Bildirim
Mediafire remote upload hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkGuardian06
Bir siteden mediafire'a remote upload yapmaya çalışıyorum fakat sürekli şu uyarıyı veriyor: must be a valid file name with extension
Sorun tam olarak nedir ve nasıl çözülür yardımcı olur musunuz?
Dosyayı upload etmeden önce kontrol et ı,ğ,ş,ç,ö,ü gibi harfleri kabul etmez dosya isminden bu harfler varsa değiştir!
KOLAY GELSİN! -
quote:
Orijinalden alıntı: Mesafesiz
quote:
Orijinalden alıntı: DarkGuardian06
Bir siteden mediafire'a remote upload yapmaya çalışıyorum fakat sürekli şu uyarıyı veriyor: must be a valid file name with extension
Sorun tam olarak nedir ve nasıl çözülür yardımcı olur musunuz?
Dosyayı upload etmeden önce kontrol et ı,ğ,ş,ç,ö,ü gibi harfleri kabul etmez dosya isminden bu harfler varsa değiştir!
KOLAY GELSİN!
Yok o tür karakterler.Acaba yüklemek istediğim siteden dolayı mı sorun oluyor?Direkt YouTube dan upload edecegim de
Up
Halâ çözümü bulamadım
Biri sevabına sölesin MEDİFİRE KAC YIL SAKLIYOR DOSYALARI
PRO ALDIM BEN ÜCRETLİ. -
Dosya uzantısı ile alakalı. RAR veya ZIP içine atıp öyle yükleyin. -
Kendi sitesinde uzun süreli depolama diyor. Süre vermemiş ve yanında bir yıldız falan da (açıklama yani) yok. Business sürümünde de aynı şey yazıyor. İş normal kullanıcıya göre daha önemli.. Onda da aynı şey yazıyor demek ki telif hakkı gibi problemler çıkmadıkça sorun olmaz. -
eyvah bunda da mı telif olayı var benim yalnızca mp3 ve clip :))) yandık mı acaba -
Dosya ismini değiştirip tekrar dene. Dosya isminden kaynaklı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- java error code 1603
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- ortak klasör oluşturma
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir
- bin dosyası açma
- ekran kartı resetleme
- mavi ekran hatası
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X