Şimdi Ara

Medipol Sıralaması Aşırı Tuhaf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu arada konuya yazmayı unuttuğun ve her şeyi değiştiren bir şey var. adamlar dümdüz "eğitim sonrası doktora masraflarının karşılanmasını" da kapsıyormuş. işte bu çoğu şeyi değiştirir. sağlam para bayılmışlar. pardon konuda yokmuş zaten burslar. yukarıda kim yazdıysa ek olarak bunu eklemesi lazım. neredeyse tüm akademik hayatını karşılıyorlar muhtemelen doktora falan da ayarlarlar.

Medipol Sıralaması Aşırı Tuhaf

bu kadar parayı nasıl bulduklarını merak ettim, bu üniversiteye her kim para veriyorsa sağlam veriyor olmalı, uluslararası tıp'a ayrı buraya ayrı.. hocalara da ayrı veriyorlardır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 26 Ağustos 2025; 0:54:17 >

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Hikaye, çarpıp yatay çekerler muhtemelen. İsmi yok okulun, para versen ne yazar? Diplomada medipol yazıyor, çok daha iyi okullar yazabilecekken. Onu da geçtim iyi okullarla yarışamaz ki burası, İTÜ, YTÜ varken burası o sıralamaya niye yazılır bilmiyorum. 100k verseler yine yazmazdım. Çevre desen yok, network desen yok. Sırf para bayıyorlar diye öğrenci çekmekle nasıl kalıcı bir başarı oluşturmayı planlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 26 Ağustos 2025; 0:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

adamlar doktora masrafı dahil her şeyini karşılıyor öğrencinin. bu açıdan bakınca normal geldi. yani direkt para vermiyorlar onun dışında doktora dahil olmak üzere tüm eğitim sürecini yönetiyorlar

Bence hala büyük kumar, iyi bir okula gidip aileden para varsa üstüne biraz koyarak yapmak çok daha mantıklı duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Okulun ismine ihtiyaçları yok. Yoksa sabancı bilkent bunlarda siralamalarda altta kalırlar iyi devlet okullarının yanında. Bunların one gecme nedeni imkanları, etkisi yuksek yayınları vs. Burası da cok sağlam imkan saglamis. Mezun olduklarında cok sağlam yayınları ve stajları olacak bu adamların. Okul ismine bakılmadan sağlam yerlere gidecekler. Ayrica bu siralamayi yapıp da şuradan para alıp yatay yapayım demek büyük salaklık olur. Bunlardan hiçbiri oyle bir sey planlamıyordur

Benim senemde utf icin benim onumde tanidigim.herkes aranmisti. Benim gerimden de aradiklari vardi

Benim Twitter'ımı bulmuşlardı herhaldeMedipol Sıralaması Aşırı Tuhaf 

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • Arkeyyo A kullanıcısına yanıt
    Tıp hakkında çok fikrim yok açıkçası. Diğer bölümlere de bu imkanları veriyorlar mı? Benim anladığım sadece bu bölüme vermişler. Anormal sırqlama bu bölümde var

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.