Şimdi Ara

Medya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayaadır düşünüyorum bu ülkeyi kim yönetiyor diye
    Bakıyorum ve görüyorumki başbakan bişy yapsa ona karşı olan bütün medya grupları spekülasyonlar yapıo.
    Ne diyim mesela bu Fetullah Gülen beraat etti onu sevmeyen gazeteler daha Fetullah G. ülkeye gelmeden eyvah öldk bittik gibilerinden laf yapmaya başladılar.Burhan altıntop di ya noliy ya diye işte aynı öyle.
    Deprem olmuştu ali kırca atvde konuşuodu bi baktım -bu nasıl allahki zavallı çocukları öldürüyo- dedi.
    Ağzım açık kaldı, abimle bakıştık kaldık.Top meselelerindede aynısı yaşanıor.Bi bakıosn {ben galatasaraylıyım} Lincoln rezil bi oyuncu, çok kötü oynuo diyolar bide bakıosnki bi gol atıo takım kurtıluyo Lincoln gibi oyuncu dünyada yok diyolar.
    Sadece 24 saat önce türkiyenin en tanınmış en iyi insanı yaptıkları birini 24 saat sonrasında maymun edebiliolar.Bu olmaz ya.Böyle şey olmaz.Tv gaste bilmemne hepsinide millet izlediinden binlerce cahil insanı kolayca kandırıolar.Kanal7 kuzeye gidioz dese bütün kanal7ciler kuzeye shov güneye gidioz dese tüm showcular güneye gidio.Medyanın kuklası olmuşuz babacım ya.İnsanlar bilgilendikçe bunun etkisinden yavaşta olsa kurtuluo ama bu üniv. okumuş insan oranının okumamış insan oranına olan oranı gibi bişey.
    Bi aptal kutusu ve 2 kağıt parçayla insanlar çok kolay yönlendiği için devleti, milleti bu kuruluşlar yönetio diyorum ben.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.