Arkadaşlar 107 ekran Philips full hd tv im var...Bilgisayarı hdmi ile bağlayıp 1080 ve 720 p filmleri izliyorum fakat bazen görüntüde titreşimler oluyor..Bu nedenle 100-150 liralık medya oynatıcı almayı planlıyorum...Bu konu belki tartışılmıştır forumda aradım ama bulamadım kusura bakmayın.. Hep divx izlerdim arkadaşın biri sağolsın 1 tb film arşivi hediye etti onları da izlemek isterken yabancı olduğum bir konuya girdim...KM player ve media player clasic kullanıyorum...Şimdi Sistemim gayet güzel...955 BE işlemci 5770 ekran kartı 6 gb ram vs vs....Bana tavsiyeniz Medya oynatıcı mı yoksa böyle kalmalı mı...Hepinize şimdiden teşekkürler....
öncelikle splash proyla izlemen lazım fimleri splash pro ex programın adı kurduktan sonra oynatım ayarlarında detail boost light boost falan var onları biraz attırarak filme kalite katabilirsin birde ayarlar menüsünde 'motion plus 1080' işaretle titremeler olmaz, ikinci olarak atinin son cıkan driverini kur, ati control centerdan video kalitesi var ordaki renk ayarları falan işaretlidir büyük iihtimal onları iptal etmen lazım, birde 1080p 60hz olarak cıkış yapman lazım hdmı la büyük ihtimal 1008p50hz de ayarlıdır onuda görüntü ayarlarından ayarla bilgisayarından.
quote:
Orijinalden alıntı: last06
Arkadaşlar 107 ekran Philips full hd tv im var...Bilgisayarı hdmi ile bağlayıp 1080 ve 720 p filmleri izliyorum fakat bazen görüntüde titreşimler oluyor..Bu nedenle 100-150 liralık medya oynatıcı almayı planlıyorum...Bu konu belki tartışılmıştır forumda aradım ama bulamadım kusura bakmayın.. Hep divx izlerdim arkadaşın biri sağolsın 1 tb film arşivi hediye etti onları da izlemek isterken yabancı olduğum bir konuya girdim...KM player ve media player clasic kullanıyorum...Şimdi Sistemim gayet güzel...955 BE işlemci 5770 ekran kartı 6 gb ram vs vs....Bana tavsiyeniz Medya oynatıcı mı yoksa böyle kalmalı mı...Hepinize şimdiden teşekkürler....
Merhaba, Şayet benim gibi film meraklısı-katı bir videophile isen,hiç düşünme medya player al.... Ben hem 42inç plazmada hemde 55inç led panelde 2 masaüstü 2 dizüstü bilgisayar denedim karşısındada emektar 2.nesil western digital medya player sinematoğrafi anlamda,siyah seviyesi,derinliği-kontrast-renk doygunluğu detaylandırma vs.vs. uzatmıyorum,kesinlikle medya player-hemde açık ara önde.....
birde küçük bir tavsiye,medya oynatıcılar arasında,geçen deneme fırsatı buldum dune 101(şu an piyasaya yeni modeli çıktı 301) yine bahsettiğim sinema kareleri açısından çok çok başarılı oldu.... fiyatı pahalı evet,ama değer........ yoksa diğer bahsettiğin 100-150 tl arası medya playerlarda işini rahatlıkla görür,bilgisayardan çok daha güzel kareler alırsın.....
İlkönce programlarla halletmeyi deniyeyim o zaman sonra tekrar media playere yöneleyim...Çok teşekkürler yorumlarınız için.....