Şimdi Ara

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!! (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.278
Cevap
4
Favori
454.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertug mtw-2

ben daha yenıyım 13 yasındayım oyunu medıeval 2 oynuyorum ve hıc bır ek paket kuramadım 1.2 yı ıstemıyorum 1.1 ın crackını bulabılen veya nasıl yapa bılecegını bılen varsa lutfen solesın.

walla ek paketi oynaması hem çok zewkli, hemde peç silsilesinden kurtardığından kaçırılmaması gerekenlerden, bence hemen en yakın oyuncudan al (2DVD olmasına dikkat et) yada benim gibi netten beleşe indir (tabi kotalı değilsen ) gelelim peçledikten sonra exe'lerin çalışmaması sorununa; bu hep olur çünki çünki oyun çalışmadığına göre hastalanmıştır vede hasta ilaç ister yada oyunun karnı acıkır, sende kraker verirsin bu gibi durumlardawww.gamecopyworld.com her derde devadır

quote:

Orjinalden alıntı: ertug mtw-2

onun dısında oyuna turk veya onun gıbı degısık ırkları nereden secebılırım bılen varsa ltfen solesın.

arkadaşım bu kadar hazıra alışma, biraz araştırsan bu topiçte defalarca aynı sorunun sorulup cevaplandığını görürdün

• ya adam gibi bi patch yapamıo bu firmalar ya 1.1 1.2 1.3 sonu nereye gitcek acaba?

millet o kadar konuşuo crack oldumu olmadımı bu kadar sayfa forumda

bide kingdoms ek paketi çıktı onu yuklersen butun duzeltmeler oluomuş o zaman bu kadar patchi nie çıkarıon?

tamam kingdoms ı oynamak istemeyen olur die dusunmuşlerdir belki ama bu oyunu bu kadar seven bi adam onu nie oynamak istemesinki madem butun
    patchlerde içindeyse.

ayrıca bu kingdoms kaç dvd?

bu arada 1.3 un crackini bulamayan arkadaş varsa bana pm den soleyebilir, nasıl yapılcak 1.1 i kurup mu 1.2 cracklemeden 1.3 umu kurcaz fln die sormayın, bende kurmadım 1.3 u çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcani -- 11 Eylül 2007; 0:51:07 >

Orjinalden alıntı: arcani

ayrıca bu kingdoms kaç dvd?

kingdoms tam olarak 5,28GB yani iki dvd ye tekabül edio, hoş bir küsür cigabayt içün ikinci bir dvd doldurulması ne kadar akıl kârı olmuş ona bişi diyemem ama dvd üzerinden satış yapan korsancılara gün doğduğunu söyleyebilirim, kota sorununuz yoksa benim gibi netten indirin derim

nurettin kimdir .

o kadar aradım bulamdım internette hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım ..bilen varmı??

Orjinalden alıntı: semih20

arkadaşlarım bu kingdomsta turklerin yani bizim ..herosumuz şeymiş nurettinmiş ama

nurettin kimdir .

o kadar aradım bulamdım internette hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım ..bilen varmı??

http://en.wikipedia.org/wiki/Nur_ad-Din

Nur ad-din , yani dinin nuru. imad ad-din zenginin oğlu. Kardeşi Seyf ad-din , yani dinin kılıcı ile antak prensliğine saldrıyor.

bunlar selçuklu imparatorluğunun dağılmasından sonraki zengiler. Arap- kürt- türk karışık halk var. musul da. Ama çok büyük ihtimal türkdürler liderler. çünkü selçuk imparatorluğunun atabeyleri herhalde türk olur. bu kadar ben yazdım, sayfada ingilizce yazıyor

• med 2 + kingdoms + kingdoms crack (bittorrent 8.7 gb sıkıştırılmış) arayan kişiler olursa pm den bana ulaşabilirler.

nasıl yuklenio die sormayın bende yuklemedim kingdoms ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcani -- 11 Eylül 2007; 23:35:58 >
  • version 1.02 yükledim ama crack sorunum war birisi link verebilirmi?
    Kingdoms'un kurulumu da bittikten sonra bilindik yerlerden ilac temin ediyor ve Kingdoms'u oynanabilir hale getiriyoruz..

Bu arada normal Medieval 2 miz zaten 1.3 patch e yukseltilmis oluyor.Onun icinde bir ilac temin ediyoruz, gerekenleri yapiyoruz ve oyuna basliyoruz

凡有血氣者,都要嘗死的滋味
  • Arkadaşlar 1.2 patch i kurdum ve verilen adresten crack yaptım ama oyuna girerken sorun oldu. Oyun ilk açılırken birden ekran kararaıyor ve esc tuşuna basarak kapatıyorum. Sorun nerde acaba? Bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. Bu arada oyunum orjinal değil. 1.1 patch i kurup crackledim ve sorunsuz çalışmıştı.
    Ayrıca zaten bunun cevabı yazılmıştı demeyin lütfen çünkü 50 sayfa mesajın içinden bulmak gerçekten çok zaman alıyor.
    Çok acil cevap yazın lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınarıkan -- 24 Eylül 2007; 16:02:09 >

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

Arkadaşlar ilginç oyun anılarınız varsa yazarsanız mutlu olurum
    Bi kombinasyon yazın be kardeşlerim

Benim kombinasyon 6 Sipahi,8 Kapıkulu,2 Sipahi Lancers,4 Yeniçeri(eğer çıkmışsa 2 tanesi yeniçeri muskeeter olur)

Arkadaşlar ben de 4 kapıkulu, 10 sipahi, 5 tane de yeniçeri ile oynuyorum. Bir de general koyuyorum ordunun başına. Barutun icadından sonra sipahi sayısı 4 e düşüyor. 6 tane de tüfekli yeniçeri koyuyorum. Ondan sonra karşıma kim çıkarsa çıksın dayandırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınarıkan -- 24 Eylül 2007; 16:05:08 >

• arkadaşlar... bir çoğumuz türklerle oynarken zorluk çekebilir gerçekten ilk başlarda kötü piyadeleri war..ama olsun , oyundaki en büyük avantajımız ilk başta, okçu atlı sıpahiler war onlarla bu işi götürebilirsiniz ama onları korumak için mecburaen önlere piyade koymalısınız

Orjinalden alıntı: Achilleus52

arkadaşlar... bir çoğumuz türklerle oynarken zorluk çekebilir gerçekten ilk başlarda kötü piyadeleri war..ama olsun , oyundaki en büyük avantajımız ilk başta, okçu atlı sıpahiler war onlarla bu işi götürebilirsiniz ama onları korumak için mecburaen önlere piyade koymalısınız

Çok doğru söylemişsin arkadaşım. Bizim Türkler olarak imkanlarımız kısıtlı olsa da yılmak yok. Ne de olsa Sultan Alpaslan'ın torunlarıyız biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınarıkan -- 24 Eylül 2007; 16:01:00 >

• Bence aslına bakılırsa Türkler'in askeri birlikleri mantıklı. Orta Asya'dan beri Türkler'in askeri birliklerinde ağırlık her zaman süvari birliklerinde olmuş. Ancak Anadolu Selçukluları'ından sonra orduya yayalar katılmış. Hem Türkler'in asli savaş taktiği olan Turan Taktiği'ni kullanabiliyorsanız sipahiler, karşılarında ne kadar kuvvetli bir ordu olursa olsun, dayandırmıyor. Ancak Turan Taktiği'ni kullanırken benim yukarıda yazdığım gibi bir ordu kullanmanızı tavsiye ederim. Yoksa ağır piyadeler sipahilere çok ağır zaiyatlar verdirebilir.

Gazanız mübarek olsun!.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınarıkan -- 24 Eylül 2007; 15:55:46 >

• Moğollar'ı da 8 tane tamamı kapıkulu süvarilerinden oluşan ordularla karşılıyorum ve bu onlar için hiç de iç açıcı bir durum olmuyor. Timur gelene kadar kapıkulu ordularının sayısı 12 ye kadar çıkıyor. Ancak bu orduların lojistiğini kesintisiz sağlayabilmeniz için Erivan, Tiflis, Musul, Kayseri ve Halep şehirlerini kale yapmanız lazım. Zaten bu şehirleri kale yaptığınızda Ortadoğu ve Kafkaslar'da Kale yapmanıza gerek de kalmıyor. Diğer şehirler kale yapılamıyor(Edessa ve Bağdat). Tabi bir de bunları besleyebilmek için ekonomik anlamda özgürlüğünüzü sağlamış olmanız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.
  • vışş 600 mb patch ne yav
    Intel Core i7 920 @ 2.66Ghz --MSI Eclipse SLI X58 -- Connect3D HD4870 1GB GDDR5 -- Thermaltake Armor+ VH6000BWS -- TAGAN TG-BZ1100 1100W PSU -- Seagate 500GB 7200RPM 32MB SATAII NCQ X2 @ Raid0 Stripe
  • Herkese selam..sorumu cevaplarsanız sevinirim okcu birliklerini nasıl kılıcla savasma durumuna getırıyorsunu.(oynadıgım ulke HRE)tesekurler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.