Şimdi Ara

Medieval Total War II İsyan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sicilya ile oynuyorum ne zaman ticareti geliştirecek binalar yapsam halk isyan ediyor. Halkla mı uğraşayım düşmanlarla mı

Ne yapsam halk isyan etmez?

• Ne kadar vergi alıyorsun.yüksekse çıkartırlar valla isyan.
  • dostum asker bas bırak sonra isyan etsinler.sonrada vur kellelerinirhat edersin bi süre
  • karasis arkadaşımın söylediği gibi bi çözüme kesinlikle gitme, acemilik olur.şehirde isyan çıkmasının belli başlı nedenleri var.öncelikle bunları tespit etmen gerekiyor.bunun için o şehirin sayfasını aç sağ altta yıldız gibi bir şey vardır şimdi pek hatırlamıyorum ona tıkla. bu şehirin sana genel durumunu göstericektir. şehirin nelerden gelir sağladığı, halkın neyden mutsuz olduğu gibi. biraz da ingilizcen varsa bunu çözebilirsin. dediklerimi yapamazsan sana belli başlı tavsiyelerde bulunayım.

1-) Bir şehri geliştirmeye başlarken salt ekonomi gidersen bir süreden sonra o şehirde mutsuzluk olmaya başlar.
    2-)Şehire öncelikle halkın moralini arttıracak şeyler dikmelisin, inn,tavern ve dini yapılar gibi.
    3-)Binalar kısmında town hall, town watch gibi binalar var yanlış hatırlamıyorsam. bu binaların gelişmesini sürekli yap.bunlar hem sana asker sağlar hem de halkın kanunlara karşı uyumlu olmasını sağlar.
    4-)Ülken hangi dindeyse şehirlerinde daima o dinde olsun. %70-80 üzeri iyidir.
    5-)Daima şehirinde 2-3 birim asker olsun.
    6-)Şehirlere atadığın valilerin özellikleri çok önemli. Chivalry özelliğine sahip olanlar genelde iyi vali olurlar.
    7-)Aldığın vergileri şehrin nabzına göre ölç ondan sonra al.
    8-)Bütün bunları yapmana rağmen şehir yine isyan ediyorsa, bunun nedeni şehrinde spy olmasıdır.Şehrin içine kendi spylarını yok. Ayrıca town hall gibi binaların yüksek kademede olması şehre spy girmesini engeller.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

karasis arkadaşımın söylediği gibi bi çözüme kesinlikle gitme, acemilik olur.şehirde isyan çıkmasının belli başlı nedenleri var.öncelikle bunları tespit etmen gerekiyor.bunun için o şehirin sayfasını aç sağ altta yıldız gibi bir şey vardır şimdi pek hatırlamıyorum ona tıkla. bu şehirin sana genel durumunu göstericektir. şehirin nelerden gelir sağladığı, halkın neyden mutsuz olduğu gibi. biraz da ingilizcen varsa bunu çözebilirsin. dediklerimi yapamazsan sana belli başlı tavsiyelerde bulunayım.

1-) Bir şehri geliştirmeye başlarken salt ekonomi gidersen bir süreden sonra o şehirde mutsuzluk olmaya başlar.
    2-)Şehire öncelikle halkın moralini arttıracak şeyler dikmelisin, inn,tavern ve dini yapılar gibi.
    3-)Binalar kısmında town hall, town watch gibi binalar var yanlış hatırlamıyorsam. bu binaların gelişmesini sürekli yap.bunlar hem sana asker sağlar hem de halkın kanunlara karşı uyumlu olmasını sağlar.
    4-)Ülken hangi dindeyse şehirlerinde daima o dinde olsun. %70-80 üzeri iyidir.
    5-)Daima şehirinde 2-3 birim asker olsun.
    6-)Şehirlere atadığın valilerin özellikleri çok önemli. Chivalry özelliğine sahip olanlar genelde iyi vali olurlar.
    7-)Aldığın vergileri şehrin nabzına göre ölç ondan sonra al.
    8-)Bütün bunları yapmana rağmen şehir yine isyan ediyorsa, bunun nedeni şehrinde spy olmasıdır.Şehrin içine kendi spylarını yok. Ayrıca town hall gibi binaların yüksek kademede olması şehre spy girmesini engeller.

Çok sağol dostum. Ben paso ekonomi binaları yapıyordum halk da isyan ediyordu. Halkı mutlu edecek binalar yapınca kimse isyan etmiyor Eyvallah

Türklere yardım etmek için bizansa saldırıyorum şuanda
     Medieval Total War II İsyan

Vergiler en düşükte

• Vergi azalt halkı mutlu edicek binalardan yap çok fazla askerinde olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Total War: Warhammer 3 Duyuruldu
    4 yıl önce açıldı
    MEDİEVAL TOTAL WAR 2 BAŞLANGIÇ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.