Şimdi Ara

Mef Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ksımetse bu sene bu bölüme gideceğim.
    Başlıkta belirttiğim üniversite hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?
    Teşekkürler.



  • Gelişmekte olan çok güzel bir okul. Kampüsü yok ama okul biraz küçük gelebilir. Kampüs için gidiyorsan gitme ama eğitim için gidiyorsan çok güzeldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Eğitiminin iyi olması yeterli. Sadece yol biraz sıkıntı, 2 araca binmem gerekiyor. Sizce değer mi ? Bide okulun dersleri kaçta başlıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: menectras

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Eğitiminin iyi olması yeterli. Sadece yol biraz sıkıntı, 2 araca binmem gerekiyor. Sizce değer mi ? Bide okulun dersleri kaçta başlıyor?

    Kaçta başlıyor bilmiyorum. Arkadaşlarımın neredeyse hepsi orada okuyor. Ben de geçiş yapmayı çok düşündüm ama puanıma yeten düzgün bölüm bulamadım. İtü Ayazağa metro durağında inip yürüyebilirsiniz. Bunun için size iki vesayit falan diyemem. Metrobüs metro yapabilirsiniz , metro yanındaysanız direk metro ile tek vesayette gidebilirsiniz. Ayazağa durağında inip minibüse de bilebilirsiniz yürümek istemezseniz. Otobüsler var onun dışında ama hangi hat bilmiyorum. Vodafone parka gelip oradan yürüyebilirsiniz falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anladım teşekkür ederim. Şimdi baktım da ayazağa durağından okulun servis hizmeti var. Bu sorunu ortadan kaldırır sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: menectras

    Anladım teşekkür ederim. Şimdi baktım da ayazağa durağından okulun servis hizmeti var. Bu sorunu ortadan kaldırır sanırım.

    Ücretli olabilir iyi araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.