Şimdi Ara

Medya Oynatıcısı Önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc'de kmplayer ve gomplayer yüklü. Şöyle bir sorunum var. Nasıl ki izlediğimiz film ve dizileri açıp altyazıyı yüklüyor ve altyazıda senkron sorunu olduğunda -gerek klavye kısayol tuşlarıyla gerekse medya oynatıcının menüsünden altyazıda kaydırma yapıyorsak- aynı şeyleri ses akışları-ses dosyaları (audio stream) için de yapmak istiyorum. Mesela bir yerden 1080p animasyon indirdim diyelim. Genelde 1080p ya da 720p olan film ve animasyonlar halihazırda içinde TR dublaj bulundurmuyor. Dublajı da bir altyazı gibi eklemek istiyorum. KMplayer bunu yapamazken, gomplayer bunu sağ tık menüsünden yapabiliyor. Ama dublaj senkronunu sağlayan dublajı kısa sürelerle ileri veya geri kaydıran bir tuş bulamadım.

Hem altyazıda hem de ses akışı konusunda bana faydalı olabilecek player önerir misiniz? 50 tane oynatıcı kurmak istemiyorum bilgisayara.

• bs player sorununa ilaç olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

bs player sorununa ilaç olacak.

Sesi kaydırma olayını göremedim. Var mı böyle bir özelliği? Ücretsiz versiyonunu indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Şubat 2012; 17:24:11 >
  • gom playerda var ses kayıdrma tuşu ama hangisi unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

bs player sorununa ilaç olacak.

Sesi kaydırma olayını göremedim. Var mı böyle bir özelliği? Ücretsiz versiyonunu indirdim.

alt yazı kaydırma var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cowon'dan Yeni Medya Oynatıcı X7
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.