Bildirim
Mediamarkt Koenic Mikrodalga fırın 197₺ + kargo (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim sözüm size değil ki, MM genelde bunu yapıyor dedim ürün fiyatını düşürüp ürünü alınmaz kılıyor.
Evet bu ürün mağazaya bağlı olarak alınabiliyor.
Paylaşım için teşekkürler -
istanbulda hangi magazada var acaba -
işte aldım bende ama tereddütüm var. Kullanan varsa fiyat performans bilgisi verirse sevinirim. Aile için değil öğrenci için ideal demişsiniz. Bakalım işte -
www.mediamarkt.com.tr
Stok Takip Sistemihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/stok-takip-sistemi.html
ürün kodu ile kontrol edebilirsiniz ama orada sınırlı stok yazsa da alınınca hemen stok düşmediğinden yinede alınmıyor. -
İstanbulda kalmadı -
forumda media markt konuları acmamak lazım, acan kisi disında alabilen olamıyor :) -
Ben abimle yaşıyorum ve 3-4 sene önce Amazon dan aldığım Sharp marka mikrodalgayı kullanıyoruz. Yıl sonunda evlilik planım var eğer bu konudaki Mikrodalga nın yeterli geleceğini düşünseydim satın almıştım. Hatta Sharp mikroldalgayı evlenince evime götürücem abime bir tane mikrodalga lazım olacak ama ona rağmen almadım. Avrupa bölgesinde yakın bölgede olsaydı sırf al-sat yapıp kar yapmak için alacaktım ama o da olmadı.
Siz ürünün kutusunu bir süre açmayın buradan alıp da kullananların yorumuna göre kullanıp kullanmamaya ya da kutusunu hiç açmadan satıp kar yapmaya karar verirsiniz eğer vaktiniz varsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 21 Temmuz 2020; 16:25:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
700 ₺ ye aldığım 5 programlı bulaşık makinesini 2 yıldır kullanyomquote:
Orijinalden alıntı: tworule
Mağazada Teslim ve ödeme ile aldım. Teşekkürler. Bu vestel in yan markasıymış. İnternette Almanca site var. Ama bu model o sitede yoktu
memnunum
anladım. Yok bizde al sattan ziyade al ver olayı oluyor eş dost akraba çok olduğundan satmaya fırsat kalmıyor :) bazen aldığım ürün bana bile kalmayabiliyor. Sen sonra alırsın bidaha denilerek :) -
merhaba,
ben şimdi aldım ataşehir bradium avm den teslim alacamda
ne zaman hazır oluyor bilginiz varmı ?sipariş listesinde bile görünmüyor -
alım ile ilgili bilgiler mailinize gelir. Sipariş ettiğinizde de gelir gelmiyorsa siparişinizd e sorun var demektir.
-
Ben de aldım şimdi Brandium seçerek. Bir kaç kere denedim; Stok yok dedi. Son denememde Hemen Al linki aktif oldu. Almak isteyenler bir kaç kere denesin. -
-
-
Çoklu alım diyerek iptal etmemiş mi Mediamarkt?
-
hayır gittim stok kalmadı dediler kafamı bi çevirdim reyonda 6-7 tane var 497tl yazıyor sırtlandım geldim vermek zorunda kaldılar -
çok teşekkür ederim fırsatı değerlendirdim. Buara tek ihtiyacım olan şeydi 2. ellere bakıyordum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X