Şimdi Ara

Media Player Sorunu Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Media Player'da kendim o anda şimdi yürütülüyor listesine şarkılar koyuyorum sorunsuz dinliyorum ama listeyi başa aldığımda az önce çaldığı şarkıyı okuyamıyor seçili dosyanın meda player ın tanımadığı bir uzantısı var .... Player'ın bu dosyayı çalmayı denemesini istiyor musunuz diyor ben evet dediğimde ise hata veriyor okumuyor sorun nerde yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 2 Eylül 2007; 0:09:02 >

• Codec packin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?Başka bir full sürüm yükleyip deneyin..İlginç bir sorun..Çaldığı parçayı bir daha çalmamak..
  • Cole2k Media Codec Pack (Standard) kullanıyorum Advanced mi yüklemeliyim??
  • up
  • age meca codec pack yükle pro olarak kur

http://download.softpedia.com/dl/ed0a5d191484360096198490bd235c1a/46db1029/100006778/software/multimedia/video/divx/ACEMCP603PRO.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Eylül 2007; 22:34:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

Media Player'da kendim o anda şimdi yürütülüyor listesine şarkılar koyuyorum sorunsuz dinliyorum ama listeyi başa aldığımda az önce çaldığı şarkıyı okuyamıyor seçili dosyanın meda player ın tanımadığı bir uzantısı var .... Player'ın bu dosyayı çalmayı denemesini istiyor musunuz diyor ben evet dediğimde ise hata veriyor okumuyor sorun nerde yardımcı olur musunuz

Yoksa siz hala Windowsun Medya playerınımı kullanıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.