Şimdi Ara

Medusa the gorgon rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok sağlam carry olmasına rağmen latede nagadan iyi olabileceğini düşünmüyorum.Güzel rehber.
    Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Biraz daha özenilse daha güzel olurmuş. Açıklamalar da biraz kısa tutulmuş gibi. Ek olarak da tam anlamıyla hangi kahramanlara karşı güçlü, hangilerine karşı güçsüz olduğu belirtilebilir. Emeğe saygı. Eline sağlık.

Ek: Birkaç tane Replay de koyabilirsin.

YAv kanki mağaradan çıkmış gibi olcak kusura bakmada replayı nasıl koyuyoruz ya bi anlatsana elimde süper medusa replayları var kullanamıyorum bi anlatıversene sana zahmet

Orijinalden alıntı: Jupiter517

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Biraz daha özenilse daha güzel olurmuş. Açıklamalar da biraz kısa tutulmuş gibi. Ek olarak da tam anlamıyla hangi kahramanlara karşı güçlü, hangilerine karşı güçsüz olduğu belirtilebilir. Emeğe saygı. Eline sağlık.

Ek: Birkaç tane Replay de koyabilirsin.

YAv kanki mağaradan çıkmış gibi olcak kusura bakmada replayı nasıl koyuyoruz ya bi anlatsana elimde süper medusa replayları var kullanamıyorum bi anlatıversene sana zahmet

Bilmiyorum ki ben de.

• Midas alın midas.

Orijinalden alıntı: vigNerd

Midas alın midas.

Midas olmazsa olmaz bence de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

split shot ile 5 yere toplamın %80i dmg ile vurduğunuz (genele ise birim vuruşta 4 kat dmg demek), range 700'e çıktığı, ilizyonlar da split shot aktif olabildiği, tıklanan heroya orb effect işlediği gibi hususlardan dolayı naga ve pl ye karşı bence çok güzel bir seçim olur. üstüne blink dagger ile ortaya atlayıp ulti ile 5 li 5 li sağlam vuruyorsunuz. tek mesela takımınızda disable olması ve kafasının bir japon balığından fazla çalışması. ne yazıkki kafası o kadar çalışan takım arkadaşı bulmak zor oluyor.
    İşlemci: AMD 8320 3.5 @ 4.1 ghz 1.45 V (default) Soğutucu: Pncs 11x Ekran kartı: Powercolor 270x Devil Anakart: Asus m5a97 evo r2.0 Depolama: Samsung 840 Evo 128 gb Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W (2 dışarı 2 içeri fan)
  • _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.