Şimdi Ara

mediamarkt hyperx cloud 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Valla hiç mediamarkt diye bir şirket duymadım . Ben olsam güvenip almazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JanWaljan kullanıcısına yanıt
    güvenden söz eden olmadı. fiyatta yanlışlık olup olmadığından şüphe ettim. boş yapma.
  • İyi araştırma yapmalısın dostum

mediamarkt hyperx cloud 2

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    her önüme gelen siteden almamak adına mediamarkta bu fiyata olması ilgimi çekti yarın sabah karta para atıp şipariş edicem medimarktdan bakalım hayırlısı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutrgun

her önüme gelen siteden almamak adına mediamarkta bu fiyata olması ilgimi çekti yarın sabah karta para atıp şipariş edicem medimarktdan bakalım hayırlısı:)

200 250 liradan fazla etmez. acelesi yoksa amazondan takip edin söylediğim fiyatlara alırsınız. 400 lira asla etmez. amazon.de'de şuan 280 liraya alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 18 Mayıs 2017; 4:17:17 >
  • Merhaba sanıyorum ki oyun için alacaksınız aynı zamanda dizi müzik film için de kullanacaksınız. Oyuncu kulaklığı diye bu paraları vermeyin derim.

Takstar hi-fi 2050 + mikrofon veya Superlux hd 668B+mikrofon öneririm amazonda indirimde olması lazım şuanda bi kontrol edin amazon anakonuyu forumdaki.

Ha yok illa oyuncu kulaklığı alacağım derseniz de cloud 1 alın daha ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 18 Mayıs 2017; 11:5:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HyperX Cloud Sonrası Kulaklık
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncu kulaklığı deyip +150-200 TL lere iteliyorlar insanlara.Hiç değmez.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım 280 tl ye amazonda. Link atabilir misiniz mümkünse?

nerde amazonda 280 lira ?
  • forumun amazon konusu var oraya bakın oradan yardım alabilirsiniz bu kulaklık hakkında. Amazondan almanız daha karlı olur.
  • Arkadaşla özelden konuştuk 280 lira dediği kulaklık buydu : gayet iyi fiyat gercekten ancak "– sertifikalı ve incelenmiş)" yazısını görene kadar. ürün kutusuz ve 2ci el.(ve yorumlarda 1 müşteri yedek padlerinin eksik ve mikrafonunda cloud1'e ait olduğunu yazmış zaten ayakkabı kutusunda gönderiyolar:D ) diğer cloud2 lerinde türkiyeye gönderimi yok malesef

@Dethagorf teşekkür ederim önerileriniz için ancak benim bilgisayarımın ses kartı iyi değil cloud 2 nin veya diğer almayı düşündüğüm kulaklık razer kraken usb kendinden ses kartlı kulaklıklar sanal olsada 7.1 olmasıda cabası o yönden daha iyi geliyor, dahaca almadım ama bugun mediamarkta gittim cloud2 mağzadan alırım diye malum yarın 19mayıs kargo çok bekleticek, stokda yok dediler orda razer kraken usb yi denedim baya-baya iyidi ve sıkma hissetmedim kararsız bıraktı beni:) (hatta direk alabilirdim ama fiyatı 410 liraydı hepsiburada'da 310lira)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 18 Mayıs 2017; 12:50:48 >

• G930 ve cloud 2 kullandım. Cloud 2 7.1 konusunda ve genel ses deneyimi olarak g930 un biraz gerisinde.. ama çok bariz bir fark da yok tabii ki.

kullanım rahatlığı ve sağlamlığı ile de bir adım önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 18 Mayıs 2017; 12:56:26 >
  • Hangi oyun için alacaksın. Cloud 2 hem oyun hem müzik için iyi. Sadece oyun için alacaksan Razer kraken önerim.
  • umt1001 U kullanıcısına yanıt
    www.amazon.de
    HyperX KHX-HSCP-RD Cloud II - Gaming Kopfhörer: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/HyperX-Cloud-Gaming-Kopfh%C3%B6rer-f%C3%BCr/dp/B00SAYCXWG
  • Emmmreee kullanıcısına yanıt
    280 lira degil ve zaten turkiyeye yollanmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umutrgun

Arkadaşla özelden konuştuk 280 lira dediği kulaklık buydu :https://www.amazon.de/HyperX-Gaming-Headset-Zertifiziert-General%C3%BCberholt/dp/B01N5APEHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1495100023&sr=8-3&keywords=hyperx+cloud+2 gayet iyi fiyat gercekten ancak "– sertifikalı ve incelenmiş)" yazısını görene kadar. ürün kutusuz ve 2ci el.(ve yorumlarda 1 müşteri yedek padlerinin eksik ve mikrafonunda cloud1'e ait olduğunu yazmış zaten ayakkabı kutusunda gönderiyolar:D ) diğer cloud2 lerinde türkiyeye gönderimi yok malesef

@Dethagorf teşekkür ederim önerileriniz için ancak benim bilgisayarımın ses kartı iyi değil cloud 2 nin veya diğer almayı düşündüğüm kulaklık razer kraken usb kendinden ses kartlı kulaklıklar sanal olsada 7.1 olmasıda cabası o yönden daha iyi geliyor, dahaca almadım ama bugun mediamarkta gittim cloud2 mağzadan alırım diye malum yarın 19mayıs kargo çok bekleticek, stokda yok dediler orda razer kraken usb yi denedim baya-baya iyidi ve sıkma hissetmedim kararsız bıraktı beni:) (hatta direk alabilirdim ama fiyatı 410 liraydı hepsiburada'da 310lira)

Hocam o ses kartlarına güvenmeyin.
    Hatta cloud 2'nin yanında verilen usb ses kartının kafa karıştırdığını bir çok kez okudum fps oyunlarında ayak seslerinin geldiği yeri tespit etmede.
    Yani atla deve değil emin olun. Boşuna para vermeyin.

Gerçekten haeketmiyorlar o paraları. Zaten çıkışı 56 ohm olduğu için Superlux hd668B herhangi bir dac/amp veya ses kartı olmadan da gayet tatminkar performans veriyor.

Ben kesinlikle oyuncu kulaklığı diye +100/200 lira fazla para vermenizi tavsiye etmiyorum.

Şu videoları izlemenizde de yarar var.

Aradaki fiyat farkına ses kartı veya mikrofon alırsınız amazondan paşa paşa kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: nobidik

Ben bulamadım 280 tl ye amazonda. Link atabilir misiniz mümkünse?

dün baktığımda kırmızı renk 69 euro idi bugün 79 görünüyor. fakat türkiyeye gönderimi kapatmışlar. birkaç ay önce gönderimi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 18 Mayıs 2017; 16:47:18 >
    69 euro olan buhttps://www.amazon.de/HyperX-Gaming-Headset-Zertifiziert-General%C3%BCberholt/dp/B01N5APEHN/ kutusuz ve incelenmiş yazıyor
  • evet sabah yanlışlıkla refurbished olanlı tavsiye etmişim :) bu cloud 2 leri oyun hediyesiyle kapış kapış aldı insanlar amazon başlığını takip edenler bilir. gameekstra sitesinde de 230 liradan satılmıştı. amazon.de birkaç ay önce baktığımda gönderiyordu. artık birçok üründe gönderimi kapatmışlar maalesef. bir indirime denk gelirsem paylaşırım. ayrıca ses kartına ihtiyacınız yoksa cloud 1 de alabilirsiniz aralarında ses kartı dışında fark yok diye biliyorum. ben şahsen oyun oynarken harici mikrofon + kaliteli bir kulaklık kullanmayı tercih ediyorum. yukarıda arkadaşın paylaştığı Superlux hd668B mikrofonsuz bir kulaklık ama harika işler çıkarıyor. harici ses kartı ihtiyacınız yoksa aşağıdaki linkteki kulaklık da sizi üzmeyecektir, cloud 2'den daha aşağı olduğunu sanmıyorum.
    http://www.hepsiburada.com/asus-echelon-navy-alw-as-kulaklik-p-BDBT210087641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 18 Mayıs 2017; 16:58:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.