Şimdi Ara

MEF ÜNIVERSITESI ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni açılan MEF üniversitesini yazacak yada yazma konusunda benim gibi terettütte olanlar toplanalım fikir paylaşalım ben MEF hukuk düşünüyorum sıralamam 15.000 İngilizce hukuk olması benim çok aklıma yattı birde MEFte okumak fikri üniversite hakkında bilgisi olanlar burada paylaşabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MEF Üniversitesi: Bilgi ve İnovasyon Merkezi

MEF Üniversitesi, İstanbul'da bulunan, özel bir yükseköğretim kurumudur. "MEF ÜNİVERSİTESİ" açılımı, "Mehmet Emin Fora Üniversitesi"dir.

Kurulduğu günden bu yana MEF Üniversitesi, bilimsel araştırma, eğitim ve öğretimde mükemmellik taahhüdüyle hareket etmektedir. Üniversite, öğrencilere, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde çok çeşitli programlar sunmaktadır.

MEF Üniversitesi, uluslararası alanda tanınan bir eğitim kurumudur. Öğrencileri, akademik ve mesleki alanlarda başarılı olmak için gerekli bilgi ve becerilerle donatmaya odaklanmaktadır. Üniversite, güçlü akademik kadrosu ve son teknoloji tesisleriyle öğrencilere zengin bir öğrenme ortamı sunmaktadır.

MEF Üniversitesi, bilgi ve inovasyon merkezi olarak, bilimsel araştırmalara büyük önem vermektedir. Üniversite, farklı disiplinlerden araştırmacılarını bir araya getirerek, toplumun karşılaştığı zorluklara yenilikçi çözümler geliştirmektedir.

Üniversite, öğrencilerine sadece akademik bilgi değil, aynı zamanda kişisel ve mesleki gelişim için de fırsatlar sunmaktadır. Kampüs içi kulüpler, topluluklar ve etkinlikler, öğrencilerin sosyalleşmelerine, liderlik becerilerini geliştirmelerine ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

MEF Üniversitesi, öğrencilerine gelecekte başarılı olmaları için gereken bilgi, beceri ve deneyimi sağlayan, dinamik ve yenilikçi bir eğitim kurumudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sıralamam 13 bin İstanbul'un altına yazdım. Muhammed Şahin'e güveniyorum. Erhan hoca da var. Daha ne olsun. Şimdi girdik girdik, seneye ilk binden alır tam burslu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gostofrap

sıralamam 13 bin İstanbul'un altına yazdım. Muhammed Şahin'e güveniyorum. Erhan hoca da var. Daha ne olsun. Şimdi girdik girdik, seneye ilk binden alır tam burslu.

Bu çok iddialı değil mi ilk binler falan bence özyeğin kıvamında bir üniversite olacak yani bu koç Sabancı'nın bir alt seviyesinde

• 15binden MEF işletme tercihi nasıl olur acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

15binden MEF işletme tercihi nasıl olur acaba ?

Bence iyi seçim olur.
    Ben de 5k dan Hukuk tam burslu yazmayı düşünüyorum.
    Erhan Erkut'u izledim bugün az daha ben de işletme yazacaktım. Onu da bir alt tercihe artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekteselli -- 9 Temmuz 2014; 5:06:07 >
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    İddialı konuşuyorum çünkü Muhammed Şahin rektörlüğünde İTÜ ODTÜ'nün önüne geçti, Dünya sıralamasında da ilk 200lere girmişti. İTÜ rektörlük seçimlerinde gene 1. çıktı ama cumhurbaşkanı 3.yü atadı okula şimdi okul yeniden ODTÜ'nün gerisine düştü. Böyle rektör başka üniversitede yok. Öğrenciyle iç içe. Maddi durumu kötü olanın yanında bir adam. Her türlü işi ayarlar ihtiyaç sahibine. Ben onu İTÜ'deki öğrencilerinden biliyorum. Araştır bu isimi.

İibf dekanı da Özyeğinin kurucu rektörü. Herkesçe saygı duyulan bir isim.

Hukuk dekanı Galatasaray'dan öğrencilerini getirmiş araştırma görevlisi olarak.

Şu durumda bana sabancıdan iyi geliyor
  • 5400 le tam burslu ekonomi gelir mi ? Gelirse okunur mu? İlk yılı olduğu için güvenebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trakya Tıp Soru Cevap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yazabilirim

• Bir de burs verirken yerleştirme sıralama mı bakacaklar yoksa ham sıralamama mı? Hamda 4800.yüm o da yurt bursu demek benim için
  • Gelirse gözün kapalı git. Ama önce Erhan Erkut'u araştır sonra yaz. Böylece ne kadar doğru tercih yaptığını göreceksin.

Erhan Erkut: Özyeğin'in kurucu rektörü, Gezi olaylarına destek verdiği için istifa ettirildi hükmetçe, Şimdi Mef'te iibf dekanı. Ayrıca Türkiye'nin en iyisi alanında. Araştır
  • Okula git rektör ile konuş durumunu anlat yardımcı olacaktır
  • Erhan Erkut:https://eksisozluk.com/erhan-erkut--1302727?p=7

-bilkent üniversitesinden ekibiyle birlikte gelip özyeğin üniversitesi'ni özyeğin üniversitesi yapan değerli akademisyen. sırf o ve kadrosu özyeğin'i kurmaya geldiklerinde bile bilkent üniversitesi'ne gitmeyi planlayan bir çok öğrenci için özyeğin üniversitesi tercih sebebi olmuştur. gezi olaylarındaki duruşu nedeniyle istifa ettirildiği apaçık ortada. bundan seneler sonra utançla hatırlayacağımız günler bırakıyor bizlere hükümetimiz. ve bu utanç günlerine her doğan güneş, yeni bir tanesini ekliyor. üniversiteler de kapansın ne gerek. fikir üretilmesin, farklı görüşler aynı platformlarda bir araya gelmesin, hiç bir yenilik olmasın. hükümetimiz ne derse o olsun. padişahım çok yaşa!

-kesinlikle türkiyedeki en iyi ve dünyadaki de en iyi türk akademisyendir. her başarılı insan gibi seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır. lafını sakınmayan, olabildiğince çevresindekilerin görüş ve taleplerini değerlendiren, yeni açılmış ve daha tam oturmamış bir üniversitede bir çok zorluğun aşılmasında başrolü üstlenmiş, üniversite yepyeni olmasına rağmen köklü ve güçlü bir okul hissi yaşatmıştır tüm üni. mensuplarına. fakat bu süreçte kendisi bitkin düşmüş olsa gerek, türkiye'de olduğunu unutmuş ve gerçekleri! konuşabileceği yanılgısına kapılmıştır.
    mezuniyetimde konuşma yapmasını çok istemiştim, malesef olmayacak. eğer bir gün mba yapma fırsatım olursa ilk tercihim e.e.'nin bulunduğu okul olacaktır zira şu an bulunduğum okulun benim için bir anlamı yok artık, keşke zamanında diğer arkadaşlarım gibi klasik tercih yötemini uygulayıp puanım tutan okulları sıralasaymışım.

-çok sağlam bir adam. gece gece özyeğin 2013 mezuniyetinde yaptığı konuşma geldi aklıma ve bu üniversitenin ne kadar önemli bir kayıp verdiğini açıkça gösterdi. sadece üzücü. okulun yönetiminde ağzından mantıklı ve ikna edici kelimeler çıkan tek insandı. malum konuşmasını birkaç kez dinlemişimdir, geriye dönüp baktığımda okulun kendine verdiği en ölümcül darbe oldu erhan erkut'u yollamak. bahsi geçen okulun artık hiçbir değeri kalmamakla birlikte erhan erkut'a daha bir değer katmıştır. eğitiminden, yemeğinden yurduna kadar erhan erkut bizzat müdahale etmeden hiçbir işi doğru yapamayan farklı idare kadrolarına sahip bu okul kaybederken kendisi kazanmıştır. okulun amacı gerçekten eğitimden yana ise bunu yapmamalıydı. her neyse, artık çok geç.

https://www.youtube.com/watch?v=cgVjf-7h8Q4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanPak -- 9 Temmuz 2014; 5:38:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gostofrap

Okula git rektör ile konuş durumunu anlat yardımcı olacaktır

Bana dediyseniz öyle şeyler olabiliyor mu hakikaten?
  • Evet, adam kendi bağlantılarını konuşturuyor, inandığı adamın arkasında duruyor bırakmıyor
  • Yurt benim için çok önemli. Yurt bursu verecek olsalar yazacağım ilk sıraya
  • İstanbul'a gelip rektör ile konuşamayacak durumdaysan rektör cep telefonunu 24 saat açık tutar ve öğrencilerine dağıtır.

Kendi sitesinden cep numarasını alıp ulaşabilirsin ya da twitter üzerinden ulaşabilirsin:http://web.itu.edu.tr/sahin/iletisim.php

Ama imkanın varsa yüz yüze görüş, sendeki azmi, hırsı görsün, iş de verir yurt da.
  • Bende hukuk yazmayı dusunuyorum arkadaslar sıralamam 47 bin yuzde 75 veya yuzde 50 hukuk gelme sansı nedir sizce ?
  • İşletmesi hukuku kaçla kapatır sizce ?

• Aynen arkadaşlar sizce tam burslu hukuk kaçla kapatır sıralamam 14,600
  • quote:

Orijinalden alıntı: carking58

Aynen arkadaşlar sizce tam burslu hukuk kaçla kapatır sıralamam 14,600

15.000deyim bende yazıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.