Şimdi Ara

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!! (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.278
Cevap
4
Favori
450.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de Bozkır'a katılıyorum bence Fransayla bi oynamalısın...
  • Daha önceki serilerini oynamıstım da bu oyunu oynamak nasip olmadı. Bugün kurucam 1.2 yaması ile mi oyasak? 1.3 yaması ile mi? başlık ta 1.2 yazıyor da hala. Yoksa 1.2 daha iyi falan diye mi? Kingdomsu daha sonra oynayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celduin -- 5 Aralık 2008; 0:17:24 >
  • ya arkadaşlar oyunu aldım yükledim fakat ses yok ya bunun nedeni ne olabilir nasıl çözücem bunu
  • arkadaşlar bişe sormak istiyorum camping de kalemi savunuyorum ama düşman hiç saldırmıyo bana bekliyorum öle kalemin içinde en sonunda kapıları açıp ben saldırıyorum niye böle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

arkadaşlar bişe sormak istiyorum camping de kalemi savunuyorum ama düşman hiç saldırmıyo bana bekliyorum öle kalemin içinde en sonunda kapıları açıp ben saldırıyorum niye böle

düşman genelde kaleni kuşattıktan sonra kuşatma aletlerini hazır etse bile saldırmıyo. eğer kaybetme- yenme çizelgesi neredeyse yarı yarıyaysa bi süre bekliyo. o beklediği süredeyse senin askerlerinin sayısı açlıktan dolayı azalmaya başlıyo. en sonunda da ya sen artık açlıktan dolayı kapılarını açmak zorunda kalıyosun ya da düşman bu kadarını yeterli bulup kendi dalıyo.
  • kahpe bizanslılar yav
  • arkadaşlar bişe sorcam şimdi ben oyunda campingde 100. turnlere falan geldim herşey çok güzel devam ediyor ekonomim ve ordum iyiydi ama bir den victory faild falan bişeler dedi oyunu kayıp ettiniz falan gibisinden neden böle oldu herşey çok güzel gidiyordu
  • oyuna başarken bi görevle başlarsın, yani bilmemkaç tur içinde şu kadar ülkeyi al diye. sen bu görevi yerine getirmemişsin zamanında o yüzden failed olmuş...
  • pf keşke öle olmasaydı ya zevki kalmazki
  • Arkadaşlar 1.1 patc indirdim setup a tıklayınca bu yazı çıkıyor varmı çözümü
  • yukarı
  • yukarı
  • çok teşekkürler
  • yukarı
  • Arkadaşlar Medivial Total War 1 oynuyorum.
    Ama oyunu oynarken oyun bazı işlemleri yaptığımda kapanıyor.
    Ama her seferinde değil bazen kapanıyor.
    Örneğin save ettiğim gib oyunu açarken.
    Veya savaş sonrası ana haritaya dönerken.
    Ekran kartım GeForce 6100 128 mb diretx 8.1'lede denedim 9.0'lada denedim aynı sorunu aldım.
    Ram 512 işlemci amd 64 bit 3800+ x2
    Bunlarda problem olduğunu sanmıyorum.eski bir oyun zaten.
    Problem nerdedir sizce? Ve nasıl çözebilirim.
  • Rusichi: Total War bu oyun için son zamanlarda çıkmıs en güzel modlardan biri denemenizi tavsiye ederim
  • ya benim soruyada bi cevap lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

Arkadaşlar 1.1 patc indirdim setup a tıklayınca bu yazı çıkıyor varmı çözümü

dostum oyuna patch yapacaksan cracksiz versiyonuna yapmak zorundasın yani oyunu baştan yükleyip crack yapmadan 1.1 yükleyip sonra da 1.1 crack yüklemen gerekir

• arkadaşlar yardım edin kafayı yiyeceğim yoksa,şimdi orjinal medieval 2 aldım yükledim sistemimde iyi wista çift çekirdek oyuna girince 1-2 dakika sonra hani tab tuşunun üstündeki e harfi varya ayraç imleci olan ona basınca ekranın yarısı kararır yazmak için öyle birşey oluyor ve oyundan çıkıyor sonra tekrar giriyor otomatik,bundan önce 2 kere kopya oyunla denedim aynı hatayı verdi bende orjinalini aldım gene aynı hatayı verdi problem nerde arkadaşlar,daha önce xp ve normal bir sistem vardı gene aynı hata şuan wista gene aynı hata,acaba patchi kurmak gerek yada ayarlardanmı kaynaklanıyor lütfen yardım edin 2 gündür oynayamıyorum aldım(herhangi bir patch falan yüklü değil orjinal aldığım gibi kurdum ve açtım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeaglevolkan -- 30 Aralık 2008; 11:22:05 >
  • arkadaşlar yokmu yorum yapacak olan yardım lütfen,biryardım edenin 40 yıl yardımcısı olurum gibi iğrenç espriler yapacağım yoksa yardımlarınızı bekliyorum bir üst mesajdaki probleme
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.