam burslu yazmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk ta hocalar devam zorunluluğu na takiyorlarmi. Hic gelmeden sadece sinavlara giren varmi

• Karanlık İşler Müdürü kullanıcısına yanıt
    Bölümler hakkında çok bi bilgim yok ama mimarlık bölümü dışardan gördügüm kadarıyla baya iyi. Surekli bi projeler felan hiç boş durduklarını görmedim. En son sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bi okula köprü yapiyolardi ki öğrenciler daha 1. Sınıf olmasına rağmen.

• Arkadasim makine okuyor hic memnun degil cok kotu oldugunu soyluyor ytu makineye gecmeye calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: goktugyildirim

Arkadasim makine okuyor hic memnun degil cok kotu oldugunu soyluyor ytu makineye gecmeye calisiyor

Arkadaşın fakultede mi yoksa hazirlikta mi?

• Bu yil fakulteye gecti

• ceroskom C kullanıcısına yanıt
    Mavi diploma var mı mefte
  • MEF bilgisayar mühendisliğindeyim. Sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda125

MEF bilgisayar mühendisliğindeyim. Sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım
    Merhaba. Mef ve Kadir Has Üniversitesinde %75 bursla girme ihtimalim var. MEF'te sıralamam ucu ucuna yeterken Kadir Has'a kesin gözüyle bakıyorum. Sıralamamı yaparken Kadir Has'ı MEF'in üstüne koymuştum sıralaması daha düşük olmasına rağmen. Ancak kafam çok karışık. MEF'in eğitim sisteminde yenilikçi olması vs. çok cazip gelirken yeni bir okul olması ve kampüsünün çok küçük olması biraz soğutuyor beni. Bilgisayar mühendisliği eğitiminden memnun musunuz? FLipped Learning sistemi gerçekten işe yarıyor mu? Ve kampüs gerçekten olduğu kadar küçük hissettiriyor mu? İnternette pek bilgi yok maalesef. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Okul hakkında yazabileceğiniz her şey çok faydalı olacak benim için

• LanceVance L kullanıcısına yanıt
    Neresi geldi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.