Şimdi Ara

Mediamarkt logitech f710 244 Tl alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bağlantı sorunu yaşayanların olması cidden büyük problem.
    1. Bu soruna çözüm var mı?
    2. Çözüm varsa 60 liraya şarjlı pil(AA) ve şarj cihazı bulunabilir mi?
    3. Ayrıca kolun gecikme süresi var mı?

Asıl alttaki konu üzerinden gidiyordum ama logitech f 710'un sorunuyla ilgili çözüm vardır belki diye ayrıca konu açmak istedim. Umarım sorun olmaz.

https://forum.donanimhaber.com/beyler-varsa-bayanlar-logitech-f310-mu-msi-gc20-mi--143465077#143499806

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Logitech F710 Oyun Kumandası Hakkında Bilgiler

Logitech F710 oyun kumandası, fiyat performans açısından değerlendirildiğinde kullanıcılarına tatmin edici bir oyun deneyimi sunar. 244 TL'lik fiyatı ile bütçe dostu bir seçenek olan F710, kullanışlı özellikleri ve sağlam yapısı ile öne çıkmaktadır.

Logitech F710, ergonomik tasarımı sayesinde uzun oyun seanslarında bile rahat bir kullanım sağlar. 10 adet programlanabilir düğmesiyle oyun içindeki komutları özelleştirmenize ve oyun deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır. Kumandanın analog çubukları hassastır ve hassas hareketler yapmanıza olanak sağlar.

F710, hem PC hem de Android cihazlarla uyumludur. Tak ve çalıştır özelliği sayesinde kurulumu kolaydır ve hemen oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Kumandanın kablosuz bağlantısı, oyun sırasında hareket özgürlüğü sağlar ve oyun keyfinizi artırır.

Logitech F710 oyun kumandası, fiyatına göre sunduğu özellikler açısından iyi bir seçenektir. Rahat kullanımı, programlanabilir düğmeleri ve çoklu uyumluluğu ile oyun deneyiminizi iyileştirmenize yardımcı olabilir. 244 TL'lik fiyatı ile Logitech F710, bütçesi sınırlı olan oyuncular için ideal bir tercih olabilir.

Eğer Logitech F710 oyun kumandası "logitech f710 alınır mı" sorusunun cevabını arıyorsanız, yukarıda sıralanan özellikleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Ancak, nihai kararınız kişisel tercihlerinize ve oyun ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sentiago S kullanıcısına yanıt
    Uzun süre kullanmış biri olarak bağlantı sorununa çözüm yok. Bazı tuşlarda eğerki fifa gibi seri ve sert basman gereken oyunlar oynuyorsan algılama problemleri ve gecikmeler oluşabiliyor. Şahsen f1 2019’u oynarken çok çile çektim bu olaydan. Ama beni baya bir süre idare etti kendileri ds4 veya emsallerine göre fiyat
    olarak da iyi gibi alınabilir. İlk 2 sene problemsizdi benim için. Şarj muhabbeti hakkında bir fikrim yok açıkçası. Karar senin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brkngs1905 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Bağlantı olayı kötüymüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech F710 GamePad 305,09 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.