Şimdi Ara

media player ss'e izin vermiyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • media player (9) da klip izlerken print screen tusu ile görüntü alıyorum ama paint'e görüntüyü kopyaladığımda
    klibin görüntüsü cıkmıyor
    bu korumayı nasıl kaldırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuue32850 -- 17 Eylül 2007; 17:45:21 >

• evet bilen kimse yokmu?
  • Evet hareketli görüntüleri o şekilde caps alamazsın.izlerken bsplayer programını kullanırsan bir tuşa basınca istediğin yere kaydedebiliyorsun arkadaşım
  • ama hiç resim cıkmıyor ss de
    media playerdeki koruma o anda izledigim şeyin resmini almama izin vermiyor
  • Fraps programıyla yapabilirsin...
  • power dvd, bs player gibi programlarla alabilirsin. meda player ile de seçeneklere girip performans kısmından video hızlandırma bölümünde gelişmiş ayarlardan YUV çevirme kullan seçeneğini kaldırırsan görüntü alabilirsin filmleri izlemek için açmayı unutma asi takdirde video kalitesinde değişme ve performans kaybı yaşarsın.
  • YUV şeçeneğini kaldırdım ama hala olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mediplayer'da ss alabilirsin hic bi ayari degistirmene gerek yok. tek yapman gereken CTRL + I yapmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

mediplayer'da ss alabilirsin hic bi ayari degistirmene gerek yok. tek yapman gereken CTRL + I yapmak

hangi versiyonda acaba mplayer 11 de yaptım olmadı :S
  • Fraps adlı programı yükle istediğin şeyin ekran görüntüsünü al çok basit ve kullanışlı
  • Googlede Fraps Yaz İndir Ordan Alabilirsin Print Screen Tuşuylan Alamazsın hareketli Görüntüleri
  •  media player ss'e izin vermiyor yardım lütfen

ya taktım kafaya walla , eskiden print screene basar, painte kopyalar resmi alırdım
    şimdi olmuyor, dosyayı durdurdum yine aldım yok... bunun bi ayarı vardı hatırlıyorum, ama nasıl yapılıyordu hatırlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuue32850 -- 18 Eylül 2007; 20:13:29 >
  • versiyon falan farketmez.. ctrl + ı yada ctrl + i yap olur.

bende "ı" ile oluyor ama dil ayarlarina gore degisir bazen ingilizce olursa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.